Lue virallinen kuvaus

Mitä arkkitehtuuriakatemia on?

Opiskelu kansainvälisessä kontekstissa

Kannatamme avointa ja kiinnostavaa asennetta, kokeilua ja kannustamme opiskelijoita ottamaan omaa kantaa. Pidämme Amsterdamin kaupunkia opiskelijoiden ja opettajien suunnittelutehtävien laboratoriossa. Akatemia ylläpitää läheisiä yhteyksiä alueen ammatilliseen yhteisöön, jossa on julkisia palveluja, toimeksiantajia ja kehittäjiä. Opinto-ohjelmamme ovat myös merkittävässä asemassa kansainvälisesti. Akatemialla on vahvat siteet ulkomaisiin tutkinto-ohjelmiin. Opiskelijat kaikkialta maailmasta opiskelevat Akatemiassa, ulkomaiset vierailevat luennoitsijat ja puhujat vierailevat säännöllisesti, ja opiskelijat osallistuvat usein ulkomaisiin retkiin ja projekteihin.

Opiskelu ja työskentely samanaikaisesti

Opiskelu ja työskentely kulkevat käsi kädessä koulutusohjelman aikana. Tämä yhdistelmä tarkoittaa sitä, että opiskelijat ja opettajat ovat suoraan mukana suunnittelun ja tutkimuksen käytännössä. Olet jo muodostamassa aktiivista osaa laajasta kollegoiden verkostosta tutkimuksen aikana. Akatemiasta valmistuneet ovat usein mukana koulutusohjelmassa. Opiskelijasta tulee työnantaja ja uuden aseman luennoitsija tai mentori.

tieteidenvälinen

Arkkitehtuuri, urbanismi ja maisema-arkkitehtuuri ovat Akatemiassa itsenäisiä tieteenaloja, jotka on osittain tarjolla yhdessä. Tällä tavoin opiskelijat ovat valmiita nykyiseen, integroituun ammatilliseen käytäntöön, joka vaatii samanaikaisesti opiskelijoiden erikoistumista ja leveyttä. Arkkitehtuuriakatemia on ainoa oppilaitos Alankomaissa, joka tarjoaa maisteriohjelmia monitieteisellä tavalla. Tämä yhdistelmä antaa Akatemialle ainutlaatuisen aseman Alankomaissa ja ulkomailla.

kansainvälinen

Opintomatka ulkomaille, opiskelu toisella koulutusjaksolla lukukaudella tai hankkeen perustaminen ulkomaisten opiskelijoiden ryhmän kanssa; se on kaikki mahdollista Akatemiassa. Pidämme yllä aktiivista eurooppalaisten tutkinto-ohjelmien verkostoa, jonka kautta opiskelijat ja luennoitsijat vaihdetaan pienessä mittakaavassa. Akatemia on Euroopan arkkitehtuurikoulutusyhdistyksen (EAAE) jäsen, ja hän on Euroopan maisteriarkkitehtuurin (EMiLA) kumppani. Akatemia on työskennellyt yhdessä Erasmus-ohjelmassa, jonka pohjalta järjestetään kansainvälisiä työpajoja. Lisäksi on olemassa monia ulkomaisia hankkeita ja kumppanuuksia, joissa on erilaisia suunnitteluohjelmia Euroopassa. Kesäkuukausina järjestämme ns. Kesäkoulun: erilaisia kansainvälisiä retkiä, joihin voit osallistua.

Innostava ympäristö ja ajankohtainen keskustelu

Arkkitehtuuriakatemia sijaitsee Amsterdamin Waterloopleinissa 1700-luvun rakennuskompleksissa, jonka Claus en Kaan Architecten on kunnostanut. Akatemia on ainutlaatuinen paikka Amsterdamin kulttuurielämässä ja osallistuu aktiivisesti ammatilliseen keskusteluun. Luennot, työpajat, tapahtumat ja näyttelyt järjestetään yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa. Luentosarja - avoinna opiskelijoille - ajankohtaisista teemoista perustuu koko vuoden.

Arkkitehdin nimi

Päällikön (Master of Science) saamisen jälkeen sinulla on oikeus aloittaa itsenäinen ammatillinen käytäntö ja myöntää välittömästi arkkitehtien, kaupunkien ja maisemanarkkitehtien rekisteriin.

Harjoitteluun liittyvä käytännönläheinen tutkimus

Maailma muuttuu jatkuvasti ja nopeasti. Sosiaaliset, käytännölliset ja tekniset muutokset asettavat suunnittelijalle uusia vaatimuksia. Siksi Akatemia yhdistää käytännönläheistä tutkimusta koulutukseen. Professorit järjestävät tutkimusohjelmassaan mestarikursseja, projekteja, retkiä, näyttelyitä ja luentoja.

Osa Amsterdamin taiteiden yliopistosta

Jotta saataisiin uusia näkemyksiä ja innovaatioita, sinun täytyy pystyä katsomaan yli oman alasi rajojen. Amsterdamin taiteiden korkeakoulu (AHK) tarjoaa opiskelijoille laajan suuntautumisen taiteeseen ja kulttuuriin, ja siksi se pitää erittäin tärkeänä sitä, että opiskelijat voivat saada tietoa muiden taidealojen kehityksestä. AHK: n tarjonnassa tarjoamme yhteistyötä muiden tutkinto-ohjelmien ja kansainvälisten vaihto-ohjelmien kanssa.

Tehtävämme

Amsterdamin arkkitehtuuriakatemia tarjoaa suunnittelijoiden kursseja suunnittelijoille. Se kohdistuu opiskelijoihin, jotka ovat motivoituneita ja varustettuja suunnittelukäytäntöihin ja valitsee tutoreita, jotka ovat erottuneet suunnittelun ja tutkimuksen käytännöstä.

Opiskelijat koulutetaan tilansuunnitteluun käytännön ja kriittisenä kurinalaisuutena taiteen, tieteen ja teknologian leikkauspisteessä. Tarkoituksellinen päätös yhdistää se taidekasvatukseen (Amsterdamin yliopiston taiteen yliopisto AHK) korostaa, että akatemia pitää erityisen tärkeänä ammatin harjoittamisen taiteellista näkökohtaa.

Laadukas oppimisympäristö

Akatemia pyrkii tarjoamaan pienimuotoisen, laadukkaan oppimisympäristön, jossa on avoin ilmasto ja jossa painotetaan omien kantojen määrittämistä tutorien ja opiskelijoiden keskuudessa. Kansainvälinen suuntaus on väistämätön osa tätä.

Arkkitehtuuria, urbanismia ja maisema-arkkitehtuuria pidetään kolmena täydellisenä itsenäisenä tieteenalana. Tämä muuttaa sitä tosiasiaa, että näitä kolmea tieteenalaa tarjotaan tarkoituksellisesti samanaikaisesti ja osittain yhdessä. Tämä on tarkoitettu valmistelemaan opiskelija ammatinharjoittamista varten.

Suunnittelijalaboratorio on Alankomaissa ja ulkomailla. Amsterdamin kaupunki, Akatemian sijainti, on aktiivisesti käytössä kurssissa yhteiskunnallisena rakennuksena, historiallisena taideteoksena ja jatkuvana suunnittelutehtävänä.

Hakemusten määräajat

Hollantilaiset opiskelijat: 1. toukokuuta 2019

Kansainväliset opiskelijat: 1. huhtikuuta 2019

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Amsterdam University of the Arts - Academy of Architecture

Arkkitehtuurin maisteri arkkitehtuurin akatemiassa oppii etsimään ja edistämään omaa asemaanne arkkitehtuurin laajalla alalla. Rinnakkaisopetusmalli, todistettu yhdistelm ... [+]

Yleiskatsaus

Arkkitehtuurin maisteri arkkitehtuurin akatemiassa oppii etsimään ja edistämään omaa asemaanne arkkitehtuurin laajalla alalla. Rinnakkaisopetusmalli, todistettu yhdistelmä opiskelu- ja työkokemusta, innoittamattomia kenttätutkijoita ja pienimuotoinen ja kansainvälinen koulutusohjelma kaupungin keskustassa tarjoavat kaikki työkalut, joita tarvitset kehittymiseksi täysivaltaiseksi arkkitehdiksi , jotta voit kukoistaa inspiroivaksi tilataiteilijaksi, jolla on oma arkkitehtoninen allekirjoitus ja joka on täysin varustettu ottamaan keskeisen roolin suunnitteluprosessissa. Arkkitehtuurin Akatemiassa koulutetaan olemaan arkkitehti, joka uskaltaa pysyä kaulassaan ja joka on valmis etsimään kauemmin kuin maailma, jota hän jo tietää. Näet mahdollisuuksia, voi innostaa muita, uskalla tehdä valintoja ja osata integroida nämä niin, että koko on enemmän kuin osien summa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Amsterdam University of the Arts - Academy of Architecture

Kaupungit ovat inhimillisten käsien innoittamattoman ja innostavan lähteen lähde. Amsterdamin arkkitehtuurin akatemian Urbanistisen maisterin aikana opit ymmärtämään kaup ... [+]

Yleiskatsaus

Kaupungit ovat inhimillisten käsien innoittamattoman ja innostavan lähteen lähde. Amsterdamin arkkitehtuurin akatemian urbaanin maisterin aikana opit ymmärtämään kaupunkia koko sen monimutkaisuudessa ja usein epätodennäköisessä mittakaavassa, tekemään älykkäitä strategisia kehitysehdotuksia tulevaisuutta varten ja tekemään sekä toiminnallisia että houkuttelevia muotoilusehdotuksia todellisille paikoille kaupunki.

Kaupunkisuunnittelijana voit kääntää kansalaisten, yrittäjien ja ylläpitäjien toiveet sekä abstraktit analyysit, teoriat ja tarinat sosiologien, taloustieteilijöiden, kaupunkien ja maan suunnittelijoiden, liikenteen insinöörien ja vastaavien alojen konkreettisiksi ja tarkoituksenmukaisiksi ehdotuksiksi. kadulle, naapurustolle, alueelle, kaupunkiin ja kaupunkialueelle. Lisäksi sinulle toimitetaan kaikki akatemian työkalut, jotta ne voivat kehittyä keskushallinnon ja yhdistävän henkilön asemaan kaupungin rakentamisessa ja tulla monipuoliseksi ja aito ammattilaiseksi.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Amsterdam University of the Arts - Academy of Architecture

Maisema-arkkitehtuuria kuvataan joskus ”topografiassa”, mutta ammatti käsittää paljon enemmän. Amsterdamin arkkitehtuurin akatemian maisteriohjelman aikana hankit tietoa, ... [+]

Yleiskatsaus

Maisema-arkkitehtuuria kuvataan joskus ”topografiassa”, mutta ammatti käsittää paljon enemmän. Amsterdamin arkkitehtuurin akatemian maisteriohjelman aikana hankit tietoa, oivalluksia ja taitoja, joiden avulla voidaan ratkaista alueelliset ongelmat suunnittelun avulla ja valaista uusia topografisia tilanteita. Tämä tapahtuu eri mittakaavoissa, puutarhasta alueelle.

Opit vain sovittamaan yhteen uusia elementtejä, kuten vettä, infrastruktuuria, rakennuksia tai viheralueita, luonnollisen ja historiallisen ympäristön olemassa olevien ominaisuuksien ja mahdollisuuksien kanssa, mutta myös sen, miten asetetaan prosessi liikkeelle, jota yhä useammat osapuolet kiinnittävät . Tutkimus on tärkeä osa työtä, sillä tästä voi syntyä aito ymmärtäminen ja innovaatio. Tämä tarkoittaa myös ymmärryksen saamista muista tekijöistä kuin avaruudesta: käyttäjistä, luojista ja johtajista. Ennen kaikkea maisema-arkkitehti on nimenomaisesti tietoinen ajallisen tekijän vaikutuksesta ympäristön laatuun ja voi antaa tämän tehdä työnsä. Ottaen käyttöön oikeat perusedellytykset luodaan laadukas ulkoilmaympäristö.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Waterlooplein 211-213 1011 PG
Amsterdam, Pohjois-Hollanti, Alankomaat