Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 131 Maisterintutkinnot sisään Ympäristöntutkimus 2023

131 Maisteri Ohjelmat sisään Ympäristöntutkimus 2023

Yleiskatsaus

Master-tutkinto on suositeltavaa monilla opintoaloilla ja usein avaavat laajemmat mahdollisuudet ihmisille, jotka ansaitsevat heidät. Yliopistotutkinnon suorittaminen on jatko-opiskelijan edellytys.

Mikä on maisteriohjelma ympäristötutkimuksessa? Tämä tutkinto edistää opiskelijoiden koulutusta, jotka ovat jo saaneet kandidaatin tutkinnon ympäristötutkimuksessa tai vastaavassa kentässä. Erikoistunut ohjelma voi tarjota opiskelijoille laajan valikoiman kursseja, jotka ulottuvat useille eri tieteenaloille. Tyypillisiä kursseja keskitytään ympäristökysymyksiin, joita maapallolla on sekä yleiseen järjestykseen, tutkimustekniikkaan ja maaseudun kehittämiseen. Muut kurssit tarjoavat muun muassa humanistisia, teknisiä, liiketoiminta- ja humanistisia tietoja.

Yksilöt, jotka ottavat kursseja tutkintoon ympäristötutkimuksissa, todennäköisesti näkevät monia etuja. Sen lisäksi, että he voivat saada tarjouksia nopeammin kuin vertaisarvioijat, he voivat oppia ongelmanratkaisutaitoja ja kehittää argumentteja tieteellisistä, filosofisista ja eettisistä näkökulmista. Muita yleisiä taitoja ovat suunnittelu ja tietotekniikka.

Ympäristötutkimuksen tutkintoon ei ole asetettu kustannuksia. Jotkut laitokset maksavat enemmän kuin toiset, ja hinta vaihtelee myös maan mukaan. Kolmen vuoden ohjelmaan osallistuvat voivat odottaa maksavan enemmän kuin yhden vuoden ohjelmasta.

Monet opiskelijat, jotka ovat valmistuneet maisterin tutkintoon ympäristötutkimuksesta, voivat tulla ympäristöasiantuntijoiksi tai ympäristötutkijoiksi. Jotkut voivat päättää työskennellä ympäristöinsinööreinä tai suhdetoiminta-asiantuntijoina. Toiset voivat harkita siirtymistä koulutukseen tai tulla lisensoiduksi ympäristöasiamiehelle. Yksi vähemmän tunnetuista uravalinnoista joillekin opiskelijoille on kestävän kehityksen asiantuntija, joka löytää keinoja organisaatioille ja yrityksille vihreää.

Yksityishenkilöt, jotka haluavat saada maisterin tutkintoon ympäristötutkimuksesta, voivat valita Internetin tai fyysisten oppilaitosten kautta ympäri maailmaa. Verkko-oppiminen on erinomainen valinta niille, jotka eivät voi siirtyä haluttuun kouluun. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kestävän kehityksen opinnot
  • Ympäristöntutkimus
Opintoalat
  • Kestävän kehityksen opinnot (131)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto