Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa tiedekunnan

Tiedekunnan Social Sciences (FSW) taloa neljä tieteenalat keskenään niiden erityiset näkökulmia ihmisiin ja yhteiskuntaan. Central meidän koulutus ja tutkimus on mottomme: Discover ihmistä. Tutustu yhteiskunta!

10 hyvää syytä valita Erasmus University

Opiskella kampuksella

Erasmus Rotterdam tarjoaa kaiken tarvittavan oikeassa kampuksella. Täällä luentoja ja tutkimus kirjastossa kanssa opiskelutovereiden. Lounaalla voit syödä Food Court tai Erasmus Paviljoen ja jos haluat pelata urheilua, menet urheilukeskuksessa. Kansainväliset opiskelijat voivat myös elää kampuksella. Kampuksella todella on paikka olla!

Tee se tapahtuu

Mikä on tavoite? Haluatko keksiä uusia taloudellisia malleja ennustaa seuraavan kriisin? Terveydenhoidon parantamiseen Afrikassa? Olipa sinulla on uusia ideoita luovan teollisuuden tai pyrit aloittaa oman yrityksen laillisen liiketoiminnan: Erasmus University auttaa tekemään tavoitteita totta. Erasmus University Rotterdam: Tartun.

Todellinen kansainvälinen yliopisto

Erasmus Rotterdamilainen sanoi kerran "Maailma on kotini" ja sitähän Erasmus aina pitää mielessä. Monikulttuurisessa luokkahuoneessa, osallistut luentoja italialainen professori ja lähimmäisen opiskelijat tulevat maissa, kuten Kiinassa ja Brasiliassa. Luennoitsijat matkustaa ympäri maailmaa tuoda takaisin globaaleja näkökulmia. Sinulta osa aidosti kansainvälisessä ympäristössä.

Korkea laatu ja korkeimmilla sijoilla

Erasmus on korkealaatuisen koulutuksen ja tutkimuksen ohjelmaa. Top laatu, todella. Kansainvälisissä vertailuissa osoittavat, että Erasmus on yksi maailman huippuluokan pelaajia. Opiskelijat arvostavat laatua luentoja, asiantuntemusta henkilöstön ja valmistelut menestyksekkään uran.

Hyvä uramahdollisuuksia

Organisaatiot ja yritykset ympäri maailmaa ovat kiinnostuneita Rotterdam alumni. Joskus ne jopa kutsuvat Erasmus "ensisijainen board room toimittaja". Opiskeluaikana, maksat paljon huomiota valmistelut työmarkkinoille, esimerkiksi aikana Erasmus Rekrytointi Days: suurin opiskelijarekrytoinnin tapahtuma Euroopassa!

Rotterdam

Innovatiivinen ja vilkas ovat parhaita sanoja kuvaamaan Rotterdam. Se voi kestää jonkin aikaa tutustua kaupunkiin, mutta kun olet, se on suuri kaupunki, jossa viettää opiskeluaikanaan. On paljon trendikkäitä ravintoloita, mukavia baareja ja festivaaleilla kesällä. Saat enemmän ura-odotuksiin opiskelijoiden joukossa te: monet kansainväliset yritykset ovat niiden toimistot täällä.

Student life

Ei vain tarjoamme korkeatasoista koulutusta, Erasmus University Rotterdam tarjoaa myös suuri vapaa-ajan toimintaa. Tutkimus ja ainejärjestöjen ja StudiumGeneraleorganise keskusteluja, esityksiä ja luentoja koko viikon. Joten kun päivä kova tutkimuksen, sinulla on runsaasti mahdollisuuksia rentoutua ja nauttia.

urheilu

Jalkapallo, tanssi, koripallo, soutu: Erasmus Sport tarjoaa lähes kaikenlaista urheilua. Kampuksella, on tenniskenttiä ja uusi kuntokeskus, jossa on nykyaikaiset laitteet. Et voi antaa hyvän tutkimuksen suorituskykyä, jos et ole iskussa, vai mitä?

Johdanto-ohjelmat

Aloita aikaa Rotterdamissa kanssa Eurekaweek elokuun puolivälissä tutustua kaupunkiin, saada ystäviä ja tutustua yliopiston ja kampuksen. On laaja sosiaalinen johdanto ohjelma kansainvälisille opiskelijoille myös matkoja nähdä kohokohtia kaupungin ja Alankomaissa. Olimme todella neuvoo osallistua: Rotterdam tuntuu kotona ei ole aikaa!

Kotelo

Löytää hyviä majoitusta ei pitäisi olla ongelma, koska kaupunki tarjoaa erilaisia ​​opiskelija-asuntoja. Voit järjestää kotelon läpi SSH Short Stay, HousingAnywhere tai kun olet täällä, muiden opiskelijoiden. Tiesitkö, että kansainväliset opiskelijat voivat vuokrata opiskelija huonetta tai studiota oikealla kampuksella?

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Hollantilainen

Katso MSc-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Julkishallinnon MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Rotterdam

Erasmus University Rotterdamin julkishallinnon Master-ohjelma keskittyy yhteiskunnallisten kysymysten tutkimiseen, analysointiin ja hallintaan. [+]

Julkishallinto

Master of Science (MSc) julkishallinnossa

Erasmus-yliopiston Rotterdamin julkishallinnon Master-ohjelmassa opit hallitsemaan monimutkaisia ​​yhteiskunnallisia ongelmia julkisella sektorilla.

Miten rekonstruoida keskusta? Mitkä ovat maahanmuuttovirtojen hallintamahdollisuudet ja miten ehkäistään syrjintää ja edistetään yhteyksiä ja yhteenkuuluvuutta kulttuurisesti monimuotoisissa yhteiskunnissa? Tällaisia ​​kysymyksiä käsitellään nykyajan julkisella sektorilla.

Globalisoituneessa ja monimutkaisessa verkkoyhteiskunnassamme on kasvava tarve asiantuntijoille, jotka näyttävät analyyttisiä taitoja, sidosjohtajuutta, yrittäjähenkisiä asenteita ja vahvaa eettistä kompassia innovatiivisten ratkaisujen löytämiseksi yhteiskunnallisiin ongelmiin. Erasmus-yliopiston Rotterdamin julkishallinnon maisteriohjelma keskittyy yhteiskunnallisten kysymysten tutkimiseen, analysointiin ja hallintaan.... [-]


Master in Psychology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Rotterdam

MSc in Psychology on yhden vuoden jatko-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille analyyttisiä taitoja ja käsitteellistä tietoa voidakseen työskennellä itsenäisesti alan haluttuja erikoistumista. [+]

psykologia

Master of Science (MSc) in Psychology

Haluatko ymmärtää ihmisten käyttäytymistä? Tarjoamme sinulle yhden parhaista Master-ohjelmat Psykologian Alankomaissa.

Oletko kiinnostunut tapoja säveltää tehokkaimmat joukkue, tai valita oikeat ihmiset työtä? Oletko utelias, miten aivojen rakenteet ovat mukana käsittelyyn ja edustavat tunteita ja toimia? Oletko koskaan miettinyt, miten ihmiset oppivat? Kuinka voit opettaa lasta lukemaan, tai lentämään lentokoneessa?

Kun jotain ympäristömme uhkaa, me tarkentaa automaattisesti sen liikkeen ja muodon sijaan sen väri ja muut yksityiskohdat.

Nämä ovat kaikki toiminnot inhimillisen kognition: muisti, kieli, luokittelua, ja tunteet. ... [-]


MSc kansainvälinen julkisen hallinnon ja politiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Rotterdam

Master ohjelma International Public Management and Policy keskittyy yhä kansainvälisen luonteen julkisen hallinnon ja poliittisen päätöksenteon. [+]

International Public Management and Policy

Master of Science (MSc) in International Public Management and Policy

Master ohjelma International Public Management and Policy keskittyy yhä kansainvälisen luonteen julkisen hallinnon ja poliittisen päätöksenteon.

Yleinen järjestys on mennyt kansainväliset: organisaatiot kuten EU ja YK ovat kasvamassa. Master teorioita, käsitteitä ja taitoja sinun täytyy työskennellä tehokkaasti tähän aikaan kansainvälistyminen; globaaleihin kysymyksiin, kuten kansainvälinen konflikti, köyhyys, maahanmuutto, ympäristönsuojelun ja korruption. Rakenna ura julkisen tai yksityisen sektorin organisaatio!

Erasmus Rotterdam on ylhäältä yliopisto kaupunki, joka on "portti Eurooppaan". Meidän huippuluokkaa tiedekunta ovat alalla toimivat julkishallinnon, valtio-oppi, kansainväliset suhteet, ja Euroopan yhdentymistä ja osallistuvat säännöllisesti poliittisia keskusteluja.... [-]


MSc pedagoginen tieteen ja koulutuksen; lapset, perheet ja koulut

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Rotterdam

Kiinnostunut nuoret, perheet ja koulut, joissa on useita ja monimutkaisia ​​kaupunkien ongelmia? Tule päättäjä, konsultti tai tutkija ilmoittautumalla Master ohjelman pedagogiikka ja koulutus. [+]

Pedagogy and Education: lapset, perheet ja koulut

Master of Science (MSc) in pedagogiikka ja koulutus

Kiinnostunut nuoret, perheet ja koulut, joissa on useita ja monimutkaisia ​​kaupunkien ongelmia? Tule päättäjä, konsultti tai tutkija ilmoittautumalla Master ohjelman pedagogiikka ja koulutus.

Oletko kiinnostunut selvittämään mitkä menetelmät toimivat josta kaupunkilaislapsilla kouluissa ja luokkahuoneissa laajoja opiskelijaryhmiä? Mietitkö mitä vaikutuksia vanhemmuuden, päivähoito tai sosiaalisen median lapsen kehitykseen?

Erikoistuminen Kasvatustieteiden sisältää moduulit, jotka koskevat nykyiset tieteelliset teoriat tehokkuudesta sekä opetusmenetelmien ja kouluissa, kun taas erikoistumista Child & Family Studies keskittyy Vanhemmuus in Contemporary Society. Se sisältää vaikutukset yhteiskunnallisten muutosten perheen toimintaa, kuten sosiaalisen median ja rooli isät.... [-]


MSc sosiologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Rotterdam

Selvittää, miten kaupungit ovat tulossa uusia solmuja maailmassa aiemmin hallitsevat kansallisvaltiot, analysoida, kuinka kansallisten hallitusten hallita monimuotoisuutta ja eriarvoisuutta, oppia miten uutta teknologiaa vaikuttavat työn ja sen organisointi, perehtyä painamalla poliittisia tyytymättömyyttä ja syyt ja seuraukset poliittisten pirstoutumista. [+]

sosiologia

Master of Science (MSc) Sosiologian

Selvittää, miten kaupungit ovat tulossa uusia solmuja maailmassa aiemmin hallitsevat kansallisvaltiot, analysoida, kuinka kansallisten hallitusten hallita monimuotoisuutta ja eriarvoisuutta, oppia miten uutta teknologiaa vaikuttavat työn ja sen organisointi, perehtyä painamalla poliittisia tyytymättömyyttä ja syyt ja seuraukset poliittisten pirstoutumista.

Opit vastata edellä esitettyihin kysymyksiin avulla viimeisimmän oivalluksia teoriaa ja tutkimusta, tarjoamia omistettu professoreita, jotka ovat alansa huippua. Se ei ole vain kärjessä ohjelma: Erasmus University Rotterdam on korkealle rankattu yliopisto monipuolinen ja elinvoimainen kaupunki - ihanteellinen hankkia ymmärtää nykyajan yhteiskunnassa.... [-]


Videot

Why choose Erasmus University?

Ota yhteyttä

Erasmus University Rotterdam

Osoite, 1. rivi Erasmus Universiteit Rotterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Mandeville Building, T15-19 Postbus 1738 3000 DR Rotterdam
Rotterdam, South Holland, Alankomaat
Verkkosivu http://www.eur.nl/
Puhelin +31 10 408 1111