Lue virallinen kuvaus

Hanze ammattikorkeakoulu (AMK) sijaitsee vilkkaassa opiskelija Groningenissa.

Meillä on monenlaisia ​​kandidaatin ja maisterin ohjelmia, Certificate ja Exchange kursseja, Hanze Summer School ja Valmistelevat kurssi.

Soveltavaa tutkimusta ja innovointia on integroitunut akateemisen ohjelmia. Tämän lisäksi, Hanze UAS on erilaiset nykyaikaiset tilat kampuksella tarjota opiskelijoilleen. Yleiskatsaus tärkeää tietoa kansainvälisille opiskelijoille löytyvät meidän International Service Desk kotisivulta. Toivottavasti nähdään Groningen pian.

Organisaatio ja johtaminen Hanze University of Applied Sciences

Hanze ammattikorkeakoulu (Hanze UAS), Groningen, on tuotantolaitokset Groningen, Assen, Leeuwarden ja Amsterdam noin 27000 opiskelijaa ja 3000 työntekijää. Nimi Hanze UAS liittyy kerran liikkeellepaneva voima kannalta liiketoiminnan ja kaupan. Monta vuotta sitten, hansaliiton oli välttämätön kansainvälisen kaupan, yhteistyön ja yhteyksien. Näin oli Alankomaissa ja monissa muissa maissa, kuten Saksassa ja Skandinaviassa. Alankomaat oli monia hansakaupunkien, kuten Groningen.

Siksi termi "Hanze" voidaan suurella liittyvät aikaisemmin sekä Groningenissa. Tunnuksen on myös historiallisia näkökohtia siihen. Vino gothic kirjain H Orange löytyy kaikkialta Hanze UAS liittyviä. Tutustu elokuvan alla syvemmälle Hanze ammattikorkeakoulun.

videoalustakumppaneihimme videohallintaohjelman videoratkaisut videosoitin

velvollisuudet

Perussääntö Hanze UAS ilmoitettava vastuut hallintoneuvoston ja johtokunnan. Heidän vastuut on kuvattu Hanze ammattikorkeakoulun Kotitalouksien Rules.

Koulutuksen Vision 2020

Hanze ammattikorkeakoulu, Groningen kouluttaa päteviä ja sitoutuneita ammattilaisia. Se on ympäristö, jossa opiskelijat, tutkimus-opettajien ja yritysten tavata ja oppia toisiltaan. Opetus, tutkimus ja ammattikäytäntöjen liittyvät läheisesti toisiinsa. Toimeksiantoja ammattikäytäntö tasataan opetusmenetelmiä koulutusohjelmakohtaisesti. Opiskelijat, tutkimus-opettajien ja kumppaneita ammattialalla työskennellä yhdessä ratkaisuja ongelmiin lähellä ja kaukana. Oppiminen ja työskentely pysyvät yhteydessä toisiinsa koko elämän.

Education rikastuttaa yksilöiden ja yhteiskunnan

Hanze UAS mielestä on erityinen tehtävä, jotta jokainen Hanze oppimisyhteisössä tietoinen hänen sosiaalista vastuuta. Yliopisto Ammattikorkeakoulu kannustaa työntekijöitä ja opiskelijoita kehittämään ja antaa arvokkaan panoksen yhteiskunnalle.

Painotuksia koulutuksessa

Energia ja terveenä ikääntymistä ovat strategisia aloja, joilla Hanze UAS on korkea profiili. Nämä suuret sosiaaliset näkökohdat ovat ensisijaisia ​​painopistealueita yliopiston peruskoulutukseen ja tutkimusta. Yrittäjyys on myös keskeinen käsite ja luonnostaan ​​liittyvät nimeen Hanze. Termi viittaa suhdetta koulutuksen ja käytännön soveltamiseen ja elintärkeiden yhteydessä liike alueella, sekä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Lisäksi Hanze ammattikorkeakoulun tarjoaa turvallisen ja kunnianhimoinen oppimisympäristö, jossa ihmiset kannustavat toisiaan olemaan paras, että ne voivat olla. Hanze UAS on eturintamassa kannustaa lahjakkaimmille opiskelijoille ja työntekijöille.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli
  • Hollantilainen

Tämä koulu tarjoaa myös:


Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Ensimmäinen vuosi: kartoittamisen

Pääsyvaatimukset [-]
Alankomaat Groningen
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Tutkimuksessa reitti Musiikki on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kunnianhimoisia, on korkea pelissä, ovat uteliaita ja jotka haluavat työskennellä kovasti tulla ylhä ... [+]

Musiikki: www.hanzegroningen.eu/mastermusic

Prince Claus konservatoriossa n Hanze ammattikorkeakoulun Groningen tuntuu vahva yhteys Pohjois Alankomaissa. Olemme kansainvälisesti tunnetun instituutin korkeat standardit koskevat laatua ja ilmapiiri. Tavoitteenamme on kouluttaa innostava muusikoita, jotka voivat tehdä eron yhteiskunnassamme.

Elämme jopa mottomme "Jaa lahjakkuutta. Siirrä maailma "haastamalla voit jakaa lahjakkuutta ja intohimo musiikkiin kanssa ympärilläsi. Tulevaisuuden muusikko tai musiikin opettaja siirrät maailmassa; by innostava, motivoiva ja koskettava ihmisten sydämet.

Opiskelu Prince Claus konservatoriossa tarkoittaa, että sinun on upotettava inspiroivassa kansainvälisessä ympäristössä. Olemme kansainvälisesti tunnettu meidän innovatiivisia ideoita opiskelusta musiikkia. Olemme vakuuttuneita siitä, että ottaa tiivisti yhteyttä opiskelijoiden on erittäin tärkeää, et ole nimetön kun päätät opiskella kanssamme. Olemme saaneet otsikko Best konservatoriossa Alankomaiden useita kertoja.... [-]

Alankomaat Groningen
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

UM Maalaus on kaksivuotinen opetussuunnitelma. Ensimmäinen vuosi te keskittyy tutkimaan oman mahdollisuuksia valitsemallaan alalla. Sinä suorittaa omaa tutkimusta ja stud ... [+]

Fine Arts - Painting: www.hanzegroningen.eu/mp

Haluatko kasvattaa taiteilijan kuvataiteen? Haluatko laajentaa taitoja ja laajentaa tietämystä ja näkemystä maalaustaiteen? Haluatko tietää, miten kasvaa taiteilijana on taidetta, joka on uusittu kaikkialla maailmassa? Nyt on syytä taiteilijoille kokeita, ymmärtää, miten havaintopsykologialle, kognition ja mielikuvitus työtä. Opetella muuntaa ideat kuvia ja saada viestisi välitettyä yleisölle. Oder esitteemme tästä.

Siksi sinun tulee viettää paljon aikaa aikana tämän ohjelman näkökulmat menneet, nykyiset ja tulevat sekä suhteista käsitys ja kognition, kuvan ja kielen, vakaa ja epävakaa media, vanhan ja uuden tekniikan, taiteen ja tieteen. Saat myös oppia paikallisia ja globaaleja yhteiskuntamuotojen. Yhdessä muiden opiskelijoiden voit tutkia kartan ja tuntemattomille alueille, jakaa näkemyksiä ja ideoita ja oppia toisiltaan. ... [-]

Alankomaat Groningen
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Tämä Master valmistaa sinut valoisa tulevaisuus kiehtovaan maailmaan kehittyneiden anturi sovelluksia. Verkkotunnuksen, joka on nopeasti kasvava, tarjoamaan kaikenlaisia ... [+]

Sensor System Engineering: www.hanzegroningen.eu/msse

Intohimona teknologian ja tekniikan?

Oletteko avoinna ajattelevia, pidät venyttää rajoja saada selville, mitä on siellä? Voit soveltaa itse, kehittää uusia tapoja siirtää teknologiaa eteenpäin, erityisesti terveydenhuollon piirissä? Sitten hetki harkita mahdollisuutta liittyä meihin yhden vuoden loppuun Sensor System Engineering (SSE) kunnioittaa maisteriohjelmassa.

Ohjelman yleiskatsaus Yleistä tietoa anturisovellukset tarvitaan tahansa erikoistuminen Erikoistuneet tiedon joihin anturit terveydenhuollon piirissä Saavutukset sisältöä Diplomityö projekti (30 op)

Yleistä tietoa anturisovellukset tarvitaan tahansa erikoistuminen... [-]

Alankomaat Groningen
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Yhteenliittymä tarjoaa ainutlaatuisen yhteisen maisteriohjelmaan International Communication (MIC). Ohjelma on täysipäiväistä opiskelua kolmen lukukauden (90 EY).

[-]
Alankomaat Groningen Yhdistynyt kuningaskunta Leeds Liettua Vilna  + 2 More
Request Info
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Hankkia vankka kestävään energiajärjestelmään hallintaa. Aiheita ovat mallinnus, teknologiat, markkinat ja innovaatiot, tieteelliset puitteet (laki, politiikka, yhteiskun ... [+]

Opiskele eurooppalaisia ​​päälliköitä kestävän energian hallintajärjestelmässä Alankomaissa

Hankkia vankka kestävään energiajärjestelmään hallintaa. Aiheita ovat mallinnus, teknologiat, markkinat ja innovaatiot, tieteelliset puitteet (laki, politiikka, yhteiskunnallinen hyväksyntä, ympäristönäkökohdat). Tee työtä todellisissa elämäprojekteissa ja noudata erikoistumisjaksoa kumppanilaitoksessa tai Hanze UAS: ssä. Valitsemasi erikoisalat ovat järjestelmän integrointi ja optimointi tai kestävä energianhallinta. Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on taloustieteen, johtamistekniikan tai vastaavan taustan omaava opiskelija.

Pääsyvaatimukset ... [-]
Alankomaat Groningen
Request Info
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Pääsyvaatimukset

Opiskelijat, joilla on kauppatieteiden kandidaatti (Bachelor of Economics), Bachelor of Business Administration (Bachelor of Business Administration), Bachelor of Communication (BComm), yhteiskuntatieteiden kandidaatti (B.Soc.Sc/B.Soc.Sci), ympäristötieteiden kandidaatti (B. Env.Sc) tai vastaava on oikeutettu ilmoittamaan tästä ohjelmasta.

Kansainvälisten opiskelijoiden on osoitettava englannin kielen taito: IELTS-pistemäärä ≥ 6,5 tai TOEFL-pistemäärä ≥ 575. Opiskelijat, joilla on pätevyys Iso-Britanniasta, Irlannista, Kanadasta, Australiasta, Uudesta-Seelannista tai Yhdysvalloista, on vapautettu tästä vaatimuksesta.

Myös motivaatiokirje on tarpeen.... [-]

Alankomaat Groningen
Request Info
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Ammatillisen osaamisen kehittäminen ja etiikka keskittyy kykyyn pohtia omaa käyttäytymistä ja kehitystä ja sopeutua vastaavasti.

Molemmat (vierailevat) luennoitsijat alan asiantuntijoilta ja oppijoiden yhteisöltä tukevat sinua koko Master-ohjelman kautta. Tietojenkäsittelyn tehostuu kuusi laajaa teemaa ja niihin liittyviä aiheita, jotka kattavat Master-ohjelman keskeiset osa-alueet: Markkinointi, Rahoitus, Human Resource Management ja Business & IT:

Kestävä kehitys: esim. Yhteiskuntavastuu, osuuskunnat ja demokratia Teknologiavetoinen yhteiskunta: esim. Dynaaminen kyky, vaatimustenmukaisuuden hallinta Liquid Society: esim. Käyttäytymistieteet, monimutkaisuus ja siirtymäjohtaminen Innovaatio ja yrittäjyys: esim. Pyöreä talous, tehokkuusoppi Ammattitaidon kehittäminen ja etiikka: esim. Ajattelujärjestelmät, Hallinhuoneessa Soveltava tutkimus: esim. Tutkimusfilosofia, empiirinen työkierto, akateeminen kirjoittaminen ... [-]
Alankomaat Groningen
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Hanki vankka perusta keskeisimmistä uusiutuvan energiantuotannon teknologioista ja niihin liittyvistä sosioekonomisista kysymyksistä Hanze UAS: ssä ja erikoistuu erityise ... [+]

Opiskele eurooppalaista Master of Renewable Energy -ohjelmaa Alankomaissa

Hanki vankka perusta keskeisimmistä uusiutuvan energiantuotannon teknologioista ja niihin liittyvistä sosioekonomisista kysymyksistä Hanze UAS: ssä ja erikoistuu erityiseen teknologiaan kumppanilaitoksessa tai Hanze UAS: ssä. Erikoistumismahdollisuuksia ovat tuuli-, aurinkosähkö, kestävät polttoainejärjestelmät liikkuvuutta, aurinkolämpöenergiaa, verkkointegrointia ja valtamerienergiaa varten. Tämä ohjelma on opiskelijoille, joilla on tekninen tausta.

Pääsyvaatimukset

Kandidaatin tutkinto:

Teknillistieteellinen koulutusala

matematiikka

Fysiikka

Vastaa asianmukaisesta työkokemuksesta... [-]

Alankomaat Groningen
Request Info
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Welcome Day

We Are Family

Open Day