Read the Official Description

Tervetuloa Aalto-yliopiston

Ole pelin vaihtaja. Haluatko luoda jotain ainutlaatuista? Muuta yhteiskunnassa, kehittää uusi innovaatio - tai kokonaan uuden alan?

At Aalto-yliopistonUskomme uteliaisuus ja kannustamme opiskelijoiden tutkia tuntematonta ja tekevät asioita aivan uudella tavalla. Tarjoamme erittäin koulutustaso liike, taide ja muotoilu, arkkitehtuuri ja teknologia Suomessa.

Vapaus valita

Aalto-yliopiston astetta saada olet menossa menestyksekkään uran. Helsingissä ja viereisen Otaniemen, maisterin ja tohtorin ohjelmat vetää lahjakkaita tutkijoita kaikkialta maailmasta. Opiskelijat saavat mojova alennuksia kuljetus, majoitus ja ruokailu. Lukuun ottamatta yhteisten ohjelmien, Aalto-yliopisto ei peri lukukausimaksuja.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on ensimmäinen kauppakorkeakoulu Pohjoismaissa on saanut kaikki kolme osaamistunnuksia maailman johtava kauppakorkeakoulu akkreditointielimillä: AACSB, AMBA ja EQUIS. Tämä Triple Crown tila on kunnia hallussa vain muutaman kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti.

Vapaus tehdä

Alusta alkaen opintojen saat osallistua mielenkiintoisia projekteja ja hioa käytännön taitoja. Kukkivat käynnistys kohtauksen ja aloitteita kuten Aalto Design Factory auttaa opiskelijoita luoda todellista yrityksiä pois heidän unelmansa ja ideoita. Holhous useita merkittäviä tutkijoita, voit myös syöttää valtakunnan tutkimus- ja pyrkimään parhaaseen. Vapaus liikkua Aalto-yliopiston on laaja kumppanuuksia yli 400 yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi School of Business on vaihto-ohjelmien kanssa joitakin parhaista kauppakorkeakouluissa maailmassa. Kansainväliset jatko ja post-doc tutkijat, opettajat ja kesäkurssit ovat vahva osoitus mahdollisuuksiamme.

Aalto-yliopiston

 • Taiteiden ja suunnittelun
 • School of Business
 • Kemian tekniikan
 • Sähkötekniikan
 • School of Engineering
 • School of Science

Lukukausimaksut

Lukukausimaksut kandidaatin ja maisterin ohjelmia opetetaan Englanti alkaen 01 elokuu 2017 lähtien tehdään vuosittain maksuja kuin EU / ETA-kansalaisten. Pääaineena suomeksi tai ruotsiksi ovat maksuttomia kaikille opiskelijoille.

Lukukausimaksut vaihtelevat 12 000 eurosta 15 000 lukuvuodessa ohjelman mukaan:

 • 12 000 euroa lukuvuodessa varten International Business BScBA koulutusohjelma;
 • 15 000 euroa lukuvuoden opiskelumahdollisuudet johtaa maisterin tutkintoon.

Kansainvälinen yhteiset koulutusohjelmat on omat lukukausimaksut ja apurahajärjestelmää. Lisätietoja osoitteessa ohjelmien kotisivulta: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Apurahat

On olemassa useita tapoja rahoittaa opinnot Aalto-yliopistossa. Mahdollinen ei-EU / ETA hakevat opiskelijat Aalto-yliopiston kandidaatin ja maisterin ohjelmia sekä Nordic Master-ohjelmat voivat hakea apurahoja myönnettiin Aalto-yliopiston stipendiohjelmassa. Tietyt kansainväliset yhteistutkinto ohjelmilla on omat lukukausimaksut ja apurahajärjestelmää. On myös joitakin mahdollisuuksia hakea stipendiä ulkopuolella Aalto-yliopistosta.

Aalto-yliopiston apurahaohjelmaan

Aalto-yliopiston Scholarship ohjelmassa pyritään tunnistamaan lahjakkaita kuin EU / ETA-opiskelijat ympäri maailmaa myöntämällä akateemista huippuosaamista. Apurahat voi kattaa 50% tai 100%: n lukukausimaksua. Määrä tohtoreita on rajallinen ja riippuu talousarviosta ohjelmaan.

Aalto-yliopisto rakentaa myös kannustin stipendijärjestelmä, jossa ylimääräinen luopuminen palkitaan opiskelijoille, jotka ovat edistyneet hyvin opinnoissaan.

Hakijat hakea apurahoja samalla he hakevat haluamansa opiskelumahdollisuudet samalla hakulomakkeen. Apuraha Päätös annetaan yhdessä valintapäätöksen. Päätökset apurahapaikan tehdään perusteella akateemisen ansioita valittujen opiskelijoiden opiskelemaan ohjelmiin.

Tällä hetkellä, Aalto-yliopisto ei tarjoa mitään stipendejä kattamiseksi elinkustannukset Suomessa. Opiskelijoiden odotetaan kattaa kaikki elinkustannukset (n. 800 euroa kuukaudessa) ja toisessa tutkimuksessa liittyviä kustannuksia niiden omien varojen. Stipendiaateista on edelleen pystyttävä rahoittamaan elinkustannusten, kuten per vaatimukset Suomen Maahanmuuttoviraston. Opiskelijat, jotka valittiin hakuaikana 2016 ja Englanti-opetti kandidaatin tai maisterin ohjelmia ei tarvitse maksaa lukukausimaksuja ja eivät voi hakea apurahoja.

Muista seurata meitä Snapchat!

Programs taught in:
Englanti
Suomi
Ruotsalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Aalto University

Tervetuloa Aalto University ! Taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin koulu inspiroiva opetus yhdistyvät nykyaikaisen valokuvauksen syvälliseen ymmärrykseen. ... [+]

Tervetuloa Aalto University ! Taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin koulu inspiroiva opetus yhdistyvät nykyaikaisen valokuvauksen syvälliseen ymmärrykseen.

Koulutusohjelma tarjoaa monipuolisia ja inspiroivia tutkimuksia modernin valokuvauksen, dokumentaarisen valokuvauksen ja taidetutkimuksen aloilla. Tarkoituksellisessa ja asiantuntevassa yhteisymmärryksessämme kehität ilmaisevaa taitojasi ja teoreettista ajattelua sekä hankit ammattitaitoa alan työskentelystä. Ohjelman keskeiset vahvuudet ovat vahva taiteellinen ja visuaalinen näkemyksemme yhdistettynä kykyömme käsitteelliseen ajatteluun. Ohjelmassa tuemme omaa henkilökohtaista ilmaisua ja tarjoamme teoreettisen perustan valokuvausilmiöiden ymmärtämiselle. Laaja valikoima kursseja sisältää valinnaisia ​​työpajoja muun muassa asiakirjojen ja rakennetun valokuvan käytännöistä, kokeellisesta studiotyöstä, liikkuvasta kuvasta, uusista valokuvausympäristöistä sekä nykytaiteen erilaisista työtavoista ja teemoista.... [-]

Suomi Helsinki
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Helsinki
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Contemporary Design -ohjelma tukee opiskelijoita löytämään ja edistävät yksilöllisiä luovia prosessejaan ja yhdistää ne muiden ongelmanratkaisuprosesseihin ja -menetelmii ... [+]

Tutkimuksen tavoitteet

Contemporary Design -ohjelma tukee opiskelijoita löytämään ja edistävät yksilöllisiä luovia prosessejaan ja yhdistää ne muiden ongelmanratkaisuprosesseihin ja -menetelmiin. Opiskelija työskentelee monipuolisessa oppimisympäristössä, joka tukee luovuutta sekä kriittistä ja analyyttistä ajattelua. Ohjelma siltaa tutkimuksen ja suunnittelun, ja se tarjoaa opiskelijoille vahvan perustan käytännön tutkimukseen. Se kouluttaa herkkiä ja visionääneitä opiskelijoita, joilla on taitoa ehdottaa radikaaleja ratkaisuja ja vastuullisia innovaatioita tulevaisuuteen.

Valmistuttuaan opiskelijat: • joilla on vahvat käytännön suunnittelutaidot materiaalituotantoihin ja kokeisiin... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Opiskelija oppii sovittamaan tietoon, taitoihin ja uusiin lähestymistapoihin yhteisiin ratkaisuihin, jotka perustuvat ekologiseen, taloudelliseen ja sosiokulttuuriseen ke ... [+]

Opiskelija oppii sovittamaan tietoon, taitoihin ja uusiin lähestymistapoihin yhteisiin ratkaisuihin, jotka perustuvat ekologiseen, taloudelliseen ja sosiokulttuuriseen kestävyyteen.

Tutkimuksen tavoitteet

Monitieteellinen lähestymistapa: Opiskelija osaa mukauttaa tietämystä, taitoja ja uusia lähestymistapoja yhteisiin ratkaisuihin, jotka perustuvat ekologiseen, taloudelliseen ja sosiokulttuuriseen kestävyyteen.

Järjestelmätapaaminen: Opiskelija oppii käyttämään järjestelmällistä ajattelua ongelmanratkaisuun ja luomaan monimuotoisten tilanteiden ja kriittisten infrastruktuurien kokonaisvaltaista kokonaisvaltaista ymmärtämystä yhteiskunnassa. Painopiste on globaalissa tietoyhteiskunnassa paikallisyhteisöjen yhteydessä ja samanaikaisesti muuttamalla kestävän kehityksen eri osa-alueita.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Yhteistyö- ja teollisuustutkimuksen (CoID) maisteriohjelma keskittyy suunnittelun rooliin yhteiskunnassa. Se tarjoaa taitoja työskennellä muotoilun yrittäjinä ja erilaisi ... [+]

Yhteistyö- ja teollisuustutkimuksen (CoID) maisteriohjelma keskittyy suunnittelun rooliin yhteiskunnassa. Se tarjoaa taitoja työskennellä muotoilun yrittäjinä ja erilaisissa tehtävissä teollisuudessa, liike-elämässä, yhteisössä, koulutuksessa ja hallituksessa.

Sisältötulokset

Yhteistyö- ja teollisuustutkimuksen (CoID) maisteriohjelma keskittyy suunnittelun rooliin yhteiskunnassa. Se tarjoaa taitoja työskennellä muotoilun yrittäjinä ja erilaisissa tehtävissä teollisuudessa, liike-elämässä, yhteisössä, koulutuksessa ja hallituksessa. Ohjelma laajentaa teollista muotoilua vuorovaikutussuunnitteluun, palvelumuotoiluun, yhteismalliin ja muihin aloihin, joissa suunnittelutoiminta voi parantaa ympäristön ja ihmisten elämänlaatua. Opiskelija tuntee empataattiset, kriittiset, strategiset ja tekniset taidot, joita tarvitaan suunnittelun innovaatioprosesseissa. Niitä kannustetaan myös tutkimaan uusia rooleja suunnitteluteollisuudessa.... [-]

Suomi Helsinki
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Helsinki
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Pelisuunnittelu ja tuotanto on tärkein aihe New Media -ohjelman maisteriohjelmassa, jossa keskitytään vuorovaikutteisen digitaalisen median pelisuunnitteluun. Koulutus on ... [+]

Oletko kiinnostunut oppimaan pelisuunnittelua ja tuotantoa johtavien ammattilaisten kanssa kansainvälisessä ilmapiirissä? Pelisuunnittelu ja tuotanto on tärkein aihe New Media -ohjelman maisteriohjelmassa, jossa keskitytään vuorovaikutteisen digitaalisen median pelisuunnitteluun. Koulutus on projektisuuntautunutta ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää pelisuunnitteluaitoja ja samalla rakentaa käsitteellistä ymmärrystä peleistä. Voit syventää taitojasi henkilökohtaisen opintosuunnitelman perusteella. Monitieteisyyttä korostavat opiskelijoiden erittäin erilaiset taustat - voi hakea kandidaatin tutkintoa, ja opiskelijoihin kuuluvat ohjelmoijat, 3D-taiteilijat, animaattorit, luova kirjoittajat, arkkitehdit ja jopa psykologit. Opettajaverkostoon kuuluvat huippupelien ammattilaiset ja pelitutkijat. Ohjelma on opetettu englanniksi, ja opiskelijat voivat kirjoittaa opinnäytetyönsä suomen, ruotsin tai englannin kielellä.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Visuaalinen viestintä muuttuu nopeasti. Suunnitteluajattelu sisältää nyt uusia muotoja, kuten tarinankerronta, kokemuksia ja tietojen visualisointia. Ohjelma edustaa laaj ... [+]

Visuaalinen viestintä muuttuu nopeasti. Suunnitteluajattelu sisältää nyt uusia muotoja, kuten tarinankerronta, kokemuksia ja tietojen visualisointia. Ohjelma edustaa laajempaa viestintätekniikkaa viestinnästä ja ilmaisusta. Kun tarinoita on, monet mainokset ovat niitä: graafiset suunnittelijat, tekijät, animaattorit, graafiset novelistit ja lasten kirjailijat. Ole tutkimusmatkailija, joka käyttää visuaalisia piirteitä luomaan houkuttelevaa alkuperäistä sisältöä keskittymisessämme visuaalisessa kuvauksessa. Samoin hyvin suunniteltujen infografioiden kysyntä laajenee. Informaatiomuotoilun keskittymistämme on sovelluksia paljon pidemmälle kuin perinteiset muotoilun ammatit. Käytä tietojen laatimiseen tarkoitettuihin tietoihin perustuvia viestejä.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Visuaaliset kulttuurit, kuratointi ja nykytaide (ViCCA) on kaksivuotinen monitieteinen maisteriohjelma, joka tutkii kehittyviä tietoja ja käytäntöjä visuaalisten kulttuur ... [+]

ViCCA tutkii taidetta uusissa yhteyksissä. Ohjelman keskeisiä ovat uudet ja kehittyneet ammatilliset käytännöt, jotka syntyvät ja kehittyvät kulttuurituotannon uusissa tiloissa. Ohjelman taideteollisuudessa ja uusien ammattiryhmien tutkimisessa tarkastellaan visuaalisten kulttuurien laajempaa aluetta. ViCCA-teoria ja käytäntö ovat tiiviisti toisiinsa keskittyneet ja korostetaan kunkin opiskelijan taiteellisen, kuratii- vista ja teoreettisen ajattelun kehittämistä. Ohjelma tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittää tutkimusta ja taitoa ja kriittistä ajattelua. Oppimalla toistensa erilaisista ammattitaidoista on myös tärkeä rooli ohjelmassa. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden laajentaa ammatillista identiteettiä ja luoda uusia työskentelytapoja ja uusia ammattitaitoja.... [-]

Suomi Helsinki
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Helsinki
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Haluatko tutustua jännittäviin mahdollisuuksiin, joilla uusi digitaalinen tekniikka avautuu viestintään, vuorovaikutukseen ja ilmaisuun - ja löytää uraa, jossa voit hyödy ... [+]

Haluatko tutustua jännittäviin mahdollisuuksiin, joilla uusi digitaalinen tekniikka avautuu viestintään, vuorovaikutukseen ja ilmaisuun - ja löytää uraa, jossa voit hyödyntää luovuutesi?

Uuden median suunnittelu ja tuotanto on keskeinen aihe New Media -maisteriohjelmassa, jossa keskitytään taiteeseen ja muotoiluun interaktiivisessa mediassa. Koulutus on projektipohjainen, jossa yhdistyy käytäntö ja teoria. Voit keskittyä dynaamiseen visualisointiin, art

Tutkimuksen tavoitteet

Ohjelma on valmistunut

kyky ymmärtää uuden median monimutkaisia ​​vaatimuksia ja taitoja luovaan yhteistyöhön, konseptien kehittämiseen, suunnitteluun ja toteutukseenlaaja ymmärrys eri tieteenaloilla sekä omaa erityisasiantuntemustaan ​​syventynyt tietämyskyky analysoida kriittisesti ja kehittää vakiintuneita suunnittelumallejakyky laajentaa ammatillista osaamistaanhyvä perusta jatko- tai jatko-opintojen jatkamiseksiUramahdollisuudet... [-]
Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi

MSc

Aalto University

Global Management -ohjelma CEMS-maisterin kansainvälisessä johtamisessa kasvaa ketterä, heijastava ja vastuullinen päätöksentekijä, joka omaksuu muutoksen. Opiskelija opp ... [+]

Global Management -ohjelma CEMS-maisterin kansainvälisessä johtamisessa kasvaa ketterä, heijastava ja vastuullinen päätöksentekijä, joka omaksuu muutoksen. Opiskelija oppii tunnistamaan ja hyödyntämään mahdollisuuksia ja ratkaisemaan haasteita nopeasti muuttuvassa globaalissa liiketoimintaympäristössä.

Tutkimuksen tavoitteet

GM / CEMS-ohjelma vaatii kunnianhimoisia opiskelijoita, jotka haluavat kehittyä ammatillisesti ja henkilökohtaisesti ottamaan eettisiä ja vastuullisia johtajuusrooleja tulevaisuudessa. Ohjelma perustuu opiskelijoiden omalla erikoisalallaan hankkimaan osaamiseen GM / CEMS-opintojensa ensimmäisenä vuonna.

Opintojakson suoritettuaan opiskelijat ovat saaneet seuraavat tiedot, taidot ja pätevyydet:... [-]

Suomi Helsinki Pori Mikkeli
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Helsinki
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Pori
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Mikkeli
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Elektroniikan ja nanoteknologian maisteriohjelman kautta voit tulla tulevaisuuden traktori ja pelinvaihtaja langattomissa teknologioissa, avaruusteknologiassa tai nanotek ... [+]

Elektroniikan ja nanoteknologian maisteriohjelman kautta voit tulla tulevaisuuden traktori ja pelinvaihtaja langattomissa teknologioissa, avaruusteknologiassa tai nanoteknologiassa.

Tutkimuksen tavoitteet

Elektroniikka ja nanoteknologia mahdollistavat monia uusia asioita maailmassamme: elämä muuttuu langattomaksi yhä useammilla ympäröivillä mobiililaitteilla, avaruusteknologia on taivas rocketing pienen satelliitin muodossa ja nanoteknologia mahdollistaa merkittävät läpimurrot monilla aloilla, kuten aurinkoenergian korjuu . Elektroniikan ja nanoteknologian maisteriohjelman kautta voit tulla tulevaisuuden pelinappula ja pelinvaihtaja yhdellä näistä aloista.

Ohjelma tarjoaa perustiedot yhdellä seuraavista aloista:... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Geoinformatiikan maisteriohjelma kääntää opiskelijoiden kykyjä ja kovaa työtä huippuosaamiseen. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä tehokkaasti monissa yhteiskunnan r ... [+]

Geoinformatiikan maisteriohjelma kääntää opiskelijoiden kykyjä ja kovaa työtä huippuosaamiseen. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä tehokkaasti monissa yhteiskunnan rooleissa, soveltaen geoinformatiikan nykyistä tietämystä ja hyödyntäen sitä sekä edistämään alan kehitystä.

Geoinformatiikan insinöörit ovat yleensä läsnä, kun yhteiskunnassamme tehdään ratkaisevia päätöksiä. Tarkan maantieteellisen tiedon analysointi ja visualisointi paljastavat tyypillisesti tärkeitä tietoja päätöksenteossa. Tämä tutkinto on erinomainen valinta, jos haluat puuttua suuriin yhteiskunnallisiin haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen, turvallisuuteen ja kaupunkikehitykseen, tai jos haaveilet kehittyneiden mobiilisovellusten luomisesta.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Kansainvälisen muotoilun liikkeenjohdon maisteriohjelma auttaa sinua tulemaan tulevaksi luova ammattilainen integroimaan muotoilua ja teknologiaa globaalin liiketoiminnan ... [+]

Kansainvälisen muotoilun liikkeenjohdon maisteriohjelma auttaa sinua tulemaan tulevaksi luova ammattilainen integroimaan muotoilua ja teknologiaa globaalin liiketoiminnan kehittämiseen monitieteisen tiimityöskentelyn ja tunnettujen alan yhteistyökumppaneiden tarjoamien todellisiin haasteisiin.

Tutkimuksen tavoitteet

Monitieteinen International Design Business Management (IDBM) -ohjelma tuottaa muutoksen ja innovaatioiden ohjaajia johtamaan aloitteita ja tekemään uusia liiketoimintaympäristöjä globaaleissa ympäristöissä.

Ohjelma käsittää suunnittelun laaja-alaisesti menetelmänä, mielessä ja kilpailuetuna keskittymällä tuotteisiin, palveluihin ja liiketoiminnan suunnitteluun, teknologiaan ja innovaatioiden hallintaan.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Kansainvälisen muotoilun liikkeenjohdon maisteriohjelma auttaa sinua tulemaan tulevaisuuden luova ammattilainen integroimaan suunnittelu ja teknologia globaalin liiketoim ... [+]

Kansainvälisen muotoilun liikkeenjohdon maisteriohjelma auttaa sinua tulemaan tulevaisuuden luova ammattilainen integroimaan suunnittelu ja teknologia globaalin liiketoiminnan kehittämiseen.

Tutkimuksen tavoitteet

Monitieteinen International Design Business Management (IDBM) -ohjelma tuottaa muutoksen ja innovaatioiden ohjaajia johtamaan aloitteita ja tekemään uusia liiketoimintaympäristöjä globaaleissa ympäristöissä.

Ohjelma käsittää suunnittelun laajemmin menetelmänä, ajattelutapana ja kilpailuetuna keskittymällä tuotteisiin, palveluihin ja liiketoiminnan suunnitteluun, teknologiaan ja innovaatioiden hallintaan.

Uramahdollisuudet

IDBM-opinnot valmistautuvat luovaan teollisuuteen sekä yrityksiin ja muihin organisaatioihin, jotka luovat luovuuteen, muotoiluun ja teknologiaan kilpailukykyisen paikannuksensa avaintekijöinä.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Kansainvälisen muotoilun liikkeenjohdon (IDBM) maisteriohjelma kouluttaa taiteen, liiketoiminnan, tieteen ja tekniikan taustat T-muotoisia ammattilaisia ​​tarjoamalla hei ... [+]

Tutkimuksen tavoitteet

Kansainvälisen muotoilun liikkeenjohdon (IDBM) maisteriohjelma on 120 opintopisteen yhteishanke Aalto University kauppakorkeakoulun, muotoilun ja arkkitehtuurin, luonnontieteiden korkeakoulun ja kauppakorkeakoulun välillä. Ohjelma on opetettu täysin englanniksi. Ensimmäinen opintovuosi koostuu joukko intensiivisiä pakollisia opintojaksoja kaikissa kolmessa koulussa ja vaatii täysipäiväistä sitoutumista. Toinen opiskeluvuosi on joustavampaa vastaamaan yksilöllisiä tarpeita ja etuja.

IDBM kouluttaa opiskelijoita taiteen, liike-elämän, tieteen ja tekniikan taustat T-muotoisia ammattilaisia, jotka tarjoavat heille strategisen näkemyksen luovan johtajuuden ja hallinnan kansainvälisen suunnittelukeskeisten yritysten, toiminnan ja tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Tavoitteena on saada tietoa monilta tieteenaloilta ja oppia yhdistämään oman kurinpidollisen asiantuntemuksensa laajempaan monitieteelliseen, monialaiseen ja monitieteiseen muotoilualan toimintaympäristöön. IDBM-ohjelman kokonaisvaltainen lähestymistapa valmistaa opiskelijat työskentelemään monikulttuurisissa olosuhteissa ja tekemään yhteistyötä kansallisten ja kulttuuristen rajojen yli. IDBM-ohjelman jatko-opiskelijat pystyvät hallitsemaan ja johtamaan aloitteita ja muita yksilöitä voidakseen tehdä uusia liiketoimintaympäristöjä globaaleissa ympäristöissä.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Master's Economics -ohjelma antaa sinulle välineet ymmärtää ja muuttaa maailmaa. ... [+]

Tutkimuksen tavoitteet

Taloustieteen maisteriohjelma kehittää kykynne soveltaa talousteoriaa monenlaisiin taloudellisiin ilmiöihin.

Ohjelma kelpoistaa sekä ymmärtämään mikro- ja makrotaloudellisten kysymysten välistä yhteyttä ja näkemään tällaisten kysymysten syy-yhteyttä.

Lisäksi ohjelma varustaa sinulle asianmukaiset ekonometriset ja matemaattiset analyyttiset työkalut taloudellisten ongelmien ja ongelmien ratkaisemiseksi. Opit analysoimaan, organisoimaan ja tehokkaasti kommunikoimaan analyysiasi.

Ohjelman yleiskuvaus

Taloustieteen maisteriohjelmassa on kansainvälisesti tunnustettu pätevyys ja osaaminen, joka on arvokas vaativissa työmarkkinoilla. Kurssimme kattavat kaikki tärkeät taloustieteen alat. Core pakollisten kurssien lisäksi voit valita valittavien laajan valikoiman erikoistuneita kursseja esimerkiksi työ- ja henkilöstötiede, ympäristö- ja energiataloutta, teollista organisaatiota, kansainvälistä taloustietoa, talouskehitystä ja taloushistoriaa.... [-]

Suomi Helsinki
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Helsinki
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Kemian pääaineen jatko-opiskelijoilla on vahva osaaminen peruskemiasta, jota valinnaisesti parannetaan kemian tekniikan, materiaalitekniikan ja polymeeritieteellisen osaa ... [+]

Jos olet kiinnostunut energiavarastoista, älykkäästä laitteesta tai lääkkeestä, kemia tarjoaa sinulle vahvan tieteellisen perustan osallistua niiden kehittämiseen.

Päämiehistämme voit valita laajasta valikoimasta kehittyneitä kemian alueita erikoistumaan laskennalliseen kemiaan, epäorgaanisten materiaalien kemiaan, sähkökemiaan tai synteettiseen orgaaniseen kemiaan.

Ensimmäisen vuoden aikana tutustut perustekijöihin ja käytännön työhön näillä alueilla ja sen jälkeen sinulla on vankka pohja valita haluamasi jäljellä olevat tutkimukset.

Riippuen omasta eduistasi, voit parantaa tulevaisuuden tietämystasi yhdistämällä opintojasi kemialliseen tekniikkaan, materiaalitekniikkaan tai polymeeritekniikkaan juuri esimerkkinä. Valmistuneitamme työskentelee asiantuntijoina eri kemianteollisuuden ja siihen liittyvän teollisuuden tai hallituksen toimistoissa.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Kemiallisen tekniikan koulu yhdistää luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisen. Tämä mahdollistaa tutkimustulosten hienosäätöä pitkälle ja toteuttaa käytännössä valmii ... [+]

Tutkimuksen tavoitteet

Biomassan jalostus muodostaa biomassan kestävän jalostuksen osaksi markkinoitavia tuotteita ja energiaa. Pääaineen keskeisimpänä teknisenä sisällönä on biomassan käsittely räätälöidyillä mekaanisilla, kemiallisilla, biokemiallisilla ja termokemiallisilla prosesseilla, jotka johtavat biomassakomponenttien valikoivaan ja tehokkaaseen fraktiointiin funktionaalisiin fraktioihin ja fraktioiden edelleen jalostaminen kuituihin, polymeereihin, kemiallisiin yhdisteisiin ja polttoaineisiin tai niiden reagoivien aineiden kanssa. Suurin painopiste on kasvien fysiologinen funktio ja rakenne sekä lignoselluloosamäärän kemiallisten komponenttien reaktiivisuus konversioprosesseissa. Kiinnitysmallinnus prosessissa kiinnitetään suurta huomiota ottaen huomioon kierrätys ja jätehuolto. Tähän kuuluu kehittää yhdennetty, järkevä ja avoin arviointikehys kestäville arvioinneille, kuten elinkaaren arvioinnit (Life Cycle Assessments, LCA).... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Monimutkaisten kaupunkiseutujen ja alueellisten järjestelmien kehittäminen ja hallinta edellyttää uusia hybriditaitoja maankäytön ja kuljetuksen integroinnissa. Paikallis ... [+]

Aluesuunnittelu- ja kuljetustekniikan maisteriohjelma keskittyy kestävien rakentamisympäristöjen tulevaisuuden haasteisiin ja ratkaisee ajankohtaisia ​​maailmanlaajuisia megatrendejä, kuten kaupungistumista, ilmastonmuutosta ja hyvinvointia.

Ohjelma käsittää ainutlaatuisen yhdistelmän teknisiä ja ihmiskeskeisiä lähestymistapoja maankäytön suunnitteluun ja kuljetustekniikkaan, mukaan lukien monenlaiset näkökulmat ihmisten jokapäiväisestä elämästä ja liikkuvuudesta laajoihin strategisiin ja systemaattisiin ajatteluihin.

Tämän ohjelman opiskelijana saat taidot, joita tarvitset työskentelemään älykkäämpien ja elinkelpoisempien kaupunkien keskuudessa ja vastaamaan jatkuvasti muuttuviin rakennuksiin ja tekniikoihin liittyviin uusiin haasteisiin. Vahvan teoreettisen perustan lisäksi voit hankkia taitoja erilaisissa suunnittelu- ja analysointivälineissä nykyisissä maankäytössä ja kuljetuksissa.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Vesi- ja ympäristötekniikka on pääosin tekemällä maailman toimivuudesta! Rajallisilla luonnonvaroilla ja kasvavalla kysynnällä vedelle, elintarvikkeelle ja energialle ets ... [+]

Vesi- ja ympäristötekniikka on pääosin tekemällä maailman toimivuudesta! Rajallisilla luonnonvaroilla ja kasvavalla kysynnällä vedelle, elintarvikkeelle ja energialle etsimme käytännön tapoja kehittää yhteiskuntamme kestävällä tavalla.

Vesi- ja ympäristötekniikan maisteriohjelma yhdistää vahvan teknisen perustan ja ymmärtää laajemman yhteiskunnallisen kontekstin kouluttaa pelinvaihtajia, jotka pystyvät saavuttamaan tämän kunnianhimoisen tavoitteen.

Kiinnostuitko erilaisiin aiheisiin? Mestarin ohjelma on monitieteinen, joka yhdistää parhaan veden ja ympäristötekniikan tarjoamalla laajan näkemyksen kentästä. Opettamme yhdistää teorian käytäntöön, mukaan lukien käytännön mallinnustyöt, tapaustutkimukset ja projektityö. Teemme yhteistyötä muiden Aalto University ja kannustat opiskeluvaihtoehtoja monipuolistamaan näkemyksiä ja taitoja.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Tämä merkittävä tarjoaa perusjärjestelmien ymmärtämystä energiajärjestelmistä, energiaratkaisujemme tärkeimmistä haasteista ja mahdollisista tavoista kohti kestävää tulev ... [+]

Tutkimuksen tavoitteet

Luotettava ja edullinen energiajärjestelmä on modernin yhteiskunnan perusedellytys. Nykyään energiajärjestelmät kohtaavat haasteita erilaisten energiamuotojen (voiman, lämmön, polttoaineiden) joustavan integroinnin ja järjestelmien lisääntyvän monimutkaisuuden vuoksi, jotka johtuvat hajautetun sähköntuotannosta ja aktiivisten tuotteiden tuottajista eli prosumereista. Ajoittaisten uusiutuvien energialähteiden, kuten aurinko-, tuuli- ja aaltoenergian, integroiminen energiajärjestelmään on yksi kestävän tulevaisuuden suurimmista haasteista. Tämä tärkeä osa tarjoaa perusjärjestelmien ymmärtämystä energiajärjestelmistä, nykyisten energiaratkaisujemme suurimmista haasteista ja mahdollisista tavoista kohti kestävää tulevaisuutta.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Oppimistulokset perustuvat EU-direktiivin säännöksiin, jotka koskevat arkkitehdin ammatillisen toiminnan harjoittamista (ammattipätevyyden tunnustamisesta annettu Euroopa ... [+]

Koulutuksen tavoite

Oppimistulokset perustuvat EU-direktiivin säännöksiin, jotka koskevat arkkitehdin ammatillisen toiminnan harjoittamista (ammattipätevyyden tunnustamisesta annettu Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi 2005/36 / EY). Direktiivin mukaan arkkitehtuurikurssi täyttää rakennusteollisuuden odotukset ja mahdollistaa myös Suomen ulkopuolisen uran.

Edellä mainitun direktiivin mukaisesti ohjelman tarkoituksena on varmistaa, että tutkinnon suoritettuaan opiskelija:

kyky luoda arkkitehtonisia malleja, jotka täyttävät sekä esteettiset että tekniset vaatimuksetriittävät tiedot arkkitehtuurin ja siihen liittyvien taiteen, teknologian ja humanististen tieteiden historiasta ja teorioistataiteen tuntemus vaikuttaa arkkitehtisuunnittelun laatuunriittävät tiedot kaupunkisuunnittelusta ja suunnitteluprosessin osaamisestaihmisten ja rakennusten sekä rakennusten ja niiden ympäristön välisten suhteiden ymmärtäminen ja tarve yhdistää rakennukset ja niiden väliset tilat ihmisten tarpeisiin ja mittakaavaanarkkitehtuurin ammattien tuntemus ja arkkitehdin rooli yhteiskunnassa, erityisesti sosiaalisten tekijöiden huomioon ottamiseksi laadittavien alustusten valmistelussatutkintamenetelmien ymmärtäminen ja suunnitteluprojektin lyhyt kuvausrakenteellisen suunnittelun ymmärtäminen, rakentamisen suunnittelu ja rakentamisen suunnitteluun liittyvät ongelmatriittävät tiedot fysikaalisista ongelmista, tekniikoista ja rakennusten toiminnasta siten, että ne tarjoavat heille sisäisiä olosuhteita, jotka ovat mukavuus ja suoja ilmastosta kestävän kehityksen puitteissa.tarvittavat suunnittelutaidot rakennuskäyttäjien vaatimusten täyttämiseksi kustannustekijöiden ja rakennusmääräysten asettamissa rajoituksissariittävät tiedot toimialoista, järjestöistä, määräyksistä ja menettelyistä, jotka liittyvät suunnittelukonseptien kääntämiseen rakennuksiksi ja integroitaviksi suunnitelmiin yleissuunnitteluksi... [-]
Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Automaatio- ja sähkötekniikan maisteriohjelma on laaja monitieteinen ohjelma, joka tarjoaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden työskennellä monilla eri aloilla - peri ... [+]

Tutkimuksen tavoitteet

Automaatio- ja sähkötekniikan maisteriohjelma on laaja monitieteinen ohjelma, joka tarjoaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden työskennellä monilla eri aloilla - perinteisestä sähkötekniikan ja energian alalta biolääketieteelliseen tekniikkaan, ohjaustekniikkaan ja robotiikkaan. Laaja matematiikan ja luonnontieteiden tutkimuksen opetussuunnitelma on joustava ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ainutlaatuista kurssiyhdistelmää omien etujensa mukaiseksi.

Ohjelman keskeiset teemat ovat

uusiutuvat energialähteet ja kestävyys, esimerkiksi energiatehokkuus ja älykkäät liikennejärjestelmäthajautetut ja verkotetut järjestelmät, kuten älykkäät verkot, älykkäät elinympäristöt, turvallisuuden ja turvallisuuden hajautetuissa / verkottuneissa järjestelmissäymmärtää ja ymmärtää ympäristöä, esim. mikrosensorit, koneen havaitseminensiirtyminen automaatiosta autonomiaanhenkilökohtainen terveydenhuolto... [-]
Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Rakennustekniikan maisteriohjelma tarjoaa kattavan akateemisen ja ammatillisen koulutuksen eri aloilla siviili- ja rakennesuunnittelussa. ... [+]

Rakennustekniikan maisteriohjelma tarjoaa kattavan akateemisen ja ammatillisen koulutuksen eri aloilla siviili- ja rakennesuunnittelussa.

Tieyrityksellä on keskeinen rooli turvallisten ja terveellisten rakennusten luomisessa. Yhdistämällä energiatehokkuuden ja kestävyyden maailmanlaajuiset tarpeet hyvän elinympäristön ominaisuuksiin edellyttää teoreettista ymmärrystä, ammattitaitoa ja laajaa näkökulmaa.

Rakennustekniikan maisteriohjelma käsittelee maa- ja vesirakennusteknisten rakenteiden, kuten rakennusten ja siltojen suunnittelua, rakentamista, käyttöä ja ylläpitoa. Sen neljä keskeistä aihepiiriä - rakennesuunnittelu, rakennustehokkuus, rakennushallinta ja mineraalipohjaiset materiaalit - ohjelma tarjoaa tietoa ja taitoja tulevaisuuden uran teollisuudessa, tutkimuksessa, koulutuksessa tai valtion elimissä. Yksilöllisten valintojesi perusteella voit erikoistua esimerkiksi sisäilman laatuun, korjaamiseen ja huoltoon, paloturvallisuustekniikkaan, energiatehokkuuteen ja rakennuspalveluihin.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Luovan kestävän kehityksen maisteriohjelma (CS) tarjoaa sinulle taidot ja tietämyksen kestävän kehityksen edistämiseksi liiketoiminnan kautta. Liiketoiminnan ja kestävän ... [+]

Luovan kestävän kehityksen maisteriohjelma (CS) tarjoaa sinulle taidot ja tietämyksen kestävän kehityksen edistämiseksi liiketoiminnan kautta. Liiketoiminnan ja kestävän kehityksen väliset yhteydet ovat erittäin tärkeitä nykyaikaisissa organisaatioissa riippumatta siitä, haluatko olla liiketoiminnan kestävän kehityksen asiantuntija tai joillakin muilla aloilla toimiva johto.

Uramahdollisuudet

Kestävyyteen liittyvät näkökohdat syntyvät kaikissa organisaatioissa, ja siten on olemassa useita mahdollisia uravaihtoehtoja jollekin yritykselle, jolla on asiantuntemusta liiketoiminnan kestävyydestä. Vastuullisuusasiantuntijana voit työskennellä monikansallisissa yrityksissä ja muissa suurissa organisaatioissa, konsulttina, aloittelijoina ja yrittäjänä, tai voit käsitellä kestävän kehityksen kysymyksiä liiketoiminnassa kansalaisjärjestöjen tai julkisen sektorin tehtävistä.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Geoengineeringin maisteriohjelma antaa sinulle valmiudet työskennellä suurissa rakennushankkeissa, jotka sisältävät maaperää, kiviä ja muita maa-aineksia. ... [+]

Geoengineeringin maisteriohjelma antaa sinulle valmiudet työskennellä suurissa rakennushankkeissa, jotka sisältävät maaperää, kiviä ja muita maa-aineksia.

Geoengineering perustuu monenlaisiin aloihin, kuten geotieteeseen ja materiaalitekniikkaan, mekaniikkaan ja rakentamiseen. Mielenkiintoiset rakenteet ovat perustukset, tiet, kaivaukset ja maanalaiset rakenteet, kuten tunnelit.

Koska useimmat rakennusmateriaalit ja päivittäiset taloustavarat, energialähteet ja pohjavesi ovat peräisin maasta, geoengineering on piilotettu tiede jokapäiväisen elämänsä taakse. Lisäksi megatrendit kuten kaupungistuminen, ilmastonmuutos ja lisääntyvä luonnonvarojen käyttö luovat valtavia yhteiskunnallisia haasteita geoengineerien ratkaisemiseksi.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Kestävä metalli käsittely yhdistää metallien ja mineraalien käsittelyn tekniikan talouteen ja yhteiskuntaan. Painopiste on prosesseissa, jotka mahdollistavat metallien tu ... [+]

Kemiantekniikan yhdistelmä yhdistää luonnontieteet ja tekniikka ainutlaatuisella tavalla . Tämä mahdollistaa tutkimustulosten hienosäätöä pitkälle ja toteuttaa käytännössä valmiina tuotteina ja prosesseina. Jokainen innovaatio varmistaa sekä uusiutuvat että uusiutuvat luonnonvaransa tulevaisuudelle.

Kuvittele maailma ilman metalleja. Ilman metalleja ei olisi kaupunkeja, energiaa, kuljetuksia ja monia tuotteita, jotka parantavat elintasoamme. Metallit ovat olleet, ovat ja ovat yksi nykyajan yhteiskunnan ja talouden tärkeimmistä pilareista.

Kiertokasvatus vaatii kestävämpää, tehokkaampaa, ympäristöystävällisempiä ja taloudellisempia metalleja. Kestävän metallialan keskeinen tutkimusala vastaa näihin vaatimuksiin.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Kiinteistötalouden maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille alan perusteellisen koulutuksen, jossa keskitytään tekniikkaan, talouteen, lakiin ja kiinteistöjen hallintaan. ... [+]

Kiinteistötalouden maisteriohjelma tarjoaa perusteellisen ymmärtämyksen kiinteistömarkkinoiden dynamiikasta. Tulet saavuttamaan kokonaisvaltaisen ymmärtämyksen kiinteistömarkkinoiden ilmiöistä ja oppimaan tekniikoita, joita käytetään kiinteistöjen analysointiin ja hallintaan.

Ohjelma yhdistää talouden, hallinnan, maankäytön ja suunnittelun tieteelliset tieteenalat tarjoamaan sinulle avaintaidot, joita tarvitaan monilla urapoluilla kiinteistöalalla.

Monet kurssit yhdistävät teoreettisen tiedon todellisiin projekteihin ja liiketoiminta-alueisiin, antavat sinulle käytännön kokemuksia ja ymmärrystä aiheiden monimutkaisuudesta. Koska useimmat kiinteistöalan työpaikat koskevat ihmisiä ja vuorovaikutusta, tutkimuksissa painotetaan voimakkaasti tiimityötä.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Mekaniikan maisteriohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden seurata etujaan kentällä ja tulla asiantuntijoiksi monipuolisilla osaamisalueilla. ... [+]

Mekaniikan maisteriohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden seurata etujaan kentällä ja tulla asiantuntijoiksi monipuolisilla osaamisalueilla.

Nykypäivän yhteiskunta perustuu koneenrakennukseen tehokkaisiin ja turvallisiin ratkaisuihin kaikkialla. Kenttä kattaa laajan valikoiman toimintoja ja teknologia-aloja, energian ja kuljetuksen lääkinnällisistä laitteista ja ympäristönsuojelusta. Ei ole pulaa tehtävistä, haasteista ja mahdollisuuksista, joissa mekaaniset insinöörit luovat innovatiivisia ratkaisuja. Koneenrakennus koskee kaikkea pienimmistä komponenteista suurimpaan kokoonpanoon, mikä johtaa koneen teknisen osaamisen jatkuvaan kysyntään.

Opintosuunnitelma

Aalto University mekaniikan maisteriohjelma perustuu perusteellisten mekaniikkaopintojen perusteelliseen ymmärrykseen, jota täydennetään jatko-opintojen avulla. Tutkimukset tarjoavat vankan teknisen perustan työskentelemään kansainvälisessä, kilpailukykyisessä ja erittäin innovatiivisessa ympäristössä.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Life Science Technologiesin maisteriohjelma tarjoaa monialaista opetussuunnitelmaa, jossa keskitytään tärkeisiin tekniikoihin nykyiselle ja tulevalle biolääketieteellisel ... [+]

Life Science Technologiesin maisteriohjelma tarjoaa monialaista opetussuunnitelmaa, jossa keskitytään tärkeisiin tekniikoihin nykyiselle ja tulevalle biolääketieteelliselle tutkimukselle.

Tutkimuksen tavoitteet

Teknologiset innovaatiot ovat olleet olennainen osa nykyaikaista terveydenhuoltoa, hyvinvointia ja biotaloutta. Siksi sekä akateemisessa tutkimuksessa että teollisuudessa on kasvava tarve ihmisille, jotka voivat käsitellä tämän päivän yhä monimutkaisempia biolääketieteellisiä ongelmia.

Life Science Technologiesin maisteriohjelma tarjoaa monialaista opetussuunnitelmaa, jossa keskitytään nykyisen biolääketieteellisen tutkimuksen tärkeisiin näkökohtiin, kuten bioinformatiikan, bioelektroniikan, biomateriaalien, biolääketieteellisen tekniikan, biosysteemien, monimutkaisten järjestelmien ja neurotieteen alalla. Ohjelma liittyy läheisesti osallistuvien koulujen ja osastojen tutkimukseen.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Johtamis-ja kansainvälisen liiketoiminnan maisteriohjelma (MIB) on joustava ohjelma, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen ammatillinen profiili, joka pe ... [+]

Johtamis-ja kansainvälisen liiketoiminnan maisteriohjelma (MIB) on joustava ohjelma, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen ammatillinen profiili, joka perustuu sinun etusi mukaiseen.Seuraa intohimoasi, tule pelimuutoksi

Haluatko olla yksi tulevista pelimuunnostajista, jotka

Luo innovatiivisia strategioita maailmanmarkkinoille?Luo inspiroivia työpaikkoja?Tehostaa ihmisiä monikulttuurisissa liiketoimintaympäristöissä?Kommunikoi tehokkaasti muuttuvissa organisaatioyhteyksissä?Johtaa tien kohti kestävämpää tulevaisuutta?

Jos kyllä, Master's Program in Management ja International Business (MIB) on sinua varten!

MIB-ohjelma antaa sinulle nykyiset hallinnointi- ja johtamisosaamiset yhdistettynä kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan tuntemukseen, jonka avulla voit käsitellä nopeasti muuttuvan digitaalisen ympäristön haasteita. Tarjoamme sinulle kansainvälisen ja vuorovaikutteisen opiskeluympäristön, jossa voit kehittää itsesi erittäin ammattitaitoiseksi ja laajalti sovellettavaksi tietämykseksi. Haastepohjaisissa kursseissamme työskentelemme tiiviissä yhteistyössä erilaisten organisaatioiden ja yritysmaailmien kanssa, jotka tarjoavat sinulle uusimmat näkemykset sekä elävien tapausten ratkaisemisen.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Matematiikan ja Operatiivisen tutkimuksen maisteriohjelma kouluttaa asiantuntijoita, joilla on laaja tietämys matemaattisista menetelmistä ja vahvoista ongelmanratkaisuta ... [+]

Tutkimuksen tavoitteet

Matematiikan ja operatiivisen tutkimuksen maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita, joilla on laaja tietämys matemaattisista menetelmistä ja vahvoista ongelmanratkaisutaidoista, jotta pystytään menestyksekkäästi ratkaisemaan haasteellisia ongelmia tiedettä, teollisuutta ja yhteiskuntaa kohtaan.

Ohjelman aikana opiskelevat matemaattisesti ajattelevat oppivat rakentamaan matemaattisia malleja ja analysoimaan niitä kehittämällä ja käyttämään huipputeknisiä menetelmiä ja algoritmeja. Suurten valintojensa avulla opiskelijat voivat keskittyä käytännön matemaattiseen teoriaan, laskennallisiin menetelmiin, tilastoihin tai mallintamiseen ja ongelmanratkaisutaitoihin.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Human-Computer Interaction (HCI) -tutkimus valmistelee tulevia asiantuntijoita ja johtajia, jotka käyttävät kehittyneitä menetelmiä tietotekniikan suunnitteluun ja kehitt ... [+]

Human-Computer Interaction (HCI) -tutkimus valmistelee tulevia asiantuntijoita ja johtajia, jotka käyttävät kehittyneitä menetelmiä tietotekniikan suunnitteluun ja kehittämiseen ihmisten hyödyksi.

Tutkimuksen tavoitteet

Teknologian, koneoppien, robotiikan, ohjelmistosuunnittelun ja verkostojen edistykset ovat avautuneet merkittäviä uusia mahdollisuuksia tietotekniikassa. Human-Computer Interaction (HCI) -tutkimus valmistelee tulevia asiantuntijoita ja johtajia, jotka käyttävät kehittyneitä menetelmiä tietotekniikan suunnitteluun ja kehittämiseen ihmisten hyödyksi.

Ohjelma lähestyy ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusta tekniikan, tietojenkäsittelytieteen ja ammattikorkeakoulujen näkökulmista. Opiskelija oppii erilaisia ​​tehokkaita insinööri- ja tietojenkäsittelymenetelmiä lähestymään interaktiivisten teknologioiden haasteita järjestelmällisesti, kuten konseptin luomisessa, käyttöliittymäsuunnittelussa, koneen älykkyydessä, mekaanisessa ja sähköisessä suunnittelussa sekä tietojen analysoinnissa. He oppivat olennaisia ​​inhimillisiä ja sosiaalisia tekijöitä ja miten heidät integroidaan ongelmanratkaisuun ja malleihin. Opiskelija perehtyy myös käytännön tieteidenvälisiin kehittämis- ja suunnitteluprosesseihin sekä hankkii teknisiä taitoja innovatiivisten vuorovaikutusten kokeilemiseksi ja prototyypiksi. Ohjelma kehittää myös meta-kognitiivisia taitoja vuorovaikutteisen teknologian visioihin, arvioida kriittisesti erilaisia ​​lähestymistapoja vuorovaikutukseen ja kehittää osaamista edelleen edistyneen tutkimuskirjallisuuden avulla.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Tietoliikennetekniikka, joka on yksi tietojenkäsittely-, viestintä- ja tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelman maisteriohjelmista, tarjoaa vankan käsityksen Internet-te ... [+]

Tutkimuksen tavoitteet

Digitaalisen vallankumouksen tuloksena, joka muuttaa radikaalisti maailmaa, on olemassa jatkuva tarve hyvin pyöreille tietoliikenneinsinööreille, joilla on suuri osa tekniikan perustekijöistä, perusteellinen ohjelmointitaito ja vankka ymmärrys liiketoiminnan dynamiikasta.

Tietoliikennetekniikka, joka on yksi tietojenkäsittely-, viestintä- ja tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelman maisteriohjelmista, tarjoaa vankan käsityksen Internet-teknologioista, langattomista viestintä- ja viestintäekosysteemeistä - käsitteiden, tekniikoiden ja menetelmien näkökulmasta. Lisäksi tietoliikennetekniikan opintojen aikana voit lisätä tietämystesi esimerkiksi langattomaan viestintään, teolliseen internetiin, tietoverkkorikollisuuteen, konetekniikan sovelluksiin tietoliikennetekniikassa ja tietoteorian alalla.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Tietotekniikka on yksi teknologioista, jotka muokkaavat tulevaisuuttamme perusteellisesti, ohjelmistoja, jotka levittävät kaikki ihmisen toiminnan alueet: teollisuus, kau ... [+]

Tutkimuksen tavoitteet

Tietotekniikka on yksi teknologioista, jotka muokkaavat tulevaisuuttamme perusteellisesti, ohjelmistoja, jotka levittävät kaikki ihmisen toiminnan alueet: teollisuus, kauppa, terveydenhuolto, media ja jopa taide. Häiritsevät tietotekniikkateknologiat, kuten tekoäly, suuret tiedot, estoketjut, pilvipalvelut ja verkko johtavat vallankumouksellisiin innovaatioihin ja laskemisen rajaaminen herättävät kiehtovia tieteellisiä haasteita. Tietotekniikan, viestinnän ja informaatiotutkimuksen - tietojenkäsittelytieteen opetus perustuu vankkaan metodologiseen tukikohtaan, ja tietojenkäsittelytieteilijät yleensä hankkivat erinomaiset ohjelmointitaidot. Tietojenkäsittelytieteen opintojen ohella on suositeltavaa sisällyttää tutkimuksia muilta aloilta joko valinnaisiksi opintoiksi tai sivuaineeksi. Ohjelman keskeiset kurssit antavat opiskelijoille vahvan pohjan algoritmeja, tietokonegrafiikkaa, koneen oppimista, käyttöjärjestelmiä, tietoturvaa, käyttöliittymiä, web-ohjelmistojen kehittämistä jne.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Tieto- ja palveluhallinnon (ISM) maisteriohjelma antaa syvällistä osaamista tietopohjaisten palvelujen kehittämisessä ja hallinnassa, joka on yksi kehittyneiden talouksie ... [+]

Monitieteellisessä ohjelmassa painotetaan voimakkaasti tietojen analysointia ja projektinhallintaa. Osaamiesi taitojen avulla voit analysoida yhä kasvavaa tietoa sekä hallita uutta teknologiaa ja sähköistä liiketoimintaa.

Tietojenkäsittelytieteen ja -palvelun (ISM) maisteriohjelmassa voit keskittyä johonkin kolmeen erikoistumisalaan: Business Analytics, tietojärjestelmät ja logistiikka ja palvelunhallinta.

Speciali siirry pois maasta kentät

Tietojenkäsittelytieteen ja -palvelun (ISM) maisteriohjelmassa voit keskittyä johonkin kolmeen erikoistumisalaan: Business Analytics, tietojärjestelmät ja logistiikka ja palvelunhallinta.

Business AnalyticsTietojärjestelmäLogistiikka ja palvelunhallintaUramahdollisuudet... [-]
Suomi Helsinki
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Helsinki
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Pelisuunnittelu ja tuottaminen on monialainen pää, joka yhdistää tiiviisti oppilaat eri taustoista. Ohjelman opiskelijat voivat luoda ja analysoida pelejä, kokeilla uusia ... [+]

Pelisuunnittelu ja tuottaminen on monialainen pää, joka yhdistää tiiviisti oppilaat eri taustoista. Ohjelman opiskelijat voivat luoda ja analysoida pelejä, kokeilla uusia tekniikoita ja suunnittelutapoja sekä tavata loistavia ihmisiä, joiden kanssa rakentaa tulevaisuutta.

Tutkimuksen tavoitteet

Pelisuunnittelu ja tuottaminen on monialainen pää, joka yhdistää tiiviisti oppilaat eri taustoista. Ohjelman opiskelijat voivat luoda ja analysoida pelejä, kokeilla uusia tekniikoita ja suunnittelutapoja sekä tavata loistavia ihmisiä, joiden kanssa rakentaa tulevaisuutta. Pelien syvän ymmärryksen lisäksi tutkinnon suorittaneilla on valmiit projektit, jotka auttavat pääsemään pelialalle. Opetushenkilöstöön kuuluvat sekä pelitoimialan ammattilaiset että pelitutkijat.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Koneoppiminen on yksi Aalto University vahvuuksista. Tämä nykyaikaisen laskennallisen tiedon analysoinnin kiinteä koulutus antaa erinomaiset mahdollisuudet uraan tutkimus ... [+]

Tutkimuksen tavoitteet

Koneoppiminen on yksi Aalto University vahvuuksista. Tämä nykyaikaisen laskennallisen tiedon analysoinnin kiinteä koulutus antaa erinomaiset mahdollisuudet uraan tutkimuslaitoksissa tai yksityissektorilla nopeasti kehittyvien koneiden oppimisen, tietotietojen ja tekoälyn alalla.

Koneiden oppimisen ja tiedonlouhinnan menetelmät ovat sovellettavissa ja niitä tarvitaan monilla eri aloilla, jotka vaihtelevat prosessiteollisuudesta tietotieteeseen. Viimeisimmät keihäänkärkisovellusalueet ovat mm

bioinformatiikka,laskennallinen astrofysiikka, biologia ja lääketiede,vuorovaikutteiset tekniikat,tiedonhaku,informaation visualisointi,neuroinformatiikka, jasosiaalisen verkoston analyysi.... [-]
Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Teollisuustekniikan maisteriohjelma (IEM) kouluttaa insinöörejä, jotka pystyvät kehittämään ja johtamaan teknologiayrityksiä yrittäjyyteen. ... [+]

Tutkimuksen tavoitteet

Teollisuustekniikan maisteriohjelma (IEM) kouluttaa insinöörejä, jotka pystyvät kehittämään ja johtamaan teknologiayrityksiä yrittäjyyteen. Ohjelma houkuttelee opiskelijoille systeemisen, ratkaisukeskeisen suunnittelun ajattelutavan. IEM: n erottuva piirre Aalto University on se, että siinä yhdistyvät klassinen teollisuustekniikka, jossa korostetaan toimintaprosessien ymmärtämistä ja kehittämistä sekä monimutkaisia ​​järjestelmiä, joissa keskitytään strategiseen ja yrittäjähenkiseen johtamiseen.

Ohjelman aikana opiskelijat kehittävät integraalisen ymmärryksen teknologiasta ja liiketoiminnasta, yhdistämällä teoreettisen ymmärryksen ja pragmaattisen mahdollisuuden asenteeseen, analyyttisiin kykyihin ratkaista monimutkaisia ​​todellisia ongelmia datan, ihmisten taitojen avulla rakentaa ja johtaa organisaatioita, monipuolista osaamista ja kokemus aloittelijoista suurimpaan yritykseen ja maailmanlaajuinen suuntautuminen ja kunnianhimointitaso.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Turvallisuuden ja pilvipalvelun (SECCLO) maisteriohjelma on kaksivuotinen Erasmus Mundus kaksoistutkinto-ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille laajan käsityksen uusimmista ... [+]

Turvallisuuden ja pilvipalvelun (SECCLO) maisteriohjelma on kaksivuotinen Erasmus Mundus kaksoistutkinto-ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille laajan käsityksen uusimmista ja tulevista teknologioista turvallisten pilvien ja mobiilien tietojenkäsittelyjärjestelmien käyttöön.

Tutkimuksen tavoitteet

Tietoturva- ja pilvitietojärjestelmän (SECCLO) maisteriohjelma keskittyy nykyaikaisten tietotekniikkajärjestelmien kaksi erityispiirteeseen: cloud computing , joka laajassa merkityksessä tarkoittaa erittäin jakautuvaa ja skaalautuvaa laskenta- ja datankäsittelyä datakeskuksissa sekä fyysisesti saatavilla olevia laitteita ja tietoja tietoturva , joka tarkoittaa laskennan, viestinnän ja tietojen suojaamista luvattomalta käytöltä. Vaikka cloud computing on erittäin tekninen alue, joka mahdollistaa nykyaikaisten tieto- ja viestintätekniikkapalvelujen käyttöönoton, tietoturva on monipuolinen vaatimus, joka kattaa sekä tekniset että ei-tekniset kysymykset.... [-]

Suomi Espoo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Espoo
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi
Aalto University

Yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan maisteriohjelma (EIM) antaa sinulle etulyöntiaseman ja ainutlaatuisen haastepohjaisen oppimiskokemuksen Euroopan eloisimmalla opiskeli ... [+]

Yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan maisteriohjelma (EIM) antaa sinulle etulyöntiaseman ja ainutlaatuisen haastepohjaisen oppimiskokemuksen Euroopan eloisimmalla opiskelijavetoisella yrittäjäyhteisöllä.

Kiinnostaako uusien yritysten perustamiseen ja kehittämiseen?Motivoidaan keksimään ja suunnittelemaan uusia tuotteita ja palveluja?Kiinnostaako, miten yrittäjyysteorioita voidaan soveltaa todellisiin haasteisiin?Intohimoisesti rohkeita ideoita, jotka voivat tehdä maailmasta paremman paikan?

Yrittäjyys ja innovointi ovat tärkeitä yhteiskuntamme kasvun moottoreita. Niillä on keskeinen asema taloudellisen, sosiaalisen ja ekologisen arvon luomisessa. Opiskelu EIM-ohjelmassamme antaa sinulle ajattelutavan ja taidon, joka tarvitaan uusien (liike) ideoiden tuottamiseen ja muuttamiseen niistä toiminnoiksi, jotka voivat vaikuttaa elämäsi ja muiden elämään.... [-]

Suomi Helsinki
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Suomi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Helsinki
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Aalto University
Address
Otakaari 1 B
02150 Espoo, Suomi
Website
Puhelin
+358 9 47001
Address
Helsinki, Suomi