Keystone logo

64 Maisteri Ohjelmat sisään Yleissivistävä koulutus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kasvatustiede
 • Yleissivistävä koulutus
Opintoalat
 • Kasvatustiede (64)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Yleissivistävä koulutus

   Päällikön tutkinto on saavutus opiskelijoille, jotka työskentelevät osana jatko-ohjelmaa. Tämä tutkinto erottaa ne asiantuntijaksi erikoistuneella alalla ja tarjoaa mahdollisuuksia löytää uran tai edetä kohti tohtorin tutkintoa.

   Mikä on yleisen koulutuksen maisteri? Se on tutkinto, joka antaa opiskelijoille valmiudet jatkaa uraa opetuksessa. Yleissivistävä koulutus voi sisältää opetusta ja johtamista, luokkahuonehallintaa, teknologian integraatiota, tilastoja, tutkimusmenetelmiä, opetussuunnittelua sekä arviointia ja arviointia. Tähän ohjelmaan osallistuvat opiskelijat voivat odottaa laajentavan pedagogiikan, koulutusjärjestelmänsä ja menetelmiensä parantamista opetustaitojensa parantamiseksi.

   Yleisen koulutuksen maisteri valmistelee opiskelijoita akateemisessa urana tai jatkaa korkeakoulututkintoa PhD-ohjelmassa. Master'n tutkinto-opiskelijoilla on yleensä pitkälle kehitetty suunnittelu, julkinen puhe- ja johtamisosaaminen. Nämä taidot voivat auttaa heitä saamaan työtä valmistumisen jälkeen.

   Esimerkkejä siitä, missä koulu sijaitsee ja kuinka kauan opiskelija haluaa opiskella, voi vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Täydellisen erittelyn vuoksi oppilaiden tulisi tavoittaa kouluihin lisätietoja.

   Yleisopetuksen maisterinsa jälkeen opiskelijoiden on voitava työskennellä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Jotkut uran valinnat ovat K-12 opettaja, korkeakouluopettaja tai professori. Jotkut saattavat jopa löytää työtä yrityksen ympäristössä kouluttajana. Urakehitysmahdollisuuksia on paljon, riippuen siitä, onko opiskelija päättänyt harjoitella tohtorikoulutusta, hakeutua työharjoitteluun tai työskennellä yksityisessä koulussa.

   Opiskelijat voivat löytää ohjelmia eri puolilta maailmaa. Online kursseja voi olla tarjolla niille, joilla on vaihtoehtoisia aikatauluja tai jotka asuvat maaseudulla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.