Keystone logo

4 MSc Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Rikosoikeuden opinnot Rikosoikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Oikeustieteen opinnot
  • Rikosoikeuden opinnot
  • Rikosoikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MSc Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Rikosoikeuden opinnot Rikosoikeus

MSc, tai maisterin tutkinto tieteen, on edistyksellinen tutkinto opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet lisäksi yksi tai kaksivuotinen ohjelma valmistumisensa jälkeen kandidaatin tutkinnon. Tämä edistyksellinen tutkinto usein avaa mahdollisuuksia jatkotutkimuksiin tai uralla etenemiseen. Kanssa MSc tutkinnon suorittaneiden voivat saada parempia työpaikkoja ja korkeampaa palkkaa ja etuja.

Opiskelijat, jotka suunnittelevat työn lainvalvonta saattaisi ihmetellä, "Mikä on MSc Criminal Justice" ja "Onko se sen arvoista toteuttavat tämän verran?" Rikosoikeus on laaja käsite, joka kattaa lakeja käytetään määrittelemään ja syytteeseen rikoksista ja näiden järjestöjen perustettu ylläpitää sosiaalista järjestystä, rikosten ehkäisemiseksi, ja hallinnoida oikeuteen. Voivat sisältää kursseja kuten rikollisuuden, oikeudellisia kysymyksiä, kansainvälisen rikosoikeuden, tutkintaan, ihmisoikeudet, ja enemmän.

Hyödyt valmiiksi MSc rikosoikeusohjelman edellyttävät pääsyä paremmin palkattuja työpaikkoja ja reuna, kun se tulee kilpailevat parempana työpaikkoja. Kuitenkin hyödyt loppuun ulottuvat taloudellista hyötyä. Tutkinnon usein kehittää paremmin ymmärtämään monimutkaisia ​​jotka kohtaavat nyky-yhteiskunnassa. Sillä ne saavat tämän ymmärryksen, valmistuneet ovat valmiita työskentelemään tällä alalla sekä myötätuntoa ja oikeudenmukaisuutta.

Kustannukset loppuun tämän tyyppisen ohjelman eroaa koulusta toiseen ja varsinkin yli maarajojen. Sen määrittämiseksi, mikä ohjelma on sopivin, opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä kouluihin suoraan.

Työmahdollisuuksia, jotka seuraavat loppuun MSc rikosoikeudessa eri puolilla oikeudellisen ja rikosoikeudellisen spektri. Kannat saattavat kuulua kuin asianajaja, tuomari, tai politiikan virkamies.Jotkut valmistuneet tulevat kriminologit, poliitikot, tai kansainvälisen politiikan päättäjille. Valmistuneet maisteriohjelman voi halutessaan työskennellä alalla talousrikosten johdon tai ihmisoikeuksien puolustajia.

&nbsp

Niille henkilöille, jotka harkitsevat uran rikosoikeuden voi oppia lisää tarkistamalla tiedot näissä ohjelmalistaukset. Tarkistaa eri koulujen ja ohjelmia alla ja täytä lyijymuodossa saadakseen tietoja. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.