Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 88 Luonnontieteiden maisterit  (MSc) sisään Humanististen tieteiden opinnot 2023

88 MSc Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot 2023

Yleiskatsaus

Jälkeen ansaita kandidaatin 's tutkinto, jotkut opiskelijat jatkavat tutkimuksessa ansaitsemalla maisterin ' s. Tämä jatkotutkinto yleensä kestää kaksi vuotta, vaikka jotkut ovat pitempiä riippuen siitä, kuinka monta luokkaa opiskelija vie per lukukausi.

Jos mietit, tässä syvällisempää katsomaan mitä on diplomi Humanities. Useimmat humanististen ohjelmat keskittyvät opiskeluun inhimillisen kulttuurin ja yhteiskunnan, joko sellaisenaan, koska se oli tai se voisi olla. Jotkut painotukset tällä alalla ovat politiikka, uskonto, antropologia, kehityksen ja ihmisoikeuksien. Kullekin näistä alueista voidaan tutkia vielä tarkemmin yhdessä aiheita sukupuolen, iän ja perheen dynamiikkaa tietyn kulttuurin ja yhteiskunnan.

Taitava arviointi ihmisluonto on yksi tuloksista koulutusohjelma, joka on hyödyllinen tahansa sosiaalisissa puitteissa. Muut taidot voi hioa sisällyttää konfliktien ratkaisuun ja neuvotteluvoimaa, hyödyllisiä ryhmätyöhön ympäristöissä ja neuvonta roolit.

Joskus voi ansaita mestari tutkinto osa-aikaisesti, tämä voi vaikuttaa kokonaiskustannuksista. Tarvitset myös harkita kirjoja, rekisteröinti- ja kurssimaksut tehdessäsi budjetin. Sijainnista riippuen toimielinten josta olet kiinnostunut, voit joutua siirtämään osallistua valitsemaasi ohjelmaa, joka on toinen kustannuksella harkita.

Työpaikat Humanististen liittyvät usein humanitaariset järjestöt, mutta ne voivat olla myös terveydenhuollon ja koulutuksen aloilla. Oman lisäämällä tietoa psykologiaa ja vuorovaikutus tekee myös hyvää konfliktinratkaisu- taidot, hyödyllinen kouluissa ja poliittiset olosuhteet. Jos keskittynyt psykologian omassa astetta, niin neuvonta voi myös olla vaihtoehto. Tämä tutkinto voi sijoittaa sinut kilpailukykyisesti joukossa Suuresta joukosta tohtorintutkinto tutkimukseen tilat.

Etsitkö koulu, joka tarjoaa Master tutkinto humanistisissa on helppoa, kun käytät online hakulomakkeella.Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • MSc
  • Humanististen tieteiden opinnot
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (88)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto