Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa tiedekunnan

Tiedekunnan Social Sciences (FSW) taloa neljä tieteenalat keskenään niiden erityiset näkökulmia ihmisiin ja yhteiskuntaan. Central meidän koulutus ja tutkimus on mottomme: Discover ihmistä. Tutustu yhteiskunta!

10 hyvää syytä valita Erasmus University

Opiskella kampuksella

Erasmus Rotterdam tarjoaa kaiken tarvittavan oikeassa kampuksella. Täällä luentoja ja tutkimus kirjastossa kanssa opiskelutovereiden. Lounaalla voit syödä Food Court tai Erasmus Paviljoen ja jos haluat pelata urheilua, menet urheilukeskuksessa. Kansainväliset opiskelijat voivat myös elää kampuksella. Kampuksella todella on paikka olla!

Tee se tapahtuu

Mikä on tavoite? Haluatko keksiä uusia taloudellisia malleja ennustaa seuraavan kriisin? Terveydenhoidon parantamiseen Afrikassa? Olipa sinulla on uusia ideoita luovan teollisuuden tai pyrit aloittaa oman yrityksen laillisen liiketoiminnan: Erasmus University auttaa tekemään tavoitteita totta. Erasmus University Rotterdam: Tartun.

Todellinen kansainvälinen yliopisto

Erasmus Rotterdamilainen sanoi kerran "Maailma on kotini" ja sitähän Erasmus aina pitää mielessä. Monikulttuurisessa luokkahuoneessa, osallistut luentoja italialainen professori ja lähimmäisen opiskelijat tulevat maissa, kuten Kiinassa ja Brasiliassa. Luennoitsijat matkustaa ympäri maailmaa tuoda takaisin globaaleja näkökulmia. Sinulta osa aidosti kansainvälisessä ympäristössä.

Korkea laatu ja korkeimmilla sijoilla

Erasmus on korkealaatuisen koulutuksen ja tutkimuksen ohjelmaa. Top laatu, todella. Kansainvälisissä vertailuissa osoittavat, että Erasmus on yksi maailman huippuluokan pelaajia. Opiskelijat arvostavat laatua luentoja, asiantuntemusta henkilöstön ja valmistelut menestyksekkään uran.

Hyvä uramahdollisuuksia

Organisaatiot ja yritykset ympäri maailmaa ovat kiinnostuneita Rotterdam alumni. Joskus ne jopa kutsuvat Erasmus "ensisijainen board room toimittaja". Opiskeluaikana, maksat paljon huomiota valmistelut työmarkkinoille, esimerkiksi aikana Erasmus Rekrytointi Days: suurin opiskelijarekrytoinnin tapahtuma Euroopassa!

Rotterdam

Innovatiivinen ja vilkas ovat parhaita sanoja kuvaamaan Rotterdam. Se voi kestää jonkin aikaa tutustua kaupunkiin, mutta kun olet, se on suuri kaupunki, jossa viettää opiskeluaikanaan. On paljon trendikkäitä ravintoloita, mukavia baareja ja festivaaleilla kesällä. Saat enemmän ura-odotuksiin opiskelijoiden joukossa te: monet kansainväliset yritykset ovat niiden toimistot täällä.

Student life

Ei vain tarjoamme korkeatasoista koulutusta, Erasmus University Rotterdam tarjoaa myös suuri vapaa-ajan toimintaa. Tutkimus ja ainejärjestöjen ja StudiumGeneraleorganise keskusteluja, esityksiä ja luentoja koko viikon. Joten kun päivä kova tutkimuksen, sinulla on runsaasti mahdollisuuksia rentoutua ja nauttia.

urheilu

Jalkapallo, tanssi, koripallo, soutu: Erasmus Sport tarjoaa lähes kaikenlaista urheilua. Kampuksella, on tenniskenttiä ja uusi kuntokeskus, jossa on nykyaikaiset laitteet. Et voi antaa hyvän tutkimuksen suorituskykyä, jos et ole iskussa, vai mitä?

Johdanto-ohjelmat

Aloita aikaa Rotterdamissa kanssa Eurekaweek elokuun puolivälissä tutustua kaupunkiin, saada ystäviä ja tutustua yliopiston ja kampuksen. On laaja sosiaalinen johdanto ohjelma kansainvälisille opiskelijoille myös matkoja nähdä kohokohtia kaupungin ja Alankomaissa. Olimme todella neuvoo osallistua: Rotterdam tuntuu kotona ei ole aikaa!

Kotelo

Löytää hyviä majoitusta ei pitäisi olla ongelma, koska kaupunki tarjoaa erilaisia ​​opiskelija-asuntoja. Voit järjestää kotelon läpi SSH Short Stay, HousingAnywhere tai kun olet täällä, muiden opiskelijoiden. Tiesitkö, että kansainväliset opiskelijat voivat vuokrata opiskelija huonetta tai studiota oikealla kampuksella?

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Hollantilainen

Katso MSc-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master In Psychology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Rotterdam

MSc in Psychology on yhden vuoden jatko-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille analyyttisiä taitoja ja käsitteellistä tietoa voidakseen työskennellä itsenäisesti alan haluttuja erikoistumista. [+]

psykologia Master of Science (MSc) in Psychology Haluatko ymmärtää ihmisten käyttäytymistä? Tarjoamme sinulle yhden parhaista Master-ohjelmat Psykologian Alankomaissa. Oletko kiinnostunut tapoja säveltää tehokkaimmat joukkue, tai valita oikeat ihmiset työtä? Oletko utelias, miten aivojen rakenteet ovat mukana käsittelyyn ja edustavat tunteita ja toimia? Oletko koskaan miettinyt, miten ihmiset oppivat? Kuinka voit opettaa lasta lukemaan, tai lentämään lentokoneessa? Kun jotain ympäristömme uhkaa, me tarkentaa automaattisesti sen liikkeen ja muodon sijaan sen väri ja muut yksityiskohdat. Nämä ovat kaikki toiminnot inhimillisen kognition: muisti, kieli, luokittelua, ja tunteet. - - [-]

Msc Julkishallinnossa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Rotterdam

hän maisteriohjelman Julkishallinnon Erasmus-yliopiston Rotterdam keskittyy tutkimukseen, analysoimiseksi ja yhteiskunnallisia kysymyksiä. [+]

julkishallinto Master of Science (MSc) in Public Administration Master ohjelma Julkishallinnon Erasmus-yliopiston Rotterdam opit monimutkaisten yhteiskunnallisten ongelmien julkisen sektorin. Miten rekonstruoida keskustaan? Mitä mahdollisuuksia muuttovirtojen hallinnassa, ja miten ehkäistä syrjintää ja edistää yhteyttä ja yhteenkuuluvuuden kulttuurisesti monimuotoisen yhteiskunnissa? Tällaiset kysymykset käsitellään nykyajan julkisen sektorin. Globalisoituvassa ja monimutkainen verkko yhteiskunta on kasvava tarve asiantuntijoiden osoittaa analyyttisiä taitoja, side- johtaminen, yrittäjyysasenteiden ja vahva eettinen kompassi saavuttaa innovatiivisia ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin. Master ohjelma Julkishallinnon Erasmus-yliopiston Rotterdam keskittyy tutkimukseen, analysoimiseksi ja yhteiskunnallisia kysymyksiä. Valitse erikoistuminen Katso alta tietoja erikoisalojen tässä maisteriohjelman. Olipa erikoistuminen tarjotaan koko-tai osa-aika on merkittävä asianmukaisesti. Governance Maahanmuutto- ja monimuotoisuutta Mikä on tämä erikoistuminen noin? Muuttoliike ja monimuotoisuus ovat avaintekijöitä yksi keskeisimpiä muutoksia yhteiskunnan tänään. Tämä muutos ei liity pelkästään maahanmuuttajia; siihen liittyy koko yhteiskunnassa. Muuttoliike ja monimuotoisuus avainasemassa lähes missä tahansa alalla nykypäivän yhteiskunnassa, monilla eri tasoilla ja erilaisissa organisaatioissa. Niillä on rooli koulutuksen, asuntojen, työ, kansainväliset suhteet, ne ovat asialistalla YK, Euroopan unioni, kansallisten hallitusten ja yhä myös paikallistasolla ja jopa naapuruston hallinnon taso. Muuttoliike ja moninaisuutta käsitellään hallitusten sekä yritysten, kansainvälisten järjestöjen, tutkimuslaitosten ja kansalaisjärjestöt. Tämä erikoistuminen keskittyy maahanmuuttoa ja monimuotoisuutta haasteita politiikan, politiikan ja järjestöjen kanssa. Tämä sisältää, mutta ei rajoitu ymmärtämiseksi kehityksen maahanmuutto- ja siirtotyöläisten sisällyttäminen politiikkaa sinänsä. Muuttoliike ja moninaisuus ovat erittäin politisoitunut asioita, olla paljon laajempi merkitys nykypolitiikan monissa maissa. Lisäksi muuttoliike ja monimuotoisuus ovat aihe, jotka ovat erittäin keskustellaan median, joka voi olla laajempi vaikutus politiikan ja politiikan samoin. Keskeinen kysymys julkishallinnon-kirjaa "Governance maahanmuutto- ja Diversity" isäntä on, miten laajempi kehittäminen hyvinvointivaltion järjestelmien... [-]

MSc Kansainvälinen Julkisen Hallinnon Ja Politiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Rotterdam

Master ohjelma International Public Management and Policy keskittyy yhä kansainvälisen luonteen julkisen hallinnon ja poliittisen päätöksenteon. [+]

International Public Management and Policy Master of Science (MSc) in International Public Management and Policy Master ohjelma International Public Management and Policy keskittyy yhä kansainvälisen luonteen julkisen hallinnon ja poliittisen päätöksenteon. Yleinen järjestys on mennyt kansainväliset: organisaatiot kuten EU ja YK ovat kasvamassa. Master teorioita, käsitteitä ja taitoja sinun täytyy työskennellä tehokkaasti tähän aikaan kansainvälistyminen; globaaleihin kysymyksiin, kuten kansainvälinen konflikti, köyhyys, maahanmuutto, ympäristönsuojelun ja korruption. Rakenna ura julkisen tai yksityisen sektorin organisaatio! Erasmus Rotterdam on ylhäältä yliopisto kaupunki, joka on "portti Eurooppaan". Meidän huippuluokkaa tiedekunta ovat alalla toimivat julkishallinnon, valtio-oppi, kansainväliset suhteet, ja Euroopan yhdentymistä ja osallistuvat säännöllisesti poliittisia keskusteluja. Miksi opiskella Master in International Public Management and Policy Rotterdam? Monitasoinen tarkennus: käsittelevät julkisen hallinnon ja julkisen politiikan kansallisella, EU ja kansainvälisellä tasolla; Opiskelevat yksi suurimmista julkisen hallinnon osastojen Euroopassa; Tarkasti valvottu henkilökohtainen tutkimusprojekti on osa ohjelmaa; Opintomatka kansainvälisten järjestöjen ja Euroopan unionin toimielinten Painopiste ammatillinen kehittyminen; Mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa intensiivisesti kansainvälinen opiskeluryhmäänsä ja tutkijoiden vahvoja kansainvälisiä maineeseen. Tietoja ohjelmasta Monet kollektiivinen ongelmia aikamme, kuten ilmastonmuutos, terrorismi, korruptio, köyhyys ja eriarvoisuus, on kansainvälinen luonne. Käsitellä tehokkaasti näitä ja samankaltaisia ​​ongelmia, kansallisvaltiot täytyy lisätä omaa kapasiteettia sääntelyä ja hallinnollisia uudistuksia, täytyy oppia toisiltaan, ja täytyy tehdä yhteistyötä kansainvälisten järjestöjen kuten Yhdistyneiden Kansakuntien ja Euroopan unionin. MSc International Public Management and Policy (IMP) on yhden vuoden jatko-ohjelma, joka pyrkii tekemään opiskelijoille tietoisia yhä monikansallisten ja kansainvälisen luonteen julkisen hallinnon ja julkisen päätöksenteon; tarjota heille tieteellisiä teorioita, käsitteitä, ja tarvittavat työkalut analysoida tämän kansainvälisen monitasoinen "avaruus", ja varustaa ne tiedot ja kokemukset merkitystä... [-]

MSc Pedagoginen Tieteen Ja Koulutuksen; Lapset, Perheet Ja Koulut

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Rotterdam

Kiinnostunut nuoret, perheet ja koulut, joissa on useita ja monimutkaisia ​​kaupunkien ongelmia? Tule päättäjä, konsultti tai tutkija ilmoittautumalla Master ohjelman pedagogiikka ja koulutus. [+]

Pedagogy and Education: lapset, perheet ja koulut Master of Science (MSc) in pedagogiikka ja koulutus Kiinnostunut nuoret, perheet ja koulut, joissa on useita ja monimutkaisia ​​kaupunkien ongelmia? Tule päättäjä, konsultti tai tutkija ilmoittautumalla Master ohjelman pedagogiikka ja koulutus. Oletko kiinnostunut selvittämään mitkä menetelmät toimivat josta kaupunkilaislapsilla kouluissa ja luokkahuoneissa laajoja opiskelijaryhmiä? Mietitkö mitä vaikutuksia vanhemmuuden, päivähoito tai sosiaalisen median lapsen kehitykseen? Erikoistuminen Kasvatustieteiden sisältää moduulit, jotka koskevat nykyiset tieteelliset teoriat tehokkuudesta sekä opetusmenetelmien ja kouluissa, kun taas erikoistumista Child & Family Studies keskittyy Vanhemmuus in Contemporary Society. Se sisältää vaikutukset yhteiskunnallisten muutosten perheen toimintaa, kuten sosiaalisen median ja rooli isät. Miksi opiskella Master pedagogiikka ja koulutus Rotterdam? Paras Master-ohjelman pedagogiikka ja koulutus Alankomaissa mukaan Keuzegids 2016 (hollantilaisen tutkimuksen valinta opas). Rakenne ohjelman ja Problem Based Learning järjestelmä mahdollistaa opiskelijoiden laittaa teoriaa käytäntöön opiskellessaan. Intensiivinen vuorovaikutus opettajien ja opiskelijoiden, pienet luokat, ja helposti opettajat. Valitse erikoistuminen Master-ohjelman pedagogiikka ja koulutus tarjoaa yhden erikoistumista. Katso alta tietoja tästä erikoistuminen tässä maisteriohjelman. Olipa erikoistuminen tarjotaan koko-tai osa-aika on merkittävä asianmukaisesti. Mikä on tämä erikoistuminen noin? Erikoistuminen Kasvatustieteiden käsitellään useita keskeisiä kysymyksiä, jotka ovat tällä hetkellä merkityksellisiä koulutuksessa: koulutus innovaatiot, arviointi ja testaus sekä kasvava monimuotoisuus oppilaiden taustat. Lähtökohtana meidän ohjelma koskee ajatusta, että onnistuneista ratkaisuista perustuvat aina analyyseihin mikrotasolla (opiskelija), mesotasolla (oppimisympäristön ja koulussa) ja makrotasolla (yhteiskunnallisten suuntausten ja koulutuspolitiikka). Ohjelma käyttää todellisia tapauksia ja kysymyksiä, jotka ratkeavat käyttäen pienryhmäopetuksesta. Syvennät tutkimuksen taitoja kautta kehittynyt moduuli menetelmien ja tilastoihin, jonka jälkeen sinun on hyvin valmistautunut uransa, työharjoittelusta tai tutkimushanke ja gradu. Miksi valita... [-]

MSc Sosiologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Rotterdam

Selvittää, miten kaupungit ovat tulossa uusia solmuja maailmassa aiemmin hallitsevat kansallisvaltiot, analysoida, kuinka kansallisten hallitusten hallita monimuotoisuutta ja eriarvoisuutta, oppia miten uutta teknologiaa vaikuttavat työn ja sen organisointi, perehtyä painamalla poliittisia tyytymättömyyttä ja syyt ja seuraukset poliittisten pirstoutumista. [+]

sosiologia Master of Science (MSc) Sosiologian Selvittää, miten kaupungit ovat tulossa uusia solmuja maailmassa aiemmin hallitsevat kansallisvaltiot, analysoida, kuinka kansallisten hallitusten hallita monimuotoisuutta ja eriarvoisuutta, oppia miten uutta teknologiaa vaikuttavat työn ja sen organisointi, perehtyä painamalla poliittisia tyytymättömyyttä ja syyt ja seuraukset poliittisten pirstoutumista. Opit vastata edellä esitettyihin kysymyksiin avulla viimeisimmän oivalluksia teoriaa ja tutkimusta, tarjoamia omistettu professoreita, jotka ovat alansa huippua. Se ei ole vain kärjessä ohjelma: Erasmus University Rotterdam on korkealle rankattu yliopisto monipuolinen ja elinvoimainen kaupunki - ihanteellinen hankkia ymmärtää nykyajan yhteiskunnassa. Miksi opiskella Master Sosiologian Rotterdam? Ohjelma keskittyy painamalla sosiaalisten ongelmien ja kiehtova sosiaalisia ilmiöitä; Tulet saamaan state-of-the-art oivalluksia sosiologian ja niihin liittyvien alojen; Opit soveltamaan sosiaalista teoriaa suuria kysymyksiä nykyaikaisen yhteiskunnan; Sinut innoittamana innostunut tutkijoita, jotka ovat yläreunassa kuria. Valitse erikoistuminen Katso alta tietoja erikoistumisen tässä maisteriohjelman. Olipa erikoistuminen tarjotaan koko-tai osa-aikaisesti, on merkitty vastaavasti. Governance Maahanmuutto- ja monimuotoisuutta Mikä on tämä erikoistuminen noin? Muuttoliike ja monimuotoisuus ovat avaintekijöitä yksi keskeisimpiä muutoksia yhteiskunnan tänään. Tämä muutos ei liity pelkästään maahanmuuttajia; siihen liittyy koko yhteiskunnassa. Muuttoliike ja monimuotoisuus avainasemassa lähes missä tahansa alalla nykypäivän yhteiskunnassa, monilla eri tasoilla ja erilaisissa organisaatioissa. Niillä on rooli koulutuksen, asuntojen, työ, kansainväliset suhteet, ne ovat asialistalla YK, Euroopan unioni, kansallisten hallitusten ja yhä myös paikallistasolla ja jopa naapuruston hallinnon taso. Muuttoliike ja moninaisuutta käsitellään hallitusten sekä yritysten, kansainvälisten järjestöjen, tutkimuslaitosten ja kansalaisjärjestöt. Tämä erikoistuminen keskittyy teorioita ja tutkimusta siitä kuljettajien muuttoliikkeen ja maahanmuuttajien integroitumista vastaanottavissa maissa. Maahanmuuttajien sisällyttäminen analysoidaan sekä rakenteellinen (työmarkkinat asemat maahanmuuttajien ja syrjinnän ongelmaa) ja kulttuurisesti (liittyy... [-]

Videot

Why choose Erasmus University?

Ota yhteyttä

Erasmus University Rotterdam

Osoite, 1. rivi Erasmus Universiteit Rotterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Mandeville Building, T15-19 Postbus 1738 3000 DR Rotterdam
Rotterdam, Alankomaat
Verkkosivu http://www.eur.nl/
Puhelin +31 10 408 1111