Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hanze ammattikorkeakoulu (AMK) sijaitsee vilkkaassa opiskelija Groningenissa.

Meillä on monenlaisia ​​kandidaatin ja maisterin ohjelmia, Certificate ja Exchange kursseja, Hanze Summer School ja Valmistelevat kurssi.

Soveltavaa tutkimusta ja innovointia on integroitunut akateemisen ohjelmia. Tämän lisäksi, Hanze UAS on erilaiset nykyaikaiset tilat kampuksella tarjota opiskelijoilleen. Yleiskatsaus tärkeää tietoa kansainvälisille opiskelijoille löytyvät meidän International Service Desk kotisivulta. Toivottavasti nähdään Groningen pian.

Organisaatio ja johtaminen Hanze University of Applied Sciences

Hanze ammattikorkeakoulu (Hanze UAS), Groningen, on tuotantolaitokset Groningen, Assen, Leeuwarden ja Amsterdam noin 27000 opiskelijaa ja 3000 työntekijää. Nimi Hanze UAS liittyy kerran liikkeellepaneva voima kannalta liiketoiminnan ja kaupan. Monta vuotta sitten, hansaliiton oli välttämätön kansainvälisen kaupan, yhteistyön ja yhteyksien. Näin oli Alankomaissa ja monissa muissa maissa, kuten Saksassa ja Skandinaviassa. Alankomaat oli monia hansakaupunkien, kuten Groningen.

Siksi termi "Hanze" voidaan suurella liittyvät aikaisemmin sekä Groningenissa. Tunnuksen on myös historiallisia näkökohtia siihen. Vino gothic kirjain H Orange löytyy kaikkialta Hanze UAS liittyviä. Tutustu elokuvan alla syvemmälle Hanze ammattikorkeakoulun.

videoalustakumppaneihimme videohallintaohjelman videoratkaisut videosoitin

velvollisuudet

Perussääntö Hanze UAS ilmoitettava vastuut hallintoneuvoston ja johtokunnan. Heidän vastuut on kuvattu Hanze ammattikorkeakoulun Kotitalouksien Rules.

Koulutuksen Vision 2020

Hanze ammattikorkeakoulu, Groningen kouluttaa päteviä ja sitoutuneita ammattilaisia. Se on ympäristö, jossa opiskelijat, tutkimus-opettajien ja yritysten tavata ja oppia toisiltaan. Opetus, tutkimus ja ammattikäytäntöjen liittyvät läheisesti toisiinsa. Toimeksiantoja ammattikäytäntö tasataan opetusmenetelmiä koulutusohjelmakohtaisesti. Opiskelijat, tutkimus-opettajien ja kumppaneita ammattialalla työskennellä yhdessä ratkaisuja ongelmiin lähellä ja kaukana. Oppiminen ja työskentely pysyvät yhteydessä toisiinsa koko elämän.

Education rikastuttaa yksilöiden ja yhteiskunnan

Hanze UAS mielestä on erityinen tehtävä, jotta jokainen Hanze oppimisyhteisössä tietoinen hänen sosiaalista vastuuta. Yliopisto Ammattikorkeakoulu kannustaa työntekijöitä ja opiskelijoita kehittämään ja antaa arvokkaan panoksen yhteiskunnalle.

Painotuksia koulutuksessa

Energia ja terveenä ikääntymistä ovat strategisia aloja, joilla Hanze UAS on korkea profiili. Nämä suuret sosiaaliset näkökohdat ovat ensisijaisia ​​painopistealueita yliopiston peruskoulutukseen ja tutkimusta. Yrittäjyys on myös keskeinen käsite ja luonnostaan ​​liittyvät nimeen Hanze. Termi viittaa suhdetta koulutuksen ja käytännön soveltamiseen ja elintärkeiden yhteydessä liike alueella, sekä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Lisäksi Hanze ammattikorkeakoulun tarjoaa turvallisen ja kunnianhimoinen oppimisympäristö, jossa ihmiset kannustavat toisiaan olemaan paras, että ne voivat olla. Hanze UAS on eturintamassa kannustaa lahjakkaimmille opiskelijoille ja työntekijöille.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli
  • Hollantilainen

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatti » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Of Arts - Media, Taide, Design & Nology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Groningen

Mikä on MADTech (Media, Art, Design & Technology) on? Lyhyesti sanottuna tämä on se: taiteilijat tehdä outoja asioita tekniikkaa. Tämä tarkoittaa voit aloittaa mestari jossa kaikki on mahdollista. Saat tarkastella ja luoda taidetta tavoilla voit tuskin kuvitella etukäteen. Saat suorittaa kokeita, puuhastelun ja leikkii teknologian, ideoita ja media. [+]

Fine Arts - Media, Art, Design & Technology (MADtech): www.hanzegroningen.eu/madtech Mikä on MADTech (Media, Art, Design & Technology) kaikki? Lyhyesti sanottuna tämä on se: taiteilijat tehdä outoja asioita tekniikkaa. Tämä tarkoittaa voit aloittaa mestari jossa kaikki on mahdollista. Saat tarkastella ja luoda taidetta tavoilla voit tuskin kuvitella etukäteen. Saat suorittaa kokeita, puuhastelun ja leikkii teknologian, ideoita ja media. Voit tutkia raivostuttavin mahdollisuuksia yhdistelmä taidetta ja tekniikkaa on tarjota. Keskeistä tässä master ovat taiteellisen kehityksen ja asenne tutkimusta. Yhdistämällä kriittinen heijastava asenne ja käsitteellisiä taitoja, huomaat odottamattomia näkökulmia, johtaen jännittävä multimedia taideteoksia. Tilaa esitteemme tästä. Koko tämän master voit tutkia näkökulmia menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden, laajennetaan niin luulet ja katsomme maailmaa. Huomaatte yhteyksiä taiteen ja tieteen, laboratorio- ja soveltavaa tutkimusta, vakaa ja epävakaa media, vanhan ja uuden tekniikan, paikallisen ja globaalin yhteiskuntamuotojen. Tämä on kollektiivinen prosessi: jaat ideoita ja oivalluksia kanssa opiskelutovereiden, oppia, kuinka muut näkevät maailman. Inspiroiva toisiaan katsoa pidemmälle rajojen ja venture pois syrjässä. Samalla voit laajentaa tietosi, uusien taitojen oppimista ja pohtia roolisi taiteilijana. Tämä master houkuttelee opiskelijoita paljon erilaisia ​​taustoja, maista ja kulttuureista. Tämä lajike rikastuttaa kokemus, ei vain laajentaa henkilökohtaisia ​​näkökulmasta, myös antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa arvokkaan kansainvälisen verkoston. Voit kehittää oman taiteellisen näkemyksen, työskentelee hybridi käytännössä ja ottaen mahdollisuuden jakaa taiteen maailmaan. Rakenne Ennen otetaan maisteriohjelman MADTech, te laatii pääpiirteittäin taiteellisen tutkimuksen haluat suorittaa. Mikä on se, että kiehtoo taiteesta ja teknologiaa? Mitä kokeita haluaisit toteuttaa? Aikana tunnustukset menettely voit keskustella ideasi kanssamme. Kun myönsi, ideasi muodostavat alusta seuraavan kahden vuoden aikana. Ensimmäinen vuosi tämän... [-]

Master Musiikki

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Groningen

Tutkimuksessa reitti Musiikki on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kunnianhimoisia, on korkea pelissä, ovat uteliaita ja jotka haluavat työskennellä kovasti tulla ylhäältä muusikko. Joka vuosi otat osaa suuria hankkeita kuten Hanze sinfoniaorkesterin, jousiorkesterille tai minkäänlaista ensemble. [+]

Musiikki: www.hanzegroningen.eu/mastermusic Prince Claus konservatoriossa n Hanze ammattikorkeakoulun Groningen tuntuu vahva yhteys Pohjois Alankomaissa. Olemme kansainvälisesti tunnetun instituutin korkeat standardit koskevat laatua ja ilmapiiri. Tavoitteenamme on kouluttaa innostava muusikoita, jotka voivat tehdä eron yhteiskunnassamme. Elämme jopa mottomme "Jaa lahjakkuutta. Siirrä maailma "haastamalla voit jakaa lahjakkuutta ja intohimo musiikkiin kanssa ympärilläsi. Tulevaisuuden muusikko tai musiikin opettaja siirrät maailmassa; by innostava, motivoiva ja koskettava ihmisten sydämet. Opiskelu Prince Claus konservatoriossa tarkoittaa, että sinun on upotettava inspiroivassa kansainvälisessä ympäristössä. Olemme kansainvälisesti tunnettu meidän innovatiivisia ideoita opiskelusta musiikkia. Olemme vakuuttuneita siitä, että ottaa tiivisti yhteyttä opiskelijoiden on erittäin tärkeää, et ole nimetön kun päätät opiskella kanssamme. Olemme saaneet otsikko Best konservatoriossa Alankomaiden useita kertoja. Tervetuloa Groningen! Musiikin maisteri Oletko ammattimuusikko, tavoitteena? Onko sinulla erityinen näkemys tulevaisuuden? Sitten Master of Music Prince Claus konservatoriossa voisi olla sopiva tutkimus saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteet. Prince Claus konservatoriossa on kansainvälisesti tunnettu innovatiivisena instituutti korkealaatuisia suuri alueellinen ja kansainvälinen verkosto. Musiikin maisteri Prince Claus konservatoriossa on siellä kunnianhimoinen muusikoille, jotka haluavat kehittää itseään itsenäisenä valittuun suuntaan. Klassinen musiikki Tutkimuksessa reitti Klassinen musiikki on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kunnianhimoisia, on korkea pelissä, ovat uteliaita ja jotka haluavat työskennellä kovasti tulla ylhäältä muusikko. Joka vuosi otat osaa suuria hankkeita kuten Hanze sinfoniaorkesterin, jousiorkesterille tai minkäänlaista ensemble. On myös mahdollisuus työharjoitteluun pohjoisnavalla Alankomaissa sinfoniaorkesterin, Johan Willem Friso Royal Military Band, National Matkalla Opera jne Koulutusohjelma Voit valita oman tutkimuksen aihe mikä tarkoittaa, että itse määriteltyihin mitä ja miten haluat tutkia kanssamme. Kutsumme tätä opintosuunnitelmasi. Vuodesta HOPSisi työskentelet kohti tentti; luento kappaleessa. Annamme sinulle... [-]

Maisteri Maalaus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Groningen

UM Maalaus on kaksivuotinen opetussuunnitelma. Ensimmäinen vuosi te keskittyy tutkimaan oman mahdollisuuksia valitsemallaan alalla. Sinä suorittaa omaa tutkimusta ja studio työtä meidän Hybrid Arts Lab. [+]

Fine Arts - Painting: www.hanzegroningen.eu/mp Haluatko kasvattaa taiteilijan kuvataiteen? Haluatko laajentaa taitoja ja laajentaa tietämystä ja näkemystä maalaustaiteen? Haluatko tietää, miten kasvaa taiteilijana on taidetta, joka on uusittu kaikkialla maailmassa? Nyt on syytä taiteilijoille kokeita, ymmärtää, miten havaintopsykologialle, kognition ja mielikuvitus työtä. Opetella muuntaa ideat kuvia ja saada viestisi välitettyä yleisölle. Oder esitteemme tästä. Siksi sinun tulee viettää paljon aikaa aikana tämän ohjelman näkökulmat menneet, nykyiset ja tulevat sekä suhteista käsitys ja kognition, kuvan ja kielen, vakaa ja epävakaa media, vanhan ja uuden tekniikan, taiteen ja tieteen. Saat myös oppia paikallisia ja globaaleja yhteiskuntamuotojen. Yhdessä muiden opiskelijoiden voit tutkia kartan ja tuntemattomille alueille, jakaa näkemyksiä ja ideoita ja oppia toisiltaan. Löydät itsesi seurassa opiskelijat, jotka tulevat eri maista ja kulttuureista ja eri taustoja. Mitä kaikilla on kiehtonut maalaus. Haluat tuoda taiteellinen työ korkeammalle tasolle. Yhdessä voit kehittää kriittinen näkemys maailmasta ja oman vaikutuksen taiteilijana. Tämä auttaa edistämään oman taiteellisen näkemyksen sekä ymmärrystä vaikutuksista työsi yhteiskuntaan. Sinä kasvaa yksilönä maalari sekä taiteellinen ammattilainen yhteiskunnassa, joka on nopeasti muuttumassa. Rakenne UM Maalaus on kaksivuotinen opetussuunnitelma. Ensimmäinen vuosi te keskittyy tutkimaan oman mahdollisuuksia valitsemallaan alalla. Sinä suorittaa omaa tutkimusta ja studio työtä meidän Hybrid Arts Lab. Me haastaa sinut tutkimaan, miten voit innovoida ja uudistaa oman työn, kannustaa teitä ylittää rajoja ja nähdä rajojen olet tottunut. Tämä on myös vuosi pohdinta: opit näkemään oman työn ja muiden opiskelijoiden toisessa valossa. On tärkeää ymmärtää suhteita maalauksen ja muun median ja oppia, miten voit käyttää innovaatioita parantaa omaa taiteellista käytäntöä. On myös mahdollista löytää lisää... [-]

MSc

European Master Kestävän Energian Järjestelmän Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta September 2018 Alankomaat Groningen

Yksi suurimmista haasteista aikamme on siirtyminen kohti kestävää energiajärjestelmää, joka perustuu uusiutuviin energialähteisiin. Uuden sukupolven innovatiivisia ammattilaisia, joissa tieteidenvälistä ajattelua ja ajan tasalla tietoja, taitoja ja työkaluja voidaan kääntää tämän haasteen tulee menestys. Lahjakkaat nuoret tarvitaan. [+]

European Master kestävän energian System Management: www.hanzegroningen.eu/msesm * Lukukausimaksut: EU / ETA: € 2006 (vuodessa) / NON-EU / ETA: € 11.500 (täysi lukukausimaksua). Kuitenkin EU opiskelija, joilla on jo hollantilainen maisteriksi maksaa € 7300, koko ohjelman. Energia siirtyminen on tulevaisuutesi! Yksi suurimmista haasteista aikamme on siirtyminen kohti kestävää energiajärjestelmää, joka perustuu uusiutuviin energialähteisiin. Uuden sukupolven innovatiivisia ammattilaisia, joissa tieteidenvälistä ajattelua ja ajan tasalla tietoja, taitoja ja työkaluja voidaan kääntää tämän haasteen tulee menestys. Lahjakkaat nuoret tarvitaan. Ohjelman yleiskatsaus Aikana ydin lukukauden voit hankkia vankka taloustieteen ja liiketoimintakonsepteja. Nämä liittyvät innovatiivisen energian hankkeiden suunnittelussa ja vastaavista seikoista energialiiketoiminnan. Yhdessä suunnittelu, strategista päätöksentekoa ja viestintä, tämä ydin tieto avulla voit analysoida energialiiketoimintaa haasteet monitieteinen näkökulmasta. Ydin lukukausi voi seurata joko Hanze ammattikorkeakoulun tai yliopiston Pisa. Teemat ydin lukukauden Kestäviä energialähteitä yleiskuva Technologies, kasvit ja integraatio Järjestelmän innovaatioprosessien Ympäristöasiat Euroopan kokemuksia ja historiaa Markkinat, liike, talouden ja laki Mallit ja skenaarioita strategista päätöksentekoa Viestintä ja (projekti) hallinta ERIKOISTUMALLA Jälkipuoliskolla keskittyy järjestelmien toimintaan ja optimointi (Alankomaat) tai kestävän energian hallinta (Espanja). Perusteellinen käsitteellinen luentoja mukana käytännön harjoituksia ja teknisesti suuntautunut yritysvierailuja. Opiskelijana olet velvollinen osallistumaan aktiivisesti kurssin sisältöä esittämällä paperit ja suorittamalla tutkimusta tehtäviä. Järjestelmän integrointi ja optimointi - Hanze UAS (Alankomaat) Järjestelmän malli sovellukset Infrastruktuurin ja uusiutuvien energialähteiden Älykäs tietopalvelut Liiketoimintamallin talous ja laki Kansainvälinen tapaus Osa 1: (energia) liiketoimintasuunnitelman kehittäminen Kansainvälinen tapaus Osa 2: soveltavan tutkimuksen kestävien Kestävä energia hallinta - University of Zaragoza (Espanja) Sosioekonomiset näkökohdat energiaa Uusiutuvan energian markkinat Sähkön ja tehokkuutta energiamarkkinoilla Järjestelmät ja työkalut energianhallintaan (1) Järjestelmät ja... [-]

Maisteri

Master Kansainvälisen Liiketoiminnan Ja Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta September 2018 Alankomaat Groningen

Master in International Business and Management (MIBM) kokopäiväisesti ohjelma on jatko MBA valmistuneiden liiketalouden tai muiden yhtiön liiketoimintaan kuuluvien aloilta. Sopivia ehdokkaita voidaan ottaa suoraan tähän maisteriohjelman ja ei ole työkokemusta vaaditaan. [+]

International Business and Management: www.hanzegroningen.eu/mibm Master in International Business and Management (MIBM) kokopäiväistä ohjelma on jatko MBA valmistuneiden liiketalouden tai muiden yhtiön liiketoimintaan kuuluvien aloilta. Sopivia ehdokkaita voidaan ottaa suoraan tähän maisteriohjelman ja ei ole työkokemusta vaaditaan. Aikana maisteriohjelman voit hakea liikkeenjohdon teorioita nykyisen kansainvälisen liiketoiminnassa. Ohjelma tarjoaa täydellinen valmistautuminen menestyksekkään uran kansainvälisessä liiketoiminnassa. On vahva keskittyminen keskeisiä ammattitaidon kulttuurienvälisen viestinnän, luovaa ajattelua, henkilökohtaiseen kehittämiseen ja johtamiseen. Se valmistelee kunnianhimoinen tutkinnon kansainvälistä hallintaa ja konsultointi tehtävissä, esimerkiksi aloilla, kuten markkinointi, HRM, toimitusketjun hallintaan sekä talouden ja kirjanpidon. Valmistuneista sijaitsevat ympäri maailmaa ja löytyy yritysten ja kaikenkokoisille organisaatioille, mistä konsultti- ja aloitukset suuriin monikansallisten. Kaksinkertainen koulutusohjelma kanssa Anglia Ruskin University, Cambridge, Iso-Britannia, tarjotaan. Valmistuneet saada seuraavat maisteria: Master of Business Administration (MBA) alkaen Hanze ammattikorkeakoulun, Groningen. Master of Science in International Business (MSc) Anglia Ruskin University, Cambridge. Ohjelman yleiskatsaus Ohjelma haastaa soveltaa liikkeenjohdon teorioita nykyisen kansainvälisen liiketoiminnassa. Halutaan valmistautua uran kansainvälisessä liiketoiminnassa koet keskittyy voimakkaasti keskeisiä ammattitaidon kulttuurienvälisen viestinnän, luovaa ajattelua, henkilökohtaiseen kehittämiseen ja johtamiseen. Ohjelma tarjoaa suoran pääsyn sopiva tutkinnon ja ei vaadi työkokemusta. Se valmistelee kunnianhimoinen tutkinnon kansainvälistä johtotehtävissä esimerkiksi markkinointi, henkilöresurssit ja rahoitus osastojen kaikenkokoisia yrityksiä. Pääsyvaatimukset Tarvittava akateeminen tausta Opiskelijan tulee olla voimassaoleva ja asiaa kandidaatin tutkinto tai muu vastaava, jonka Hanze UAS hyväksytyn asteen hankintayksikön, yliopistossa tai korkeakoulussa (ei GMAT tarvita). Meidän kriteerit asiaa liiketoimintaa aste ovat: tradenomi (BBA) tai yrityksen kandidaatin tutkinto mukana transkriptio, joka sisältää kaikki seuraavat kurssit: - Human Resource Management - Operations Management tai Supply Chain Management - Taloushallinto - Marketing Management... [-]

Master Anturijärjestelmä Suunnittelu (SSE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Groningen

Tämä Master valmistaa sinut valoisa tulevaisuus kiehtovaan maailmaan kehittyneiden anturi sovelluksia. Verkkotunnuksen, joka on nopeasti kasvava, tarjoamaan kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia näkymiä sinulle, kunnianhimoinen insinöörejä. Sisällä maailmanlaajuisesti tärkeä verkkotunnuksen terveyden, anturisovellukset tarjoaa täysin uusia tapoja seurata, parantua, hoitoon ja huolta ihmisistä. [+]

Sensor System Engineering: www.hanzegroningen.eu/msse Intohimona teknologian ja tekniikan? Oletteko avoinna ajattelevia, pidät venyttää rajoja saada selville, mitä on siellä? Voit soveltaa itse, kehittää uusia tapoja siirtää teknologiaa eteenpäin, erityisesti terveydenhuollon piirissä? Sitten hetki harkita mahdollisuutta liittyä meihin yhden vuoden loppuun Sensor System Engineering (SSE) kunnioittaa maisteriohjelmassa. Ohjelman yleiskatsaus Yleistä tietoa anturisovellukset tarvitaan tahansa erikoistuminen Erikoistuneet tiedon joihin anturit terveydenhuollon piirissä Saavutukset sisältöä Diplomityö projekti (30 op) Yleistä tietoa anturisovellukset tarvitaan tahansa erikoistuminen Lineaarialgebra (4 op): matematiikka vaaditaan seuraavaa moduulien. Advanced data-analyysi (4 op): Yhdistämällä tietoja tulossa useilta monimutkainen anturit ja tulkita näitä tietoja oikein Mallinnus ja simulointi (4 op): teoria ja työkaluja mallintaa monimutkaisia ​​järjestelmiä ja analysoida ja edustaa simuloitu data. Datakeskeisiä arkkitehtuurit (4 op): arkkitehtuurisuunnittelun anturin järjestelmien tasolla järjestelmän arkkitehtuurit iso datasovellusten ja tasolla digitaalisen signaalinkäsittelyn (DSP). Erikoistuneet tiedon joihin anturit terveydenhuollon piirissä Tuotteet ja palvelut Health (4 op): käytetään todellisia tapauksia oppia koko suunnitteluprosessin terveyteen liittyvän anturijärjestelmä. Anturisovellukset Health (3 op): etsintä anturisovelluksissa biologian, tekniikan, diagnostiikka ja soveltaminen terveydenhuollon ympäristöissä, kuten sairaala- ja kotihoidon. Saavutukset sisältöä Ammattitaitoa (3 op): oppiminen kunnostautua ammatti fi eld kehittämällä olennaista ammatti, ei-teknisiä taitoja. Research & etiikka (5 op): oppiminen välttämätön tutkimuksen taitoja sekä kyky pohtia eettisiä kysymyksiä. Yhteisön osuus (1 op): muodostavat verkoston opiskelijoille auttaa heitä ratkaisemaan erityisiä ongelmia monitieteisesti ympäristössä. Diplomityö projekti (30 op) Kuuden kuukauden tutkimushanke verkkotunnuksen anturitekniikka ja terveys teollisuudessa, tutkimuslaitos tai yliopisto, jolloin diplomityön. [-]

European Master Renewable Energy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta September 2018 Alankomaat Groningen

European Master Renewable Energy on ohjelma tarjotaan School of Engineering Hanze ammattikorkeakoulun yhteistyössä EUREC, jonka tavoitteena on kouluttaa jatko-opiskelijoille, joilla paikataan välillä kasvava teollisuudenala kysynnän erikoistunut uusiutuvan energian osaamista ja taitoja tällä hetkellä saatavilla työmarkkinat. [+]

European Master in Renewable Energy: www.hanzegroningen.eu/mre * Lukukausimaksut: EU / ETA: € 2006 (vuodessa) / NON-EU / ETA: € 11.500 (täysi lukukausimaksua). Kuitenkin EU opiskelija, joilla on jo hollantilainen maisteriksi maksaa € 7300, koko ohjelman. Sisällä nopeasti laajeneva Euroopan uusiutuvan energian teollisuuden, kiireellinen kysyntää enemmän jatko-koulutetun henkilökunnan erikoistunut uusiutuviin energialähteisiin liittyvän teknologian. Yhdessä johtavien eurooppalaisten yliopistojen, EUREC on kehittänyt European Master uusiutuvaan energiaan. Hanze ammattikorkeakoulu, Groningen (Hanze UAS), tuli jäsen EUREC konsortion ja aloitti tämän maisteriohjelman syyskuuta 2012. Tilaa esitteemme nyt tai rekisteröityä auki päivä. Tavoitteena European Master Renewable Energy on kouluttaa jatko-opiskelijat, joilla paikataan välillä kasvava teollisuudenala kysyntä erikoistuneille uusiutuvan energian osaamista ja taitoja tällä hetkellä saatavilla työmarkkinoilla. Jäsentää kurssin kolmeen osaan, opiskelijat ovat taatusti viettää aikaa vähintään kahdessa eri EU-maissa ja yhteyttä monenlaisia ​​eurooppalaisten yliopistojen ja yritysten mukana uusiutuvan energian alalla. Osallistuvat yliopistot ovat kaikki vakiintuneita koulutukseen, tutkimukseen ja tunnustettu kansainvälisesti työstään alalla uusiutuvan energian teknologian. Ohjelman yleiskatsaus Ydin Ensimmäinen lukukausi Opiskelija saa vankan perustan keskeinen uusiutuva energiateknologiaa ja sosioekonomisia kysymyksiä liittyvät näihin. Ydin opiskelija voi valita yhden seuraavista yliopistojen: Hanze ammattikorkeakoulu, Groningen, Alankomaat (Englanti) Ecole des Mines de Paris, France (Ranska) Zaragoza yliopisto, Espanja (Spanish) Loughborough University, UK (Englanti) Oldenburg Un iversity, Saksa (Englanti) Lukukausi 2 - Erikoistuminen Jälkipuoliskolla antaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua valittu tekniikan. Erikoisaloja opetetaan Englanti. Sillä erikoistuminen on seuraavat vaihtoehdot: Kestävä Fuel Systems for Mobility Aurinkosähkö Tuulivoima Grid Integration Aurinkolämpö Ocean Energia Tutkielma Kolmannessa lukukausi jokainen opiskelija suorittaa 6 kuukautta tutkimusprojektin yritys tai tutkimuskeskus. Tämä tapahtuu valvonnassa professori ydin, professori erikoistumisen ja ohjaaja projektin... [-]

International Communication

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta September 2018 Alankomaat Groningen Yhdistynyt kuningaskunta Leeds Liettua Vilna + 4 lisää

[+]

Yhteenliittymä tarjoaa ainutlaatuisen yhteisen maisteriohjelmaan International Communication (MIC). Ohjelma on täysipäiväistä opiskelua kolmen lukukauden (90 EY). [-]

Videot

Welcome Day

We Are Family

Open Day

Ota yhteyttä
Postiosoite
Hanze University of Applied Sciences, Groningen (Hanze UAS)
Zernikeplein 7
9747 AS, Groningen

Groningen, 9747 AS NL
Asiointiosoite
Zernikeplein 7
9747 AS Groningen

Groningen, NL
Postiosoite
Institute of Engineering, Hanze University of Applied Sciences, Groningen
Industrieweg 34A
9403 AB, Asssen

Assen, 9403 AB NL
Asiointiosoite
Industrieweg 34A
9403 AB, Asssen

Groningen, NL
Asiointiosoite
Leeds, Englanti, GB
Asiointiosoite
Vilnius, LT
Asiointiosoite
Assen, NL