Keystone logo

23 Maisteri Ohjelmat sisään Ympäristölainsäädäntö 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Oikeustieteen opinnot
 • Kansainvälisen oikeuden opinnot
 • Ympäristölainsäädäntö
Opintoalat
 • Oikeustieteen opinnot (23)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Ympäristölainsäädäntö

  Koska opiskelijat suorittavat perustutkintoa tutkimus ja tuntuu taipumus jatkaa koulunkäyntiään tarkempaa ja kehittynyt ympäristössä, he saattavat alkaa etsiä maisteriohjelman, joka vastaa niiden etuja ja akateemiset tutkinnot. Master in Environmental Law saa opiskelijan valinnan akkreditoitujen yliopistojen ja instituutioita ympäri maailmaa.

  &nbsp

  Mikä on Master in Environmental Law? Ympäristölainsäädäntö on kasvava oikeudellinen ala, joka liittyy asetuksen luonnonvarojen, ympäristöpolitiikkaa, ja ilmastonmuutos aloitteita. Jotkut painopistealueet sisällä Master Environmental Law kuuluvat kestävä kehitys, ympäristöpolitiikka, ja öljy, kaasu ja energia laki.

  &nbsp

  Oikeudellinen alan ympäristölainsäädäntö on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Opiskelijat toteuttavat Master Environmental Law altistuvat usein uusia uramahdollisuuksia nykyisillä kilpailluilla oikeusjärjestelmään.

  &nbsp

  Hankintakustannukset Master Environmental Law riippuu suuresti siitä koulun opiskelija valitsee heidän opintojaan. Maksettu määrä lukukausimaksuja ja palkkiot vaihtelevat suuresti eri alueilla perustuu kunkin koulun valtakirjaa ja ohjelma tunnustamista. Opiskelijan tulee työskennellä taloustoimistosta valitsemaansa laitos määrää tarkempi kustannukset läsnäolo.

  &nbsp

  Verrattaessa monet Master Environmental Law ohjelmia, jotka ovat käytettävissä ympäri maailmaa, opiskelijat punnitsevat tekijät, kuten ohjelman hyödyt, uravaihtoehtoja, ja kustannukset, ennen kuin valitset toimielin osallistua. Tutkimus sisällä ympäristöoikeuden tutkinnon voi sisältyä oikeudellinen perusta, säilyttäminen, kehittäminen sääntelyä ja kansainvälistä oikeutta. Yhteinen uran nähden Valmistuttuaan kuuluvat resurssienhallinta, ympäristösuunnittelu, ja politiikan puitteet säilyttämistä ja niihin liittyvillä aloilla.

  &nbsp

  Käyttämällä varauslomakettamme soveltaa, opiskelijat voivat saada lisää tietoa valitun ohjelman. Ympäristöoikeus ohjelmia tarjotaan verkossa ja henkilökohtaisesti riippuen yliopiston ja kursseista valittu tie. Voit hakea Master in Environmental Law, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.