Keystone logo

7 MSc Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Muotialan johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MSc
 • Johtamisopinnot
 • Muotialan johtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (7)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MSc Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Muotialan johtaminen

  Tutkielman hankkiminen osoittaa tyypillisesti intohimoa ja sitoutumista akateemiseen pyrkimykseen tai ammattialaan. Opiskelija tavoittelee yleensä MSc-ohjelmaa perustutkinnon suorittamisen jälkeen. Vaikka ohjelman kesto vaihtelee, opetussuunnitelman osanottajat ovat tyypillisesti noin kahden vuoden ajan päällikön opinnoistaan.

  Yksilöt, jotka nauttivat taiteesta ja ilmaisusta usein kysyvät, mikä on MSc Fashion Management? Koska muoti on monen miljardin dollarin teollisuus, monet opiskelijat haluavat osallistua siihen. Muotinhallinnan maisterin tutkinto on yleensä tehokas strategia. Niihin, jotka ilmoittautuvat näihin ohjelmiin, ovat usein budjetointiin, ennusteisiin, suunnitteluun, suunnitteluun ja projektinhallintaan liittyviä kursseja. Heillä on myös taipumus hankkia tietoa taloustieteestä, kirjanpidosta, henkilöstöhallinnosta ja muista liiketoimintaan liittyvistä aiheista. Opiskelijat tyypillisesti täydentävät sekä työselostusta että harjoittelupaikkoja, jotka usein työskentelevät tiiviisti akateemisen neuvonantajan kanssa saadakseen suurimman osan ohjelmistaan.

  Valmistuttuaan Master of Science Fashion Management -ohjelmassa opiskelijoilla on yleensä markkinointi-, hallinnointi- ja suunnittelutaidot, joita he tarvitsevat kilpailemaan sekä tulotason että keskitason tehtävissä. Heillä on myös taipumus hankkia ajanhallinta- ja organisaatiotaitoja, jotka auttavat heitä henkilökohtaisessa elämässään.

  Arviointi tarkat kustannukset ansaita MSc Fashion Management voi olla vaikeaa, koska monet tekijät määräävät kokonaiskustannukset. Puhuttuaan pääsynopettajien kanssa oppilaat oppivat yleisesti, kuinka koulun sijainti, ohjelman pituus ja muut tekijät vaikuttavat lukukausimaksuihin ja palkkioihin.

  Ne, jotka ansaitsevat Master of Science in Fashion Management ovat yleensä valmiita kilpailemaan useista työpaikoista. Monet päättävät työskennellä muotiteollisuudessa, valvoo muotiviivoja suunnittelun valvojina. Jotkut tietenkin työskentelevät markkinoijina tai muotinäytöksinä. Toiset, joilla on MSc-tutkinto, haluavat työskennellä liiketoiminnassa ja jatkaa uraa tuotesuunnittelussa tai markkinoinnin hallinnassa. Muut jatko-opiskelijat työskentelevät johto- ja brändijohtajina. Jotkut voivat jopa löytää työtä muodin suunnittelijoina.

  Opiskelijat osallistuvat Fashion Management -kurssit -opintoihin sekä perinteisissä laitoksissa että verkkoalustojen kautta. Aloita etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.