Keystone logo

7 MSc Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Kaupallinen johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MSc
 • Johtamisopinnot
 • Kaupallinen johtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (7)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MSc Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Kaupallinen johtaminen

  Master of Science -ohjelma on jatkotutkinto-opetussuunnitelma, joka perinteisesti seuraa perustutkintoa, ylioppilastutkintoa. Vaikka ohjelman kesto vaihtelee instituutioiden ja muiden tekijöiden mukaan, useimmat opiskelijat viettävät noin kaksi vuotta ansaitessaan MSc. Jotkut kuitenkin omistavat enemmän aikaa työhön.

  Yhteiskunnat, liike-elämä, taloudellinen suorituskyky ja rakentaminen ovat huolissaan siitä, mikä on kauppatieteiden maisteri? Globaalilla markkinoilla liikeyrityksillä on oltava monta erilaista projektia teoksissa kerrallaan. Kaupankäynnin hallinnan opettajat yleensä opettavat suunnittelemaan, ohjaamaan ja hallitsemaan näitä hankkeita. Kun opiskelet kauppatieteiden maisterin tutkintoa varten, opiskelijat voivat ottaa kursseja ennusteisiin, suunnitteluun, hankintaan ja projektisuunnitteluun. Silti monet ohjelmat antavat osanottajille mahdollisuuden suunnitella omat opintojaksot riippuen kiinnostuksen ja kiinnostuksen alueista. Usein opiskelijat suorittavat master-tason opinnot kirjoittamalla merkittävän tutkimuspaperin.

  Yksilöt tavallisesti hankkivat erilaisia ​​taitoja, kun he osallistuvat Master of Science in Commercial Management -ohjelmaan. Merkittävimmin opiskelijat oppivat yleensä suunnittelua, ajanhallintaa ja analyyttisiä päättelytaitoja. Nämä kyvyt auttavat valmistuneita kilpailemaan sekä tulotason kaupallisista johtotehtävistä että puolivälien kampanjoista.

  Koska tekijät, kuten laitoksen, ohjelman sijainti ja kesto vaikuttavat MSC: n kaupallisen johtamisen kokonaiskustannuksiin, on vaikea yleistää tutkintoja. Siksi opiskelijoiden on usein tutkittava lukukausimaksuja, palkkioita ja muita kuluja ennen kuin päättävät opinto-ohjelmasta.

  Master of Science -tiedon hankkiminen kaupallisessa johtamisessa on yleensä tehokas urakehitysstrategia monille ihmisille. Yleisimpiä uran ohjelmatarjoajille on rakennusalalla. Tutkinnonhaltijat toimivat usein tiiminjohtajana, rakennuspäällikkönä ja kaupallisena johtajana. Jotkut tutkinnon suorittajat kuitenkin päättävät harjoittaa uran liiketoiminnassa, työskentelemällä sijaan globaalina rakennuspäällikkönä, johtajana tai projektipäällikkönä. Muut entiset opiskelijat löytävät työtä voittoa tavoittelemattomalle sektorille, toimivat johtajana, politiikan asiantuntijoina ja opettajina.

  Vaikka monet opiskelijat suorittavat MSC: n kaupallisen hallinnan kursseja varsinaisessa oppilaitoksessa, muut päättävät saada virtuaalista opetusta verkkoportaalin avulla. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.