Keystone logo

27 MSc Ohjelmat sisään Taidealan opinnot Taide 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Taidealan opinnot
  • Taide
Opintoalat
  • Taidealan opinnot (27)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MSc Ohjelmat sisään Taidealan opinnot Taide

Master 's koulutusohjelma on jatko-ohjelman tarkoituksena on tarjota tietoa ja opetusta yli neljän vuoden korkeakoulututkinnon. Opiskelijat usein ilmoittautua jotta jatko kanssa korkeampi oppiminen edellyttää korkeamman palkattuja työpaikkoja tai valmistautuminen tohtorintutkinto. Master of Science in Arts Studies tyypillisesti suorittaa kahdessa vuodessa ja se perustuu tutkimukseen ja luennoista esitetään aikana perustutkintoa tutkimus.

Mikä on MSc Arts Studies? Edistyksellinen tutkinto taiteen opintojen tarjoaa opiskelijoille syvällisempää tarkastella taiteen ja sen yhteydessä kulttuureissa ympäri maailmaa. Tutkimalla taiteen opiskelija osaa kerätä tietoa ja erityistä tietämystä tarkoitus valmistella heitä opettaa muassa kehittämällä uusia ideoita tai luoda taidetta omia. Tämäntyyppinen ohjelma yleensä keskittyy taidehistorian ja erilaisia ​​liikkeitä, sekä miten taidetta voidaan soveltaa tänään 's maailman.

Ansaita tutkinto taiteen opinnot asettaa tutkinnon varten rikas uran alalla, jossa he voivat löytää suurta tyydytystä. Ei vain voi Opiskelija koulutettu perusasiat taiteen ja sen merkitys yhteiskunnalle, mutta ne voivat myös saada tarvittavat taidot aloittaa elinikäinen uran rikastuttava koulutusaloittain.

Master 's tutkinto ohjelmat vaihtelevat suuresti perustuu useisiin eri tekijöihin, kuten sijainti yliopiston ja ohjelman kesto. Tarkimmat opetusta tietoa, opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä kouluun heidän valintansa suoraan.

Kanssa MSc Arts Studies kädessä, valmistuneet pystyvät usein löytämään työtä monissa eri tilanteissa. Jonkinasteinen haltijoille löytää tyydytystä työskentelee museon johtajat, hoitajien, kuraattorit tai konsultit, kun taas toiset toimivat kulissien takana kuin projektipäälliköt, avustajat tai varainkeruun koordinaattorit. Taiteen liitetään monia erilaisia ​​uramahdollisuuksia eri aloilla.

Kiinnostuneet ilmoittautumalla Master 's koulutusohjelman voivat hyötyä verkkokursseja, jotka tarjoavat helppoutta ja mukavuutta. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.