Keystone logo

Vuoden 2021 hakemukset on nyt suljettu - Rekisteröidy saadaksesi päivityksiä, kun seuraava stipendi julkistetaan!

Saavuta unelmasi Keystone-stipendillä!

Mikä on Keystone-stipendi?

Keystone Academic Solutions tarjoaa neljä perustutkinto-apurahaa ja kaksi jatko-stipendiä. Apurahat tarjotaan kuudelle opiskelijalle, joilla on hyvä akateeminen tausta ja jotka pystyvät osoittamaan motivaatiota muuttaa maailmaa koulutuksensa kautta.

Kuka voi hakea?

Tulevat opiskelijat, jotka ovat 18-vuotiaita tai vanhempia aloittaessaan ohjelman ja suunnittelevat kokopäiväistä perustutkintoa tai jatko-ohjelmaa. Tutustu opiskelijasivustoihimme tänään löytääksesi opinto-ohjelmasi ja voita yksi kuudesta saatavilla olevasta Keystone-stipendistä!

Kuinka hakea Keystone-stipendiä?

Täytä tietosi ja ilmoitamme sinulle, kun seuraava apuraha alkaa!

Tietoja Keystone Academic Solutionsista

Keystone Academic Solutions auttaa yli kuutta miljoonaa opiskelijaa joka kuukausi löytämään heille täydellisen opinto-ohjelman. Autamme tulevia opiskelijoita tutustumaan satoihin opintovaihtoehtoihin ja -kohteisiin yhdestä paikasta, milloin ja missä tahansa. Keräämme kaikki asiaankuuluvat tiedot ja uutiset korkeakoulutuksesta ja tarjoamme opiskelijoille alustan ja työkalut, joilla he voivat keskustella suoraan yliopistojen ja korkeakoulujen hakijavirkailijoiden kanssa ympäri maailmaa. Näin toimimalla annamme ihmisille kaikkialla mahdollisuuden valita koulutus, jotta he voivat saavuttaa henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteensa!

Tutustu verkkosivuihimme tänään löytääksesi opinto-ohjelmasi

  • Terveydenhuollon opintojen logo
  • Kandidaatin opintojen logo
  • Oikeustieteen logo