Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 17 Luonnontieteiden maisterit  (MSc) sisään Informaatiotiede 2023

17 MSc Ohjelmat sisään Informaatiotiede 2023

Yleiskatsaus

Tutkinnon ohjelma tunnetaan Master of Science (MSc) tarjotaan korkeakouluopetuksen eri puolilla maailmaa. Se vaatii intensiivistä tutkimusta alalla, joka tutkii teknisiä, tieteellisiä tai matemaattisia aineita, vaikka se voi sisältää myös humanistisiin aiheisiin.

Mikä on tietojenkäsittelytieteen MSc? Tämä jatko-ohjelma keskittyy tyypillisesti eri alojen tieteelliseen tutkimukseen ja tutkimukseen. Ohjelmaan kuuluu usein johtavien tutkijoiden luentoja, luokkahuoneen työ ja opiskelu sekä tutkimusprojektit. Tavoitteena on yleensä antaa oppijoille paremmin ymmärtää monimutkaisia ​​tietojärjestelmiä. Tyypillisiä ydinluokkia tässä opetussuunnitelmassa voivat olla järjestelmien analyysi, datatiedot, projektinhallinta ja tietoturva. Riippumaton tutkimushanke saattaa olla tarpeen ohjelman loppuun saattamiseksi.

Valmistuneet saavat usein syvällisempää tietoa siitä, miten tietoa on levitetty kaikenikäisille, jolloin he ovat koulutettuja kuluttajia tietoja. Ne voivat myös kehittää ammattimaista kasvua varten tarvittavia tietokone- ja mediataitoja sekä oppia erilaisia ​​liiketoiminnan johtamistaitoja, jotka voivat johtaa urakehitykseen.

Tämän koulutusohjelman kustannukset riippuvat opetuksesta, kirjoista ja muista maksuista. Koulutuksen kustannukset vaihtelevat maittain ja koulusta toiseen. Jotta ymmärtäisit paremmin kokonaiskustannukset, opiskelijoiden olisi otettava yhteyttä vastaanottotoimistoihin erikseen.

Tutkijat, jotka ansaitsevat tietojenkäsittelytieteen MSC: n, soveltuvat usein korkeakouluopetukseen, joko opetukseen tai opetussuunnitelmien kehittämiseen. Yritykset voivat hakea niitä tietojenkäsittelyyn, tietoturvaan ja tietojen jakeluun. He voivat harjoittaa uraa hallituksen ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa. Valmistujat saattavat olla vaatimuksia kirjastonhoitajina, arkistolaitoksina, museon kuraattoreina, web-johtajina ja teknologian tarkastajina.

Monissa maissa yliopistot tarjoavat tietotekniikan jatko-opinnot, ja ne tarjoavat mahdollisuuksia verkko-opiskeluun ja matalan asuinpaikan mahdollisuuksiin. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Lue lisää

Suodattimet

  • MSc
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Arkistointitiede
  • Informaatiotiede
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (17)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto