Keystone logo

9 MSc Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Yleinen valtio-oppi Diplomatia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Yhteiskuntatieteet
  • Yleinen valtio-oppi
  • Diplomatia
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (9)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MSc Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Yleinen valtio-oppi Diplomatia

Monet ihmiset haluavat lisätä niiden markkinoitavuuteen ansaitsemalla maisteri (MSc). Tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia lisää heidän opintolinjan ja saada joitakin käytännön kokemusta. Ohjelmat tyypillisesti kestää tunnista kaksi vuotta.

Mikä on MSc Diplomatia? Vuodesta kansainvälistä johtajuutta liiketoiminnan etiikka, löydät monenlaisia ​​kursseja, jotka voivat auttaa sinua kehittämään käytännön taitoja sekä yritys- ja maailmanlaajuinen työpaikalla. Ohjelma Kansainvälisen kaupan kattaa aihekokonaisuutta kuten Euroopan markkinoiden politiikkaa, kun taas kursseja diplomaattisen opintoja voi opettaa sinua kriittisesti mannertenvälisiä ja valtion politiikkaa. Foorumeissa ja seminaareissa, voit olla käytännön lähestymistapa tosielämän tilanteissa.

Kun opiskella Master Diplomatia, voit parantaa viestintätaitoja, kun paremmin oppii arvioimaan tilanteita ja neuvotella mahdollisista asioista työpaikalla.Sarjat on suunniteltu sekä ammattilaisille ja uusia merkonomien, joten voit parantaa taitojasi ja samalla kehittää yhteyksiä muiden kansainvälisen yhteisön.

Useimmat ohjelmat voidaan ottaa kokopäiväistä tai osa-aikataulu. Rekisteröinti ja opetusta kustannukset vaihtelevat, joten ota yhteyttä yliopistoon olet kiinnostunut osallistumaan suoraan tiettyjä tietoja.

On monia liiketoiminnan uranluontimahdollisuuksia tällä maisteriksi. Valmistuneet voivat työskennellä hallintaan niiden paikallisten tai kansallisten hallitusten tai löytää työpaikkoja yksityisellä sektorilla. Sekä ympäristö- ja yritysten kehittäjien täytyy työntekijöitä, jotka voivat rauhallisesti keskustella ja ratkaista näennäisesti ristiriidassa ihanteita. Lisää civically ajattelevia yksilöitä voi aloittaa uran poliittisten puolueiden, jossa johtajat haetaan, jotka voivat tunnistaa ja edistää tavoitteita.

Olipa edetä urallasi, käynnistää uuden, tai saada kokemusta ja kontakteja, MSc Diplomatia voi tehdä ero. Lisätietoa parantaa oman koulutuksen kurssimme luettelo. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.