European Leadership University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Liity kukoistavaan yhteisöön lahjakkuutta ja visionääriyhtiöitä. Yhdessä voimme olla edelläkävijä digitaalisen talouden työperusteiseen oppimiseen.

Kuinka innovatiivisesti oppimiskokemus on:

Pathways beyond Programs

Valmistaudu valoisaan teknologia-tulevaisuuteen. Valitse haluamasi urapolut.

Campus missä tahansa

Täydellinen joustavuus - oppia, missä olet oppimiskeskusten ja mobiilikoulutusympäristön kanssa.

Oppiminen koko ihmiselle

Master teknologiaosaaminen, parantaa ihmisten ja johtajuuden taitoja, nauti tiimityöstä ja suhteiden rakentamisesta.

Meidän kykyjemme reitit

Kehitä taitojoukkoja neljälle teolliselle vallankumoukselle. Harjoittele työnantajayhteistyökumppaneidemme kanssa ja hanki unelma työtä tekniikassa. Opi käytännössä ja ansaitse työperusteinen korkeakoulututkinto.

  • Ohjelmistotuotanto
  • Data Science
  • Teknologiayrittäjyys

Liity yritysyhteyksiimme

Kun opiskelet kanssamme, sinut on kytketty työnantajakumppaneidemme verkostoon ja päästy jatkuvaan työmahdollisuuksiin, jotka ovat yksinomaan avoimia lahjakkuusyhteisömme kanssa.

Kävelyretki

Ainutlaatuinen oppimismenetelmämme avulla voit ansaita oman asteen kun käytät taitoja:

  • Työpaikat / Hackathons
  • Toimintaoppimisryhmiä
  • Työperusteiset projektit
  • mentorointi
  • Online-ohjelmat

Ainutlaatuinen oppimiskokemus

Ainutlaatuinen oppimiskokemus antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa unelmia. TalentTech-alustastasi voit opiskella mistä tahansa.

Kuinka se toimii?

Aloitat käynnistysleirillä. Kun suoritat käynnistysleirin onnistuneesti, sinulla on tilaisuus saada työtä jonkun työnantajan yhteistyökumppanin kanssa. Samaan aikaan sinä olet ilmoittautunut tutkinto-ohjelmaan, jossa opiskelet ja työskentelet samaan aikaan. Yhteenvetona: käynnistysleiri saa sinut työn, ja työ saa sinut korkeakoulututkinnoksi.

Pitääkö minun mennä kampukseen?

Ei, verkkoympäristömme ja osa-aikaiset työpajat / toimintaoppimisryhmät / mentorointi antavat sinulle mahdollisuuden työskennellä opiskellessasi.

Yksi niistä asioista, joita todella haluan koulutuksessani, on joku, joka tuntee heidän tavaraa ja työskentelee kanssani.

ELU on sosiaalinen oppiminen, jossa sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen yhteyteen työpajojen, mentorointi- ja toimintaoppimisryhmien kanssa.

Joskus tuntuu todella yksin, ja olen varma, voinko tehdä sen omasta.

ELU tarkoittaa johtajuusryhmiä, sosiaalista oppimista, toiminnan oppimista, yhteisöjä - luomme ryhmät, jotka toimivat tukena teille, oppijoille.

En ole akateeminen - olen käytännöllisempi. Onko tämä koulu oikea minulle?

Pääpaino projektipohjaiselle oppimiselle tekee siitä helposti ja helposti saataville ihmisille, joiden vahvuus on käytännön oppimisessa.

Sijainnit

Amsterdam

Osoite
Amsterdam, Pohjois-Hollanti, Alankomaat