Stipendit

Stipendit ovat yliopistojen tai muiden koulutusorganisaatioiden tarjoamia taloudellisia palkintoja, joilla tuetaan opiskelijoita taloudellisesti heidän opinnoissaan. Stipendejä myönnetään taloudellisten tarpeiden, akateemisten kykyjen, yleisen edun, urheilumenestyksen tai taiteellisten taitojen tai useamman edellä mainitun syyn perusteella.

Keystone-apurahat opiskelijoille

Keystone Academic Solutions tarjoaa perustutkintoapurahoja opiskelijoille ympäri maailmaa. Näitä apurahoja tarjotaan opiskelijoille, joilla on hyvä akateeminen tausta ja jotka osoittavat olevansa valmiita muuttamaan maailmaa koulutuksensa avulla. Rekisteröidy tässä, niin sinulle ilmoitetaan, kun seuraavat apurahat ovat haettavissa!

Keystone-apurahat tutkinnon suorittaneille

Keystone Academic Solutions tarjoaa jatkotutkintoapurahoja opiskelijoille ympäri maailmaa. Näitä apurahoja tarjotaan opiskelijoille, joilla on hyvä akateeminen tausta ja jotka osoittavat olevansa valmiita muuttamaan maailmaa koulutuksensa avulla. Rekisteröidy tässä, niin sinulle ilmoitetaan, kun seuraavat apurahat ovat haettavissa!