Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kaikki tiedekunnan jäsenet ovat mukana tutkimuksessa ja opetuksessa. Tämä mahdollistaa koulun menestymisen. Erasmus-kauppakorkeakoululla on viisi perustutkintaohjelmaa ja 18 jatko-ohjelmaa, jotka pyrkivät saavuttamaan huippuosaamistaan ​​(taloustiede, taloustieteet ja ekonometria) ja pyrkivät saavuttamaan huippuosaamisen sekä sen tutkimuksessa että opetuksessa. Tämä voidaan mitata sen suorituskyvyn rankingissa.

Erasmus-kauppakorkeakouluilla on strategisesti selkeä painopiste taloustieteessä. Aivan kuten he olivat 100 vuotta sitten, kun koulu perustettiin vuonna 1913, taloustieteilijät ovat Erasmus-yliopiston Rotterdamin sydän. Paras Erasmus-tutkinnon suorittaneet ovat antaneet erinomaisen panoksensa tiede-, hallinto- ja yritystoimintaan.

Erasmus-kauppakorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu instituutti, joka edesauttaa tieteellistä tietoa tulevista talouskysymyksistä ja pyrkii vastaamaan nykyisin tärkeisiin kysymyksiin, jotka ovat huolissaan hallituksille ja yrityksille. Koulun painopiste on tieteellisen tiedon luomisesta, levittämisestä ja soveltamisesta, kaikki taloudellisesta näkökulmasta. Erasmus-kauppakorkeakoulu tukeutuu viimeisimpiin kurinalaisiin oivalluksiin. Se tekee yhteistyötä kansainvälisten tiedekumppanien kanssa ja sillä on paikallisia asioita liiketoimissa, jotka liittyvät Rotterdamin kaupungin ainutlaatuiseen asemaan liikenteen ja teollisuuden keskuksena.

Campus Tilat:

Erasmus-kauppakorkeakoulun keskusta on meidän Woudestein-kampus, kätevä 15 minuutin pyöräily Rotterdamin keskustasta, mukaan lukien tyylikäs uusi Rotterdam Centraal -juna-asema. Aikataulun ulkopuolella opiskelijat opiskelevat valoisassa uudessa Polak-rakennuksessa tai huippuluokan yliopistokirjastomme, nauttivat kahvia Erasmus Food Plazessa tai osallistuvat tapahtumaan teatterissa tai Café de Smitsessä. Kampuskeskuksen urheilukeskus tarjoaa kuntosaleja, tanssia, pyörimistä, squashia ja tennistä monien muiden luokkien joukossa. Lyhyesti sanottuna, tarpeeksi tekemistä kampuksella, joka kiihtyy opiskelijoiden elämän kanssa.

Ura:

Monet yritykset Alankomaissa ja ulkomailla ovat kiinnostuneita hankkimaan taloustieteilijöitä, joilla on erityisiä mutta myös laaja-alaisia ​​tietoja, joita he voivat soveltaa kaikenlaisissa todellisissa tilanteissa. Taloustieteen erityisosaaminen, mutta laaja sovellettavuus on se, minkä ansiosta taloustieteilijät ovat erittäin suosittuja monissa liike-elämän ja julkisen sektorin aloilla.

Opiskelijamme jatkavat monenlaisia ​​uraa. Taloudellisilla ja ekonometrisilla tutkinnon suorittaneilla ei ole ongelmia työllisyyden löytämisessä. Suurin osa viimeaikaisista tutkinnon suorittaneista pystyy löytämään työpaikkoja kolmen kuukauden kuluessa valmistumisesta. Tulevan työn perusta on opiskelijan valitsemien aiheiden valinnassa. Rotterdamin taloustieteilijät ovat kuitenkin kaiken kaikkiaan työllistettävissä riippumatta siitä, mitä valitset. Paitsi että he työskentelevät tietyissä taloudellisissa tehtävissä, he löytävät myös yleisempiä tehtäviä akateemisella tasolla. Useita esimerkkejä tehtävistä ovat pörssi-analyytikot, sijoitusjohtajat / analyytikot, yrittäjät, rahoitusneuvojat, markkinointipäälliköt, verotarkastajat, myyntipäälliköt, henkilöstöpäälliköt, opettajat, poliitikot, johtamiskonsultit ja tieteelliset toimittajat. Vaikka edellä mainitussa luettelossa on monta tehtävää ja sektoria, meidän taloustieteilijöitämme löytyy pääasiassa seuraavilta aloilta:

  1. pankkitoiminta
  2. kirjanpito, hallinnolliset toimistot, veroneuvojat
  3. konsultointi
  4. julkishallinto
  5. talous- ja konsulttiyritykset
  6. kauppaa (erityisesti tukkukauppaa) ja monikansallisia yrityksiä
  7. yrittäjyys

tunnustukset:

Jokaisesta vuoden 1. marraskuuta alkaen voit aloittaa hakemisen kandidaatti- ja maisteriohjelmiimme. Nyt voimme kuvitella, että olet utelias selvittämään pääsyvaatimukset ja miten hakea.

Se riippuu tietenkin myös aiemmasta koulutuksesta ja muista tekijöistä. Saat lisätietoja tutustumalla verkkosivuillamme kandidaatin ja maisteriohjelman pääsyvaatimuksiin.

Sijainnit

Rotterdam

Erasmus School of Economics

Osoite
Erasmus School of Economics
P.O. Box 1738

3062PA Rotterdam, Etelä-Hollanti, Alankomaat
Puhelin
+31 10 408 1380

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat