Read the Official Description

Kuka on BSL?

Vuonna 1987 perustettu Business School Lausanne (BSL) on Sveitsissä sijaitseva innovatiivinen liiketoimintakoulu. Tarjoamme oppimisympäristön, jonka avulla ihmiset ja organisaatiot voivat menestyä luomalla elinkelpoisia liiketoimintaratkaisuja planeettamme ja sen ihmisille.

Nykyään maailmassa tarvitaan enemmän kuin koskaan, johtajien ja yrittäjien uusi sukupolvi. Yksi, joka välittää ei olemisesta maailman paras, vaan parhaimman maailman. Opiskelijoiden mahdollistaminen "olla muutos" on inspiroiva työmme.

Kuusikymmenen kansallisuuden opiskelijat ja monipuoliset taustat yhdistyvät kokeneen tiedekunnan kanssa yhteistyön tutkimiseen liiketoiminnan voima hyväksi. Pienissä ja yksilöllisissä luokissa professorit tuovat viimeisimmät yritystiedot luokkahuoneeseen joka päivä ja tukevat oppilaitamme saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Menemme perinteisen koulutuksen ulkopuolelle. Kehotamme oppilaita toimimaan yhteistyössä, ei kilpailukykyisenä. Järjestämme opetusta ja oppimista yhteiskunnallisten, ympäristöllisten ja taloudellisten kysymysten ympärille sekä maailmanlaajuisesti että paikallisesti. Luomme avoimen tilan, jossa me kaikki, opiskelijat, professorit, henkilökunta, tutkijat ja sidosryhmät kokoontuvat kyselemään rohkeita kysymyksiä ja maksimoimalla niihin liittyvät arvot.

Sveitsissä BSL on sijalla 2 kansainvälisen maisterinsa puolesta

Tervetuloa kouluun ja odotamme yhteydenpitoa kanssasi!

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Business School Lausanne

Kansainvälisen liiketoiminnan BSL-tutkinto (MIB) vie sinut pois liiketoiminnan akateemisesta löytämisestä. Sen avulla voit löytää oman tavan tehdä eroa samalla kun luodaa ... [+]

Ohjelman yleiskuvaus

Kansainvälisen liiketoiminnan BSL-tutkinto (MIB) vie sinut pois liiketoiminnan akateemisesta löytämisestä. Sen avulla voit löytää oman tavan tehdä eroa samalla kun luodaan jännittävä ammatillisen kehityksen polku.

Aloitat henkilökohtaisen kehityssuunnitelman ja osaat taitoja ja perspektiivejä, jotka auttavat sinua tekemään merkittävää muutosta maailmassa.Valmistaudu urallesi, joka sopii vahvuuksiisi ja intoenne ja valitsee kolmesta ohjelmavaihtoehdosta, mukaan lukien kansainvälisen opiskelijavaihdon Kiinassa, osallistumisesta Aim2Flourish-liiketoimintaprosessiin, jossa on vapaaehtoinen harjoittelu ja huippuluokan dataanalytiikan erikoistuminen.Voit tutustua innovatiivisiin ja huippumoderniin liiketoiminnan työkaluihin ja -konsepteihin, jotka haastavat liike-elämän tavanomaisen ajattelun ja tarjoavat erilaisen perspektiivin yrityksille kuin hyvää voimaa.BSL-allekirjoitusominaisuudetPienet luokat, joissa on henkilökohtaista huomiota ja tukea professoreiltaProfessorit, jotka ovat maustettuja ja tällä hetkellä aktiivisia kauppiaita ja alan asiantuntijoitaKansainvälinen ja monipuolinen ympäristö, jossa on 60 kansalaistaOhjelman asetukset... [-]
Sveitsi Lausanne
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Sveitsi
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Lausanne
    )

)
1
February 2019
18 kuukautta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi

Business School Lausanne: School of the 21st Century

Business School Lausanne