Keystone logo

2 MSc Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Teologia Pappeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Pappeus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MSc Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Teologia Pappeus

Master of Science (MSc) tutkinto on usein harjoittamaa opiskelijoille, jotka haluavat syvällisempää koulutusta valitsemiinsa keinona edistää uraansa. Yleensä maisteriohjelmaa kestää yhdestä kolmeen vuotta ja monet voidaan ottaa työskennellessään. Ilmoittautua MSc ohjelma, opiskelijan on jo kandidaatin tutkinto.

Mikä on MSc ministeriön? MSc ministeriön on koulutusohjelma joka kaivautuu syvemmälle kuin kandidaatti teologisille tutkimukset ja opettaa vahvaa johtamistaitoa työskenteleville alalla evankelisen kristillisen. Uralla on tyypillisesti luokkahuoneessa-pohjainen, ja tutkielma tai harjoittelun yleensä vaaditaan. Opiskelija oppii kommunikoimaan uskoaan selvästi, tulkita ja soveltaa kirjoitusten jokapäiväiseen elämään ja täyttää ministeritason rooleja kirkossa.

Syyt Runsaita opiskelija ilmoittautua MSc ministeriön ohjelmassa.Pastorit ja lay-henkilöt voivat haluta tarkentaa tietojaan Raamatun samalla opitaan taitoja, jotka auttavat heitä palvelemaan ihmistä 21. vuosisadalla. Tutkinto voi avata ovia uramahdollisuuksia kirkoissa, yksityisiä kouluja ja sairaaloita.

Kustannukset valmiiksi MSc ministeriön vaihtelevat paikasta toiseen. Yksityisten yliopistojen yleensä maksaa enemmän kuin julkisen niistä, mutta ainoa tapa tietää varmasti on ottaa yhteyttä kouluun, joka kiinnostaa sinua ja kysyä kustannustiedot.

Tutkinnon MSc ministeriön tutkinnon voi etsiä työtä pastori, pastori, tai nuorten ministeri kirkossa, para-kirkko asetus tai muita kristillisiä-pohjainen voittoa tavoittelematon järjestö. Kuten johtava alan ministeriö, jatko taitoja on erittäin haluttu. Opiskelijoille haluavat ottaa koulutustaan ​​entisestään, tohtorin ohjelmat ovat saatavilla päätyttyä MSc ministeriön.

On monia yliopistoja maailmanlaajuisesti, jotka tarjoavat MSc ministeriön.Saat lisätietoja tietenkin, että olet kiinnostunut, ja etsi ohjelma alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.