Keystone logo

150 MSc Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tekoäly 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MSc
 • Teknologian opinnot
 • Tekoäly
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (150)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MSc Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tekoäly

  Mestarin tutkinto on tyypillisesti opiskelijan ensimmäinen jatkotutkinto. Master of Science edustaa enemmän tietoa kuin kandidaatin, mutta yleensä vaatii vähemmän tutkimusta kuin tohtorin tai vastaava.

  Mikä on MSc in Artificial Intelligence? Tietotekniikka yrittää replikoida ihmisen tason ajatusprosesseja luomalla tekoälyä. Tämä monitieteellinen tieteenalaji yrittää käyttää ohjelmointia, mekaanisia laitteita ja aistinvaraisia ​​tehtäviä suorittamaan aiemmin vain ihmisten saavuttamia tehtäviä. Autonomiset ajoneuvot, rikollisen käyttäytymisen ennustaminen ja videopelien suunnittelu ovat vain muutamia tekoälyn sovelluksista. Suoritustasi mukaan tutkinto voi sisältää erikoistumista sellaisiin aiheisiin kuin itsenäinen järjestelmärakenne, monen aineen järjestelmät, koneen oppiminen ja kognitiivinen robotiikka.

  Oppiminen työskentelemään koneen käyttäytymisen kanssa voi auttaa ymmärtämään paremmin ihmisen käyttäytymistä. Tämä voi parantaa ihmissuhdetaitoja valtavasti. Ohjelmistosta riippuen voit myös oppia kehittynyttä tietokoneohjelmointia ja robottisuunnittelua.

  Monista tekijöistä johtuen sinun on tehtävä yksilöllinen tutkimus saadaksesi täsmälliset kustannukset Master of Artificial Intelligence -ohjelmassa. Ulkomailla, ulkomailla tai osa-aikaisesti opiskelemalla voi olla merkittävä vaikutus taloudellisiin näkökohtiin.

  Valmistumisen jälkeen voit yleensä löytää uran, joka liittyy suoraan tekoälyyn. Yksityinen, julkinen ja voittoa tavoittelematon sektori tarvitsevat kokeneita suunnittelijoita tällä alalla. Toimialat, kuten terveydenhuolto, rahoitus ja viihde, käyttävät ohjelmistojen analyytikoita parantaakseen toimintaansa. Hallitus on kiinnostunut algoritmin asiantuntijoiden käytöstä kaikesta sotilaallisesta strategiasta kaupunkisuunnitteluun. Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot voivat hyötyä ohjelmasuunnittelijoiden käytöstä kerätäkseen ja analysoida niiden tarkoituksiin liittyviä tietoja.

  Kasvavana tutkimustyönä voit yleensä löytää keinotekoisia älykkyysohjelmia yliopistoissa ympäri maailmaa. Kätevät vaihtoehdot, kuten osa-aikatutkimus tai online-luokitukset, joita voit ottaa kotona, ovat myös joskus saatavilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.