Keystone logo

30 MSc Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Rahoitusala Rahoitus ja pankkiala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Taloustieteen opinnot
  • Rahoitusala
  • Rahoitus ja pankkiala
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (30)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MSc Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Rahoitusala Rahoitus ja pankkiala

Maisterin tutkinto tai diplomi, on akateeminen tutkinto, että koulut myöntää opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kehittyneen koulutusohjelman kuluessa niiden kandidaatin ohjelmassa. MSc ohjelma tarjoaa lisää keskitytään opiskelijoille, jotka toivovat edelleen kehittää ymmärrystä ja taitoja, joita sovelletaan heidän tulevaisuuden tavoitteet. Valmistuneet tästä ohjelmasta on yleensä saada enemmän työmahdollisuuksia ja taloudellinen menestys.

Mikä on MSc in Finance and Banking? Opiskelijat MSc in Finance and Banking ohjelma voi viettää yhden tai kaksi vuotta täydentää opintojaan. He voivat valita erikoisala, kuten International Money tai Banking and Risk. Kurssit voi käsittää aiheita, kuten taloudellisia tehtäviä pankkien sääntelyn ja riskienhallinta, globaali pankkisektorin ja vaurautta kanavia. Muut henkilöt saattoivat keskittyä pörssissä kansainvälinen pankkitoiminta, tai tutkimusta varainhoitoa.

On joitakin merkittäviä etuja valmiiksi pitkälle tutkinto Finance and Banking. Vaikka lisääntynyt taloudellinen mukavuus on tärkeä etu, se ei ole ainoa etu. Altistuminen kysymyksiä Opiskelija kehittää ymmärryksen tasolle, joka edistää tosielämän kokemuksia ja loppuun maisteriohjelman usein antaa jatko-uskottavuutta, että muut ammattilaiset voivat olla.

Kustannukset loppuun MSc in Finance and Banking ohjelma eroavat koulusta toiseen. Opiskelemaan pitäisi muistaa, että koulut sijaitsevat eri puolilla maailmaa, ja tämä voi olla suuri vaikutus kustannuksiin.

Tutkinnon MSc in Finance and Banking ohjelma ovat valmiita jakamaan tärkeitä oivalluksia investointeja. Valmistuneista on asiantuntemusta analysoida markkinoiden käyttäytymistä, on mikro tai makro-asteikko.Työmahdollisuuksia voisi kuulua kantoja kansainvälisten yritysten, virastojen, pankkien, tutkimus toimistoja, ja enemmän. Tutkinnon usein tyypillisesti paljon valinnanvaraa, kun se tulee viroista ja työympäristön.

&nbsp

Jotta voidaan tunnistaa ja hakea ohjelmaan, joka näyttää parhaiten, selata tietojen ohjelmalistaukset ja täytä lyijymuodossa lisätietoja. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.