Keystone logo

32 MSc Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Matkailu Matkailuala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Matkailu
  • Matkailuala
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (32)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MSc Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Matkailu Matkailuala

Pidätkö teollisuuden että olet tällä hetkellä, mutta haluavat edetä urallasi? Tuntuuko sinusta ajettu löytää onnistunut ja tuottoisa kanta töissä? Jos näin on, voit hyötyä ansaita maisteri. Kanssa maisterin of Science tietyllä ovat, voit parantaa nykytilannetta. MSc in Tourism Management on yksi vaihtoehto, jota kannattaa vilkaista.

Kuten monet tulevat tällä alalla, sinulla voi olla miettimättä, "Mikä on MSc in Tourism Management?" Yksinkertaisesti sanottuna, se on maisterin of Science, joka antaa sinulle tausta, tietoa ja valtakirjojen sinun täytyy työskennellä monilla aloilla matkailualalla. Luokkahuoneen seminaarit, alan hankkeiden ja harjoittelupaikkoja, saat koulutusta halutaan valmistautua työskentelevät alati muuttuvassa ja jännittävä teollisuutta.Kurssit keskittyvät hallinto, organisaatio, asiakastyytyväisyys, globalisaatiota, ja yhteys vieraanvaraisuus ja matkailu. Muita aiheita voivat olla ympäristöliikkeen, ruoka, matkailu ja kestävyyttä matkoilla.

Ansaita MSc on erinomainen tapa parantaa valtakirjojen ja palkka. Kurssi ohjelmat myös antaa sinulle hyvät mahdollisuudet verkostoitua ja olla vuorovaikutuksessa kansalaisten ja yritysten koko monilla maailman alueilla. Jotkut kurssit ovat verkossa, joten voit työskennellä mukavasti kotona tai suosikki kahvilassa.

Kustannukset ansaita tämän verran vaihtelee riippuen laitoksen valitset. Kampuksilla ympäri maailmaa on erilainen opetusta hinnat. Jos sinulla on kysyttävää maksat ohjelman, voit ottaa yhteyttä taloudellista tukea edustaja koulun haluat osallistua.

Kuten valmistunut matkailun ohjelman, sinun tulee olla työkykyinen erilaisiin työtehtäviin liittyvät matkailualalla. Jotkut näistä ovat matkailun ohjelma johtajat, johtajat, matkaoppaiden, matkatoimistot ja markkinointi johtajat. Kun suosio ekomatkailun nousussa, saatat myös pystyä työskentelemään paikoissa ympäri maailmaa auttavat kävijöitä osallistua vapaaehtoistoimintaan parantaa maisemia ja kaupunkeja.

&nbsp

Jos olet kiinnostunut ansaita MSc in Tourism Management, älä odota alkaa suunnitella koulun. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.