Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tiedekunta terveys, lääketiede ja biotieteet alkoi 1. tammikuuta 2007. Tiedekunta johtui fuusion Terveystieteiden tiedekunta ja lääketieteellinen tiedekunta. &nbsp Lääketiede Lääketieteellinen tiedekunta oli ensimmäinen tiedekuntaan perustetaan, kun Maastrichtin yliopisto. Yliopisto perustettiin virallisesti 9. päivä tammikuuta 1976, vaikka ensimmäinen lääketieteen opiskelijat aloittivat opintonsa syyskuussa 1974. Lääketieteellinen tiedekunta oli toinen maailma, jota sovellettiin Problem-Based Learning-menetelmä. Muissa tiedekunnissa Maastrichtin yliopiston eli Taide ja kulttuuri, Economics and Business Administration, General Sciences, Health Sciences, oikeustieteen ja psykologian hyväksyi koulutusjärjestelmien ja tutkimusorganisaatioiden sukua kuin Lääketieteellinen tiedekunta. Tiedekunta kehittynyt yhteisö, jossa työskentelee noin 1200 (tutkijat, hallinto-ja tukihenkilöstö), ja noin 1950 lääketieteen opiskelijaa. Vuodesta 1992 henkilökunnan ja opiskelijoiden sijoitettu rakennuskokonaisuus tiedekunnan terveys, lääketieteen ja biotieteiden tiedekunnan psykologian ja yliopistollisen sairaalan (Academisch Ziekenhuis Maastricht), joka avattiin vuonna 1991. &nbsp Health Sciences Terveystieteiden tiedekunta tarjotaan laajasti eri tieteenaloja, jotka tekivät tiedekunnan ainutlaatuinen, ei ainoastaan ​​Alankomaissa, vaan myös Euroopassa. Formaatti saa oppilaat integroida kurinalaisuutta ja tutkimustyötään kaikilla aloilla, joilla yhteiskunta, sairaus ja terveys. Poiketen tutkimuksen ja erityisiä (perus-ja jatko) koulutusta, Terveystieteiden tiedekunta osaltaan laadun parantamiseen terveydenhuollossa. Tällä hetkellä tiedekunnan terveys, lääketiede ja Life Sciences on noin 2500 opiskelijoiden laaja kirjo koulutusohjelmia johtavat kandidaatin 's ja / tai Master ' s tutkinto. Health Sciences tutkii suhdetta terveyteen, lifestyle, sairauksien ehkäisy, hoito ja hoito. Health Sciences opetussuunnitelma kattaa koko alan terveystieteiden: biologiset, käyttäytymiseen ja sosiaaliseen terveystieteissä. Kolme kysymystä ovat keskeisellä sijalla koko kurssin: 1) Mitä on terveys? 2) Mitkä tekijät vaikuttavat terveyteen? 3) Miten voimme vaikuttaa näihin tekijöihin? Jotta laadukas terveydenhuolto ei vain lääkäreitä tarvitaan, sairaanhoitajat ja ensihoitajat ovat tärkeitä myös. Mutta myös asiantuntemusta muiden ammattilaisten on tärkeää: terveys tutkijat.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso MSc » Katso Maisteri »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Luontaistuotealan Innovaatiojohtamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Maastricht

Master in Health Food Innovation Management valmentaa opiskelijoita ymmärtämään innovaatioprosessia elintarvike-ja juomateollisuudessa, jossa keskitytään erityisesti parantamaan kuluttajien terveyden ja terveellisen ruokavalion käyttäytymistä. [+]

MSc Terveyskaupat Innovation Management

&nbsp

Master in Health Food Innovation Management valmentaa opiskelijoita ymmärtämään innovaatioprosessia elintarvike-ja juomateollisuudessa, jossa keskitytään erityisesti parantamaan kuluttajien terveyden ja terveellisen ruokavalion käyttäytymistä. Kautta monitieteinen oppimisen lähestymistapa, opiskelija on valmis auttamaan siirtoon terveystieteiden näkökulmat ääni uusien tuotteiden ja markkinoinnin käsitteitä.

Ohjelmaa tarjotaan Maastrichtin yliopisto satelliittipaikannus Venlo mukaisesti vastuulla tiedekunnan terveys, lääketiede ja biotieteet.

Master in Health Food Innovation managemen t on kaksivuotinen, kokopäiväinen ohjelma opetetaan Englanti.... [-]


Ota yhteyttä

Faculty of Health, Medicine & Life Sciences Maastricht University

Osoite, 1. rivi Maastricht University Faculty of Health, Medicine & Life Sciences Universiteitssingel 60
6200 MD Maastricht, Alankomaat
Verkkosivu https://www.maastrichtuniversity.nl/about-um/faculties/faculty-health-medicine-and-life-sciences