Keystone logo

10 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjallisuus Yleinen kirjallisuustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjallisuus
  • Yleinen kirjallisuustiede
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjallisuus Yleinen kirjallisuustiede

Master tutkinto on usein seuraava vaihe opiskelijan 's akateemista uraa pitäisi he päättävät edetä pidemmälle kandidaatin tutkinnon tietyllä koulutusaloittain. Saavuttaminen maisterin tutkinto yleensä osoittaa korkea pätevyystaso aihe, jossa yksittäiset erilleen asiantuntijana. Master n on myös yleensä tarpeen saadakseen tohtoriohjelmissa tällä alalla.

Mikä on Master Comparative Literature? Yliopistot ja muut korkea-oppiminen, joka on perustutkintoa suuret yhtiöt vertailevassa kirjallisuudessa myös yleensä tarjoavat jatkotutkintoja. Vertaileva kirjallisuus Master opetussuunnitelma tyypillisesti keskittyy tutkimukseen kirjallisuuden historiallinen ja kansainvälisellä tasolla. Tutkimukset voidaan tutkia suuria teoksia kannalta kielellisiä ja kulttuurista merkitystä.

Master in Comparative Literature voi antaa opiskelijalle mahdollisuuden syvemmälle erityisesti osa tutkimus, joka kiinnostaa häntä.Lisäksi maisteriksi usein toimii siltana perustutkintoa astetta ja jatko-ohjelman.

Hankkiminen maisteriksi kestää tyypillisesti yhdestä kolmeen vuotta riippuen toimielimen tarpeiden ja opiskelijan työmäärän. Kustannukset maisteriohjelman voi vaihdella suuresti laitosten välillä, ja monet koulut vaativat tutkielma varten tämän verran.

Useita työpaikkojen alalla vertailevan kirjallisuuden ovat akateemista luonteeltaan, joten opiskelijat etsivät uran opetuksessa tai tutkimus ovat usein paremmat kanssa maisteriksi. Professuurit yleensä vaativat advanced degree, joten ylempi on yleensä tarpeen vähintään. Erikoistuminen erityisesti osa kirjallisuustieteen voi auttaa opiskelija sovi tutkimus- tai opetus- ohjelmat yksittäisten laitosten.

Akateemiset instituutiot ympäri maailmaa voidaan tarjota verkossa maisteria.Verkkokursseja yleensä tarjoavat opiskelijoille joustavan vaihtoehto tutkimukseen, jos he työskentelevät tai asuvat liian kaukana koulun valinta. Saat lisätietoja, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.