Aeres University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Aeres ammattikorkeakoulu

Talent kasvaa. Juuri aeres ammattikorkeakoulun edustaa. Meidän yliopisto on juurtunut maatalous- ja koulutus korkeakoulutuksen. Keskitymme koulutukseen, tutkimukseen ja tiedon jakaminen. Näin me edistää innovatiivisten ammattilaisia. Ammattilaisia, jotka pystyvät ottamaan vastuullisia päätöksiä monimutkaisessa maailmassa, jossa on luonnollinen lahjakkuus toimimisesta kestävää.

Aeres yliopistossa on kolme tiedekuntaa: Dronten, Almere ja Wageningen. Meillä oli tapana olla kaksi erillistä yliopistojen, mutta sulatettua vuonna 2013. Jaamme saman vision ja mission, mutta meillä jokaisella on omat profiilin ja identiteetti.

Bachelor-ohjelmat

Meidän kandidaatin ohjelmia johtaa kansallisesti tunnustettu Ingenieur pätevyys, joka vastaa Britannian BSc (Honours) ja Ranskan Licence professionnelle. Tämä korkeakoulututkinto on kansallisesti akkreditoitu ja kansainvälisesti tunnustettu yritysten ja kansalaisjärjestöjen. Kesto Ohjelman riippuu ammattipätevyys opiskelija ja voi kestää 1- vuosi, 1,5- vuosi, 2 vuoden tai 4 vuotta.

Meidän poikamies ohjelmat ovat:

Eläinten terveys ja hyvinvointi Aquatic Ecosystem Analysis Major International Agribusiness (EED) Major Kasvintuotannon (EED) EU: n rakennerahastoista Management Euroopan elintarvikealalla Food Chain Management Ruoka Yrittäjyys Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä International Equine Business Management International Food Business International Puutarhanhoito & Management Kansainvälinen Kotieläintuotanto

Tarjoamme myös yksi maisteriohjelman sisään Agribusiness Development.

Sijainnit

Almere

Osoite
Aeres University of Applied Sciences
De Drieslag 4

8251 JZ Almere, Flevoland, Alankomaat

Dronten

Osoite
Aeres University of Applied Sciences
Stadhuisstraat 18

1315 HC Dronten, Flevoland, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin