Keystone logo

34 MSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Neurotieteet Neurotieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Terveydenhuolto
  • Neurotieteet
  • Neurotieteet
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (34)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Neurotieteet Neurotieteet

Kun se tulee edistää oman koulutuksen, mikään ei valmistautua paremmin heitä ottamaan seuraava ammatillinen askel elämässään enemmän kuin maisterin tutkinto. MSc on tutkinto vaihtoehto, joka auttaa yksilöitä saavuttamaan tavoitteet liittyvät asentoon ja palkka. MSc Neurotieteen on ehkä paras vaihtoehto henkilöille kiinnostunut aivotoimintaa.

Mikä on MSc Neurotieteen? Se on ohjelma, jossa opiskelijat oppivat tavasta, jolla aivot toimii. Onko tutkii, miten aivot toimivat tai ymmärtää, miten auttaa niitä, kohtaavat ongelmia niiden hermosto, tämä ohjelma auttaa opiskelijoita ymmärtämään yleistä luonnetta ja toimintaa sekä ihmisen ja eläimen aivot. Kuten minkä tahansa alalla, on olemassa lukuisia alaluokkia neurotieteen. Systeemisen neurotieteen voidaan tutkittu keskittyä toiminta hermo piirien ja niiden korreloimiseksi fyysistä käyttäytymistä.Kognitiivinen neurotiede pureutuu psykologisia toimintoja piirejä. Molecular neurotieteen ja tutkimus hyvin kehitystä hermosto on erikoistunut muoto tutkimuksessa. Translaatiotutkimuksen käsitellään erityisesti sairauksien järjestelmä, sekä sitä, miten diagnosoida ja määritellä syy.

Hankkiminen MSc Neurotieteen avaa mahdollisuuksia työskennellä suoraan tarvitsevien potilaiden neurologiseen hoitoon sekä mahdollisuudet olla kulissien takana asioiden ratkaisemisessa. Opiskelija oppii työskentelemään laboratoriossa, tiedon analysointi, ja menossa ylös kokeellisia ympäristöjä. Ne myös opetetaan ytimekkäästi kommunikoida tieteelliset havainnot sekä kirjallinen ja suullinen tavalla.

Kustannukset voivat vaihdella sen mukaan, missä laitos sijaitsee, samoin kuin kauan odotettua.On parasta tutkia koulun kiinnostavat ennen kuin selventää kustannukset niiden tietyn ohjelman.

Kanssa MSc Neuroscience, opiskelijat voivat kehittää uran työskentelevät suoraan potilaiden päin asioita niiden hermostoon neuro psykiatri, neurologinen sairaanhoitaja, neurokirurgi, tai kehityshäiriöitä psykologi. On mahdollisuuksia tutkia aivojen ja hermoston lab asetusta neurobiologi tai aivotutkija. Tässä alati muuttuvassa kentässä, on aina tarve jatkuvaa kokeilua ja tutkimusta.

Tällä hetkellä kansainvälisiä ohjelmia verkossa vaihtoehtoja, mikä tahansa sopivalla paikalla hakiessaan MSC Neuroscience. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.