Fontys University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Fontys tarjoaa koulutusta ja tutkimusta. Laaja-alaisena yliopistona olemme Etelä-Hollannin suurin julkisen tietämyksen instituutti.

Fontys haluaa olla innovaatiomekanismi yhdistämällä koulutus ja tutkimus innovaatioprosesseihin alueilla ja niiden ulkopuolella. Fontysilla on suuri vaikutus sen koulutuksen ja tutkimuksen ansiosta lähes kaikilla yhteiskunnan aloilla.

Koska edustuksemme on avainasemassa lähes kaikilla aloilla, kaikki Etelä-Hollannissa asuvat ja työskentelevät ihmiset joutuvat kosketuksiin suoraan tai välillisesti Fontysin kanssa. Koulutamme suurta joukkoa lahjakkaita nuoria aikuisia hyvin monissa ammateissa. Koulutuksen jälkeen tapaamme heitä kollegoina, työharjoittelijoina yhteistyökumppaneina yhteistyössä ja / tai tutkimuksessa tai ammattilaisina, jotka haluavat rikastuttaa tai syventää tietämystään.

Organisaatiomme on hyvässä järjestyksessä. Opiskelijat ja työntekijät ovat tyytyväisiä ja antavat meille "seitsemän miinus" ja "seitsemän plus". Fontys on taloudellisesti terveellinen ja koulutuksen laatu on myös hyvässä kunnossa. Perusominaisuudet, joita vaadimme itseämme, ovat kestävästi ankkuroituja valvontaan ja niihin liittyviin arviointisykliin. Pidämme itsemme tieto- ja innovaatiokumppanina alueille ja ammattikentille.

Laatu on tärkeä ominaisuus

Fontys pyrkii olemaan oppilaitos, joka "innoittaa kasvua tuen ja haasteiden kautta" ja on oppimisorganisaatio, jossa opiskelijat voivat kasvaa ja oppia ajattelemaan sivusuunnassa eli "ajatella suuremmaksi".

Fontys pyrkii saavuttamaan nämä tavoitteet antamalla tukea ja haasteita opiskelijoilleen, henkilöstölle ja kaikille sidosryhmille.

Keskeisenä tavoitteena on edistää organisaation laajuista ajattelutapaa, joka johtaa jatkuvasti huomiota laadun parantamiseen koulutuksen, sisällön ja prosessien suhteen. Fontys keskittyy Alankomaiden hallituksen rahoittamiin kandidaatin tutkintoihin ja maisteriohjelmiin.

Koulutus on organisoitua hyvin ja tarjotaan ammattikoulutusympäristöissä. Fontys pyrkii saavuttamaan korkean laadun ja sisällyttämään toimintansa kiinteästi yhteiskuntaan saavuttaen samalla johtavan aseman osaamiskeskuksena sekä kansallisesti että sen alueellisissa ympäristöissä.

Laatu on Fontys-vision avaintekijä. Fontys pyrkii saavuttamaan korkealaatuisen laatutason, joka vastaa eurooppalaisessa korkeakoulussa.

Fontys Opiskelija-laitososasto

Fontys Student Facilities -yksikkö tukee, ohjaa ja valvoo opiskelijoitaan varsinaisten kurssiohjelmiensa ulkopuolella ja kaikki asiakkaiden kannalta ystävällisesti ja riippumattomasti koko Fontys-organisaation puolesta.

Opiskelija-asioiden osasto antaa neuvontaa ja tukea talousasioihin, kurssiin liittyviin asioihin, käytännön asioihin ja opiskelijajärjestöihin. Se suorittaa valvojan roolin kurssiohjelman aikana ja antaa tietoja opintoihin liittyvistä tapahtumista.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Hollantilainen

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BScs » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master in Choreography

Opetus kampuksella Osa-aikainen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Tilburg

This part-time 2 year innovative Joint Degree Master Choreography is run jointly by Codarts University of the Arts in Rotterdam and Fontys School of Fine and Performing Arts in Tilburg. The program is designed to support experienced movement makers from a variety of fields while they carry out research into questions initiating from their current practice. [+]

This part-time 2 year innovative Joint Degree Master Choreography is run jointly by Codarts University of the Arts in Rotterdam and Fontys School of Fine and Performing Arts in Tilburg. The program is designed to support experienced movement makers from a variety of fields while they carry out research into questions initiating from their current practice.

What to expect from us?

Year 1 has an internally directed focus as students are guided by teachers, coaches and guest teachers in developing their skills.

Year 2 has an externally directed focus and students test the acquired knowledge while learning about, and creating generative responses to, alternative working contexts.... [-]


Päällikön Suorittamaan Julkista Tilaa

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 12 kuukautta August 2018 Alankomaat Tilburg

Hollannin Tilburgin, Hollannin, sydämessä sijaitseva Fontys -yliopisto on omistautunut kaikenlaisten kulttuurihankkeiden tutkimiseen ja tutkimiseen sekä ymmärtämään, miten he voivat tuottaa mielekästä muutosta yhteisissä tiloissamme. [+]

Mitä odotamme sinulta?

Luovien johtajien, erottelevien vieraiden taiteilijoiden ja tutkijoiden mentorina opiskelijat jakavat innovatiivisia ääniään ja rakentavat erottuvia, onnistuneita uraa.

[-]

MSc

Master in Architecture

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 48 kuukautta September 2018 Alankomaat Tilburg

[+]

Osallistuviin oppilaisiin ei yleensä ole korvausta.

[-]

Master in Urbanism

Opetus kampuksella Osa-aikainen 48 kuukautta September 2018 Alankomaat Tilburg

[+]

Valmistumisryhmä valitsee maantieteellisen sijainnin ja vie kolme kuukautta tutkimukseen ja analyysiin.

[-]

Master of Science in Business and Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Seattle

[+]

Sillä ei Iso-Britannia ja ei Fontys opiskelijoita, IELTS pisteet vähintään 6,5 tarvitaan. Lisätietoja IELTS-testistä on osoitteessa www.ielts.org

[-]

Master of Science in International Logistics, Supply Chain Management and Procurement

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Seattle

[+]

Päätin tehdä maistani kansainvälisessä hankinta- ja toimitusketjunhallinnassa, koska halusin saada tietoa liiketoiminnasta, joka kiinnostaa minua eniten.

[-]

Maisteri

Master of Music

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Tilburg

[+]

Mitä odotamme sinulta?

EU: n ulkopuolella asuville opiskelijoille mahdolliset videotarkastukset ovat mahdollisia.

[-]