Keystone logo

143 MSc Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Rakennustekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Tekniikan alan opinnot
  • Yhdyskuntatekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (143)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MSc Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Rakennustekniikka

Master of Science-tutkinto on seuraava koulutus, kun olet suorittanut kandidaatin tutkinnon. Se havainnollistaa maailmalle ja mahdollisille työnantajille, että olet saanut täyden käsityksen aiheesta.

Mikä on rakennustekniikan MSc? Tämä tutkinto keskittyy tutkimukseen siitä, miten rakennukset toimitetaan suurelle yleisölle. Se sisältää rakentamisen menetelmät ja käytännöt sekä julkisen käsityksen prosessista ja uusista ja innovatiivisista tavoista parantaa tätä käsitystä. Harjoittelu tyypillisesti kattaa rahoituksen ja talouden, kustannustehokkuuden, kestävyyden, jätehuollon, suunnittelun ja toimivuuden. Jokainen alan osa voidaan koskettaa sekä liiketoiminnan hallinnan käsitteitä, kuten johtajuutta ja hallintoa.

Rakennustekniikan MSc: n edut alkavat lisääntyvästä markkinakelpoisuudesta mahdollisena työntekijänä, mutta ne eivät pääty loppuun. Yleensä voit oppia taitoja kuten ajankäytön ja kriittisen ajattelun sekä organisaation, asettaen sinut eteenpäin pelin henkilökohtaisesti sekä ammattimaisesti.

Rakennustekniikan maisteriohjelman hinta vaihtelee riippuen siitä, missä koulusi sijaitsee ja mikä sisältyy hinnoittelurakenteeseen. Koulu voi antaa tarkemman kuvan kokonaiskuluista, jos otat yhteyttä taloushallintoon.

Rakennustekniikan ura on runsaasti. Voit päättää siirtyä yksityissektoriin projektipäällikkönä tai siirtyä valtioneuvoston puoleen rakennusalan neuvonantajana tai valvojana. Sinulla voi myös olla freelance-vaihtoehto joko konsulttina muille yrityksille tai kirjoittajaksi tai toimittajaksi alan julkaisusta. Tutkimus ja analyysi ovat toinen osa alan, jossa taitosi voivat olla erittäin toivottavia.

Ympäri maailmaa oppilaitokset etsivät oppilaita, jotka haluavat täydentää ohjelmiaan joko perinteisessä luokkahuoneessa tai verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.