International Business School the Hague

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Syyskuun 2020 saannin alkamispäivä on 21. syyskuuta. IBSH on 3 vaihtoehtoa ilmoittautua ohjelmaan.

1. Voit tehdä koko ohjelman kampuksella Haagissa, Alankomaissa.
2. Voit tehdä sekoitetun moodin, jossa ohjelma toteutetaan osittain verkossa ja osittain kampuksella Haagissa, Alankomaissa.
3. Voit suorittaa koko ohjelman verkossa.

Miksi opiskella IBSH ?

Kansainvälinen kokemus

Haag on kaunis ja kansainvälinen kaupunki, jossa asuu Alankomaiden hallitus, parlamentti, korkein oikeus ja valtioneuvosto, mutta se on useimmiten tunnettu kansainvälisestä rikostuomioistuimesta, kansainvälisestä rikostuomioistuimesta ja Yhdistyneistä Kansakunnista. Lisäksi Haagin kaupungissa asuu yli 150 kansainvälistä järjestöä, mikä tekee siitä houkuttelevan sijainnin opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa kansainvälistä liiketoimintaa.

Binnenhof castle (Dutch Parliament) background with the Hofvijver lake against a background of skyscrapers and blue cloudy sky, Hague (Den Haag), Netherlands

Kaunis ja viihtyisä paikka asua

Haag on turvallinen ja moderni kaupunki, jossa on mukava yhdistelmä kansainvälisiä expatteja, diplomaatteja ja hollantilaisia paikallisia. Vaikka Haagin virallinen kieli on hollanti, monet kävijät ovat huomanneet, että hollantilaisilla on vahva englannin kieli, mikä tekee erityisen tervetullut.

Haag, kuten monet Alankomaiden kaupungit, on täynnä puistoja, museoita, taidegallerioita, kahviloita ja tietenkin polkupyöriä. Hollannin kuljetusjärjestelmä on yksi maailman parhaista, mikä tarkoittaa, että pääset helposti ja luotettavasti kaikkialle kaupunkiin, kuten Amsterdamiin, Rotterdamiin, Groningeniin ja moniin muihin.

Laadukas ja intensiivinen ohjelma

Ammattikorkeakoulututkinto-ohjelmamme on suunniteltu siten, että voit valmistautua sinuun valitsemallasi alalla. Tämä tarkoittaa, että saat akateemisten asiantuntijoiden koulutuksen, joka tutkii nykyisiä ja tulevia liiketoiminnan haasteita. Opit alan asiantuntijoilta, jotka työskentelevät tällä alalla ja työskentelevät tämän päivän liiketoimintaongelmissa. Lisäksi opetussuunnitelmamme nostaa sinut sekä akateemisesti että ammattimaisesti tuottamaan laadukkaita tuloksia, jotka valmistavat lopulta urasi.

54343_DSC_0610.JPGInternational Business School the Hague ( IBSH ) on uusi, innovatiivinen liiketalouden ja johtamisen korkeakoulu, joka perustettiin Alankomaissa ja joka sijaitsee Haagin kaupungissa. IBSH on toisin kuin monet muut liiketalouskoulut siinä IBSH , että se on erityisesti suunnitellut Master- ja Bachelor-ohjelmansa haastamaan opiskelijat paremmiksi yritysjohtajiksi. IBSH tarjoaa kuusi ohjelmaa. Kolme parasta (3) syytä opiskella täällä:

  • Kansainvälinen kokemus;
  • Kaunis ja tervetullut paikka asua; ja
  • Laadukas ja intensiivinen ohjelma.

54342_DSC_0616.JPG

Risk Management Work process.Picture Trader working Market Report Document Touching Screen Tablet.Using Worldwide Graphic Icons,Stock Exchange Report.Business Project Startup.Horizontal,Flares Effect

Noin

IBSH on laillisesti perustettu korkeakoulu ja se tarjoaa kandidaatin tutkinto-ohjelmia liiketalouden, pankkitoiminnan ja rahoituksen, kirjanpidon ja rahoituksen IBSH . Jatkotutkintokurssit otetaan käyttöön seuraavien vuosien huolellisen arvioinnin jälkeen. Johto aikoo myös ottaa käyttöön räätälöityjä ja räätälöityjä kursseja yrityskoulutukselle valituilla alueilla. Seuraavina vuosina osa-aikatutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmat voitaisiin ottaa käyttöön kiireisen työväenluokan ihmisille, jotka asuvat Haagin kaupungissa ja sen ympäristössä. 54341_DSC_0607.JPG

Ura

IBSH : n visio "Dynaamisten johtajien luominen" on kouluttaa opiskelijoita erilaisista monimutkaisuuksista, joita maailman yritykset kohtaavat lähitulevaisuudessa. IBSH uskoo, että ylläpitämällä tiukasti tulevaisuuden suuntauksia ja innovatiivisia aloitteita se pystyy toimittamaan opiskelijoille erittäin tarkoituksenmukaisen ja mielekkään sisällön tavalla, joka parhaiten valmistaa heitä johtotehtäviin omilla aloillaan. Dynaaminen johtaja on henkilö, joka ymmärtää kokonaisvaltaisen kuvan ja voi tehdä järkeviä päätöksiä hyvin monimutkaisina aikoina.

The leader of the business people giving a speech in a conference room.

Sijainnit

Haag

Osoite
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
Haag, Etelä-Hollanti, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin