Keystone logo

3 MSc Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kiinteistövälitys Kehityssuunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Liiketalouden opinnot
  • Kiinteistövälitys
  • Kehityssuunnittelu
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

MSc Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kiinteistövälitys Kehityssuunnittelu

Getting maisteri on erinomainen tapa ottaa tutkimuksia ammatillisen tason. Suoritettuaan perustutkintoa ohjelma, vakava opiskelijoiden pitäisi harkita jatkaa opintojaan todella saada etumatkaa alalla. Tämä lisää heidän työllistymismahdollisuuksiaan ja niiden myöhemmin mahdollisuudet saada tarjouksia.

Mikä on MSc kehittämisen suunnittelu ja miten tämä tutkinto ainutlaatuinen? On monia luokkia, jotka kuuluvat tämän tarkennuksen. Yleisin on maaseudun kehittäminen, mutta se voi myös suunnittelu yritysten, maatalouden tai rakennusalan. Pohjimmiltaan alaan erikoistuneita saldot maankäytön suunnittelu ja hallinta. Tämä työ auttaa rikastuttaa elinolo miljoonien asukkaiden.

Opiskelu kehittämissuunnitelmiin on erittäin hyödyllistä, koska miten laaja kenttä on. On näkökohtia sosiaalisen tieteen, talouden, arkkitehtuuri ja tiede.Lisäksi kriittisen ajattelun ja johtamistaitoja ovat erittäin priorisoitu niin voit saada monenlaisia ​​taitoja tukea sinua tulevaa uraa.

Ohjelmia, jotka voivat auttaa sinua ansaita tutkinto samalta alalta vaihtelevat kustannukset huomattavasti. Valintasi yliopisto, ohjelma, online tai offline luokat, ja jopa maan opiskelet kaikki muuttuu taloudellinen investointi, joka liittyy ansaita Master 's. Muista ottaa aikaa tutkia vaihtoehtoja ennen ilmoittautumalla.

Vaikka ura painopiste Master kehittämisen suunnittelu on suhteellisen kapea, eri mahdollisuudet ovat valtavat. Voit odottaa saada työtä kuin suunnittelija tai järjestäjä, mutta on mahdollista käyttää valtion tai valtiosta riippumattomien järjestöjen kanssa. Kun etsit työtä, voit auttaa kehittämään paikallisia yhteisöjä, yksittäisten hankkeiden yrityksille tai jopa kokonaisia ​​alueita. Tämän lisäksi työssä on myös mahdollista erikoistua konsulttina tai arvioija.

Jos etsit tehdä urallaan suunnittelun kehitys, sinun pitäisi alkaa tutkimassa korkeakoulutuksen alalla välittömästi. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.