International Business School the Hague

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kansainvälisen kauppakorkeakoulun Haag (IBSH) On uusi alansa innovatiivinen yritys- ja johtamiskoulutus, joka on perustettu Hollantiin ja perustuu Haagin kaupunkiin. IBSH on toisin kuin monet muut kauppakorkeakoulut, koska se on erityisesti suunnitellut PhD-, Master- ja Bachelor-ohjelmat haastaakseen opiskelunsa tulemaan paremmiksi yritysjohtajiksi. IBSH tarjoaa kuusi ohjelmaa.

Top kolme (3) syytä opiskella täällä:

  • Kansainvälinen kokemus;
  • Kaunis ja tervetullut paikka elää; ja
  • Laadukas ja intensiivinen ohjelma.

Noin

IBSH on laillisesti perustettu korkea-asteen oppilaitos ja tarjoaa kandidaatin tutkinto-ohjelmia Business Management, Banking and Financial, Accounting and Finance -ohjelmassa.

Jatko-opintokursseja otetaan käyttöön huolellisen arvioinnin jälkeen tulevina vuosina. Johto suunnittelee myös räätälöityjä ja räätälöityjä kursseja yrityskoulutuksiin valituilla alueilla. Seuraavina vuosina osa-aikaiset perus- ja jatko-tutkinto-ohjelmat voitaisiin ottaa käyttöön Haagin kaupungissa ja sen ympäristössä asuvien ihmisten kiireiselle työryhmälle.

Ura

IBSH: n visio "Dynaamisten johtajien luominen" tarkoittaa oppilaiden oppimista erilaisista monimutkaisuuksista, joita maailman yritykset kohtaavat lähitulevaisuudessa. IBSH uskoo, että ylläpitämällä tiukasti kiinni tulevista suuntauksista ja innovatiivisista aloitteista se pystyy tarjoamaan opiskelijoilleen erittäin tärkeän ja mielekkään sisällön tavalla, joka parhaiten valmistautuu heitä johtaviin tehtäviin omilla aloillaan. Dynaaminen johtaja on henkilö, joka ymmärtää kokonaisvaltaisen kuvan ja voi tehdä hyviä päätöksiä hyvin monimutkaisissa ajoissa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso EMBA-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Päällikkö Kansainvälisissä Suhteissa Ja Diplomatiassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Haag

Kansainvälinen kauppakorkeakoulu, Haag Alankomaat tarjoaa maisterintutkinnon kansainvälisissä suhteissa ja diplomaateissa. [+]

Kansainvälinen kauppakorkeakoulu, Haag Alankomaat tarjoaa maisterintutkinnon kansainvälisissä suhteissa ja diplomaateissa. Kahden vuoden MSC-ohjelma kansainvälisissä suhteissa ja diplomaateissa Tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän akateemisen koulutuksen kansainvälisissä suhteissa ja poliittisessa tiede. Ohjelma tarjoaa erityistä jatkokoulutusta kansainvälisessä diplomatiassa ja neuvotteluissa.

[-]

Maisteri

Master In Business Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Haag

Hollannin kansainvälisen kauppakorkeakoulun Business Management -ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka pyrkivät johtavaan johtotehtävään, kuten alueellisiin johtajiin ja liiketoiminnan johtajiin pankkeihin, varainhoitoyhtiöihin, vakuutusyhtiöihin ja kirjanpitoyrityksiin. [+]

Business Management-ohjelma Kansainvälisen kauppakorkeakoulun Haagissa Alankomaat on tarkoitettu opiskelijoille, jotka pyrkivät johtavaan johtotehtävään, kuten alueellisiin johtajiin ja liiketoiminnan johtajiin pankkeihin, varainhoitoyhtiöihin, vakuutusyhtiöihin ja kirjanpitoyrityksiin.

[-]

Päällikkö Liiketoiminnan Tietotekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Haag

Kansainvälisen kauppakorkeakoulun Haagin Alankomaat-kauppatieteiden maisterin tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka pyrkivät johtavaan johtotehtäviin, kuten alueellisiin johtajiin ja liiketoiminnan johtajiin pankkeihin, varainhoitoyhtiöihin, vakuutusyhtiöihin ja kirjanpitoyrityksiin. [+]

Master in Business Information Technology -ohjelma Kansainvälisen kauppakorkeakoulun Haagissa Alankomaat on tarkoitettu opiskelijoille, jotka pyrkivät johtavaan johtotehtävään, kuten alueellisiin johtajiin ja liiketoiminnan johtajiin pankkeihin, varainhoitoyhtiöihin, vakuutusyhtiöihin ja kirjanpitoyrityksiin.

[-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
The Hague, NL
Sosiaalinen media