Amsterdam Institute of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

AIT: Globaalin tekniikan kykyjen muotoilu torjumaan eurooppalaisia taitoja

Amsterdam Institute of Technology auttaa tietotekniikan ammattilaisia pysymään edellä neljännessä teollisuusvallankumouksessa. Tarjoamme joustavia verkko-ohjelmia, joiden avulla voit työskennellä ja opiskella samaan aikaan.

Miksi AiT?

AiT antaa oppijoille tarvittavaa asiantuntemusta erilaisille ICT-rooleille. Tarjoamme elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ihmisille ja yrityksille varmistaaksemme, että oppijat pysyvät ajan tasalla nopeista tekniikan muutoksista.

137315_pexels-photo-3759089.jpeg

Mikä tekee AIT: sta erilaisen?

Joustava, kampuksella vapaa instituutti

Osa-aikaisella verkko-ohjelmalla tarjoamme koulutuksen saatavuuden ja autamme oppijoita lisäämään ammatillista ja maantieteellistä liikkuvuuttaan. Ammattilaiset ympäri maailmaa voivat saada mestarinsa keskeyttämättä ammatillista harjoitteluaan. Viivästetty lukukausimalli poistaa kaikki taloudelliset esteet ohjelman käynnistämiselle, koska meillä on yhteinen vastuu oppijoillemme kiivetä ammatillisille tikkaille ohjelman kanssa.

Käytännöllinen ja kokonaisvaltainen lähestymistapa

AIT: llä valmistelemme opiskelijoita saamaan haluamansa työn. Opiskelijamme keskittyvät opintojensa aikana kysynnän taitojen hallitsemiseen. Taitot, jotka tunnistimme keskustelemalla teollisuuden ja työmarkkina-asiantuntijoiden kanssa. Käytännöllisellä lähestymistavalla oppijamme pystyvät osoittamaan osaamisalueensa ja johtamisosaamisen käytännön tehtävien ja projektien avulla. Ensimmäisen Bootcampin suorittamisen jälkeen oppijamme kutsutaan lippulaivaan Talent Accelerator -ohjelmaan, joka tarjoaa uravalmennusta ja työnantajien esittelyjä jäsennellyssä järjestyksessä.

Yhteisön rakentaminen

AIT: ssä kaikki ovat opettajia ja kaikki ovat oppijoita. Live-työpajamme ja oppimisen kiihdyttimet tarjoavat tilaa yhteisölle vaihtaa oppimista, haasteita ja ideoita. Opiskelijamme tunnustavat aikaisemman koulutus- ja ammattikokemuksensa keskenään koko ohjelman ajan. Alan aktiivisesti työskentelevien tiedekuntien kanssa tuomme ammattilaiset rakentamaan parhaan LeadTech-yliopiston.

137316_pexels-photo-374831.jpeg

astetta

Opiskelijamme saavat tutkinnon suoritettuaan ohjelman onnistuneesti. Ohjelmaamme tarjotaan yhteistyössä European Leadership Universityn kanssa, ja tutkinnot myöntää European Leadership University.

Sijainnit

Amsterdam

Osoite
Science Park 408 1098 XH Amsterdam
Amsterdam, Pohjois-Hollanti, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: