Testiin valmistautuminen

Testiin valmentautuminen valmentaa oppilaita ja opiskelijoita yliopistotentteihin ja yliopistojen valintakokeisiin. Opetusta annetaan ryhmä- tai yksilöopetuksena. Etsi itsellesi sopiva testiin valmentautumistapa alla olevia vaihtoehtoja selailemalla.
PrepScholar tarjoaa edullisia verkkovalmennuskursseja SAT-, ACT-, GRE- ja GMAT-kokeisiin. Sen ohjelma räätälöi opintoja opiskelijoiden vahvuuksien ja heikkouksien pohjalta. Kurssit on suunniteltu strategisesti ja tieteellisesti valmentamaan opiskelijoita juuri heidän kykyjään vastaavilla osa-alueilla.
Magoosh tarjoaa verkkovalmennusta SAT-kokeeseen. Valmennus tekee standardisoituun kokeeseen valmistautumisesta helppoa, tehokasta ja mukavaa. Opiskelijat voivat opiskella milloin ja missä tahansa tietokoneen tai puhelimen avulla, ja Magooshin kustannukset ovat murto-osa siitä, mitä kurssit tai tutorvalmennus maksaisivat – mutta tulokset ovat yhtä hyviä tai parempia.
Yli 1 750 harjoitustehtävää ja yli 200 video-oppituntia
Magoosh tarjoaa verkkovalmennusta GRE-kokeeseen. Valmennus tekee standardisoituun kokeeseen valmistautumisesta helppoa, tehokasta ja mukavaa. Opiskelijat voivat opiskella milloin ja missä tahansa tietokoneen tai puhelimen avulla, ja Magooshin kustannukset ovat murto-osa siitä, mitä kurssit tai tutorvalmennus maksaisivat – mutta tulokset ovat yhtä hyviä tai parempia.
Yli 1 400 harjoitustehtävää ja yli 250 video-oppituntia
Magoosh tarjoaa verkkovalmennusta TOEFL-kokeeseen. Valmennus tekee standardisoituun kokeeseen valmistautumisesta helppoa, tehokasta ja mukavaa. Opiskelijat voivat opiskella milloin ja missä tahansa tietokoneen tai puhelimen avulla, ja Magooshin kustannukset ovat murto-osa siitä, mitä kurssit tai tutorvalmennus maksaisivat – mutta tulokset ovat yhtä hyviä tai parempia.
Yli 420 harjoitustehtävää ja yli 140 video-oppituntia
Magoosh tarjoaa verkkovalmennusta IELTS-kokeeseen. Valmennus tekee standardisoituun kokeeseen valmistautumisesta helppoa, tehokasta ja mukavaa. Opiskelijat voivat opiskella milloin ja missä tahansa tietokoneen tai puhelimen avulla, ja Magooshin kustannukset ovat murto-osa siitä, mitä kurssit tai tutorvalmennus maksaisivat – mutta tulokset ovat yhtä hyviä tai parempia.
Yli 600 harjoitustehtävää ja yli 125 video-oppituntia
Magoosh tarjoaa verkkovalmennusta ACT-kokeeseen. Valmennus tekee standardisoituun kokeeseen valmistautumisesta helppoa, tehokasta ja mukavaa. Opiskelijat voivat opiskella milloin ja missä tahansa tietokoneen tai puhelimen avulla, ja Magooshin kustannukset ovat murto-osa siitä, mitä kurssit tai tutorvalmennus maksaisivat – mutta tulokset ovat yhtä hyviä tai parempia.
Yli 1 300 harjoitustehtävää ja yli 250 video-oppituntia
Magoosh tarjoaa verkkovalmennusta GMAT-kokeeseen. Valmennus tekee standardisoituun kokeeseen valmistautumisesta helppoa, tehokasta ja mukavaa. Opiskelijat voivat opiskella milloin ja missä tahansa tietokoneen tai puhelimen avulla, ja Magooshin kustannukset ovat murto-osa siitä, mitä kurssit tai tutorvalmennus maksaisivat – mutta tulokset ovat yhtä hyviä tai parempia.
Yli 1 300 harjoitustehtävää ja yli 340 video-oppituntia