Lue virallinen kuvaus

Syötä Hotelschool The Hague ovet ja tulet johonkin maailman erikoisimmista yliopistoista.

Olemme ylpeitä siitä, että Hotelschool The Hague on yksi viimeisimmistä riippumattomista alan ammattikorkeakouluista Hollannissa . Hotelschool The Hague on perustettu ja rahoitettu vuonna 1929 vieraanvaraisuuden alalla luomaan keskeinen paikka, jossa alan yritykset voivat saada ja jakaa uutta tietoa, taitoja ja osaamista. Perustamisesta lähtien Hotelschool on tullut kansainvälinen vieraanvaraisuudenhallintaan erikoistunut koulu, joka tarjoaa neljän vuoden kandidaatin tutkintoa Hospitality Managementissa. Tämä tutkinto on saatavilla myös nopeutetussa kansainvälisessä Fast Track -ohjelmassa.

Perustamisesta lähtien lähes 90 vuotta sitten hotellikoulu on tullut isommaksi, kansainvälisemmäksi ja ammattimaistanut valtavasti. Mutta alkuperäiset perusteet pysyivät samoina, kuten omistettu keskittyminen vieraanvaraisuuteen ja vahva yhteys teollisuuteen. Myös hotellikoulun "ydinliiketoiminta" pysyi samana; jossa ravitsemisosaamista ja -taitoja yhdistetään, kehitetään, tutkitaan, jaetaan ja siirretään mahdollisimman realistiseksi, jotta nuorten vieraanvaraisuusjohtajuuden kyvyt voidaan valmistaa onnistuneeseen uraan liiketoiminnassa. Hotelschool The Hague , joka sijaitsee Hospitalityn sydämessä.

6247_DSC_0306brightened.jpg

On enemmän Hotelschool The Hague kuin tavata silmä. Olet tervetullut hotellimme

Olemme myös yksi johtavista asiakastyytyväisyystutkimuskeskuksista, jossa tutkimme innovaatioita vieraanvaraisuuden alalla. Konsultointimme

6229_HTH-juli2013-92.jpg

hallintotavan

Vuonna 2006 HBO: n yleiskokous loi hallinnointikoodin. Hotelschool The Hague on hyväksynyt tämän koodin. Koodi koostuu muun muassa hyvän hallintotavan säännöistä. Sillä on myös säännökset säännöistä ja säännöistä, jotka koskevat sidosryhmien osallistumista koulutukseen ja tutkimukseen.

Saamenkieliset

Hotelschool The Hague Stichting Hotelschool The Hague perussäännöt vahvistavat säätiön perussäännöt ja määräykset. Siinä kuvataan koulun tavoitteet ja perussäännöt sekä hallituksen ja hallintoneuvoston tehtävät ja tehtävät.

6231__DSC2851.JPG

Strateginen visio

Hotelschool The Hague vahvistaa siteitä vieraanvaraisuuden opiskelijoiden, työntekijöiden, alumnien ja teollisuuden kanssa. Strategisessa visioissa 2012-2018 Hotelschool The Hague keskittyy näihin ydinkysymyksiin:

 • koulutuksen tehostaminen
 • vahvempi suhde alan kanssa
 • kansainvälistyminen

  6222_HTH-juli2013-31.jpg

  Meidän arvomme

Vuoden kestäneen tutkimuksen ja kuulemisen jälkeen nykyisten opiskelijoiden, tiedekunnan ja johdon kanssa otimme hiljattain Hotelschool The Hague uudet arvot. Se on meille luoma arvopohjainen eettinen koodi. Tämä tarkoittaa sitä, että arvomme ovat sydämen tuntemattomia, eivät vain päiden varastointia, mikä korostaa identiteettimme ja kulttuuria, tehtäväämme ja visioamme, eikä vähäisimpänä teollisuutemme intohimoa, joka tarvitsee johtajia, joilla ei ole ainoastaan ​​korkeaa osaamista vaan myös erinomaista luonnetta. Arvomme valitsevat yksilön henkilökohtaisen vastuun ja moraalisen osaamisen, ja kehotetaan kaikkia yhteisöömme tekemään terveitä moraalisia päätöksiä, jotka perustuvat arvoihin, joihin voimme kaikki tunnistaa.

Arvojen tukemiseksi olemme luoneet manifestin opiskelijoillemme, tiedekunnallemme ja johtamisellemme, jotka tarjoavat meille kaikille pohjoisen tähden toimintamme ja käyttäytymisemme. Arvomme edustaa kirjaimet HOSPITALITY :

 • H - Olemme rehellisiä
 • O- Olemme avoimia
 • S - Olemme kestäviä
 • P - Olemme ammattimaisia
 • I - Olemme rehellisyyttä
 • T - Olemme läpinäkyviä
 • A - Olemme suurlähettiläitä
 • L - Olemme uskollisia
 • I - Olemme kansainvälisiä
 • T - Olemme luotettavia
 • Y - Olemme kyllä ​​ajattelevia

6224_HTH-juli2013-47.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Hotelschool The Hague

Master ohjelma Hotelschool Haag kouluttaa seuraavan sukupolven vieraanvaraisuus johtajat ja keskittyy vieraanvaraisuus käsite innovaatio, liiketoiminnan kehityksen ja muu ... [+]

Master ohjelma Hotelschool Haag kouluttaa seuraavan sukupolven vieraanvaraisuus johtajat ja keskittyy vieraanvaraisuus käsite innovaatio, liiketoiminnan kehityksen ja muutoksen.

Ohjelma, joka perustuu Amsterdamissa, alkaa syyskuussa 2015 ja kestää 13 kuukautta. Tänä aikana voit parantaa tietämystä ja johtamisen osaamista, joka tarjoaa sinulle työkalut ja näkökulmia tarpeen luoda oma strategia ja täytäntöönpano skenaarioita tulevaa uraa.

Päätyttyä ohjelman Hotelschool Haag palkitsee sinut tutkintotodistus ja tutkintonimike "Master of Business Administration in International Hospitality".

Tämä erittäin kansainvälinen ravitsemisalan ohjelma on avoin tutkinnon vieraanvaraisuus liittyvän tai taloustieteen / liikkeenjohto kandidaatin tutkinto. ... [-]

Alankomaat Amsterdam
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
13 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Hotelschool The Hague | Educational Programme

Hospitality Heroes: Andreas

Hotelschool The Hague
Osoite
Brusselselaan 2
2587 AH Haag, Etelä-Hollanti, Alankomaat
Verkkosivusto
Puhelin
+31 70 351 2481
Osoite
Jan Evertsenstraat 171
1057 BW Amsterdam, Pohjois-Hollanti, Alankomaat