Keystone logo

50 MSc Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot Kestävän talouden tutkimus Kestävä kehitys 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Kestävän kehityksen opinnot
  • Kestävän talouden tutkimus
  • Kestävä kehitys
Opintoalat
  • Kestävän kehityksen opinnot (50)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MSc Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot Kestävän talouden tutkimus Kestävä kehitys

Kun opiskelija suorittaa kandidaatin tutkinto tai muu vastaava perustutkintoa astetta, heillä voi olla mahdollisuus jatkaa maisterin tutkinto valitsemaansa alaa. Maisterin tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää taitojaan ja tietojaan enemmän keskittynyt tavalla kuin niiden opinnoissa. Maisterin tutkinnon tieteen tai FM, voi olla erityistä käyttöä kestävän kehityksen alalla.

Mikä on MSc Kestävä kehitys? Tämä ohjelma yleensä kattaa aiheet liittyvät ympäristöön ja ​​luonnonvaroihin, parantaa kestävyyttä paikallisella ja maailmanlaajuisella tasolla, ympäristöteknologia, luonnonvarojen käyttö, suhteet järjestelmien välillä, ja miten kehittyneitä menetelmiä voidaan käyttää tunnistamaan ja ratkaisemaan ongelmia. Lopulta valmistuneet olisi valmis käyttämään modernia tutkimusta ja menetelmiä, joilla parannetaan kestävän kehityksen.

Kuten muillakin aloilla, edistyksellinen tutkinto, kuten MSc Kestävä kehitys, on hyödyllinen, kun tutkinnon hakea työtä mahdollisuuksia. Edistyksellinen tutkinto antaa tutkinnon reuna, kun ne kilpailevat mieluummin työpaikkoja ja usein täyttää ne korkeamman palkkauksen. Kasvatukselliset edut maisteriksi usein tullut kyky tehdä tutkimusta, soveltaa kriittisen ajattelun taitoja, ja kehittää kysymyksiä, jotka johtavat selkeitä vastauksia.

Osallistumismenojen maisteriohjelman voi vaihdella paljonkin koulusta toiseen, varsinkin kun koulut jakautuvat maan linjat. Sen määrittämiseksi, mikä ohjelma on paras, Opiskelemaan pitäisi tarkistaa niiden vaihtoehtoja perusteellisesti.

Valmistuneet on heidän tarvitsemansa työkalut edistää kehittyvien siirtymistä fossiilisista polttoaineista uusiutuviin ja kestävän energian resurssit.He voivat odottaa löytävänsä työpaikkoja valtion virastojen, konsulttiyritykset, energiayhtiöt, sekä julkiset ja yksityiset organisaatiot. Ne voivat hakea työpaikkoja kuten kasvi insinööri tai projektipäällikkö. Jotkut valmistuneet haluavat jatkaa opintojaan tullakseen tutkijoiden suora vaikutus kestävien voimavarojen.

&nbsp

Voidakseen hakea ottamista MSc kestävän kehityksen ohjelma, opiskelijoilla tulisi tarkastella ohjelman listalle. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.