Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 11 Luonnontieteiden maisterit  (MSc) sisään Ekonometria 2023

11 MSc Ohjelmat sisään Ekonometria 2023

Yleiskatsaus

Opiskelijoille, jotka etsivät haastava ja palkitseva tapa edistää heidän koulutukseen valmistumisen jälkeen, Master of Science (MSc) tutkinto antaa hyvät mahdollisuudet laajentaa tietämystä tieteen, teknologian, tekniikan, liiketoiminnan, taloustiede, ja enemmän. Kun aika loppuun MSc kursseja voi tuottaa merkittäviä tuloksia avata ovia tulevaan uraansa.

Mikä on MSc Econometrics? Sarjat kaivaa molemmat matemaattinen taloustiede, joka tutkii matemaattista mallintamista markkinoiden tapahtumien ja ekonometrian, joka keskittyy tilastollinen mallinnus. Opiskelija oppii analysoimaan sekä mikrotalouden ja makrotalouden. Suoritettuaan ydin luokat rakentaa vankka perusta, opiskelijat mennä erikoistua ekonometrian, rahoitus ekonometrian, matemaattinen ekonometrian tai näiden yhdistelmä.

Suoritettuaan tutkinnon opiskelijoilla on tarvittavat taidot lukea suuria taloudellisia julkaisuja ja lehtiä sekä soveltaa erilaisia ​​taloudellisia ja rahoitusmalleja käyttäen nykyaikaisia ​​ohjelmistoratkaisuja tekniikka. Ihmiset oppivat ymmärtämään nykyajan taloudellisia kysymyksiä ja miten analysoida niitä reaalimaailman tilanteissa, mikä auttaa heitä hallittava urallaan.

Kustannus voi olla suuri vaikutus siihen, mitä oppilaat tulisi osallistua. Hinta merkintä ekonometrian ohjelman muutokset perustuvat yliopiston ja sen sijainti. Koulut kohteisiin tulee ottaa yhteyttä erityisiä tietoja kustannuksista.

Monet ihmiset, jotka lopettaa MSc ohjelma löytää työpaikkoja erilaisia ​​alueita. He voivat työskennellä suunnittelun toimistoja tai valtion laitokset kuten talouspolitiikan tutkijat.Toiset saada uran rahoitusalalla, työskentelevät investointipankkien tai vakuutusyhtiöt. Tutkinnon voi myös olla konsultteja tai saada asema tietokone teollisuudessa.

Liian kiireinen osallistua post grad koulussa? Mieti uudelleen. Online luokat ovat erinomainen tapa täydentää MSc omilla ehdoillasi. Aloita katsoa läpi yliopiston listattu tietokantaamme. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • MSc
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Ekonometria
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (11)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto