IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja IHS: stä

Vuonna 1958 perustettu IHS on Rotterdamin Erasmus-yliopiston perustama kansainvälinen asunto- ja kaupunkikehitysinstituutti. Yli 60 vuoden ajan meidän tehtävämme on ollut kehittää inhimillisiä ja institutionaalisia valmiuksia, vähentää köyhyyttä ja parantaa kaupunkien elämänlaatua. Tarjoamme maisteriohjelmia, tohtorintutkintoja ja lyhyitä kursseja erilaisista kaupunkiasioista, mukaan lukien yhteiskunnallis-dynaaminen suunnittelu, ilmastonkestävyys, paikallinen taloudellinen innovaatio, asuminen ihmisoikeuksien ja sukupuolen näkökulmasta, kestävyys ja vihreät kaupungit (infrastruktuuri, energia ja vesi), maa laki ja rahoitus sekä luonnonvarojen uusiutuva hallinta.

120113_commonstudentheaderErasmus.jpg

Opetus- ja oppimismenetelmät

Opetus- ja oppimismenetelmämme ovat ankkuroituneet ainutlaatuiseen IHS-lähestymistapaan, joka koskee koulutuksen, neuvonnan ja tutkimuksen ristikkäistä lisäämistä. IHS-lähestymistapa on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille moniulotteisia ratkaisuja köyhyyden vähentämiseksi ja kaupunkien elämänlaadun parantamiseksi. Akateeminen henkilökuntamme on mukana kansainvälisissä opetus- ja koulutusmatkoissa jatkuvasti kehittäen innovatiivisia kaupunkijärjestelmiä. Olemme ylpeitä tieteidenvälisestä lähestymistavasta koulutukseen, jonka avulla varmistamme, että tosielämän kaupunkikysymykset ja ratkaisut otetaan huomioon opetussuunnitelmassa.

120112_Renownedprofessors.jpg

ohjaajat

IHS tekee yhteistyötä maailmanlaajuisten johtajien kanssa kaupunkikehityksen alalla, mukaan lukien UN-Habitat, Cities Alliance ja ICLEI. IHS tekee yhteistyötä myös Alankomaiden ja ympäri maailman johtavien hollantilaisten yliopistojen kanssa kattavan käsityksen kaupunkikehityksestä. Amsterdam, Groningen ja TU-Delft ovat joitain yliopistoista, jotka pitävät vierailuluentoja kaupungin brändäyksestä, kaupunkitaloudesta, logistiikasta, liikenteestä ja kulttuuriperinnön säilyttämisestä, ovat vain pieni valikoima ylimääräisiä akateemisia resursseja, joita IHS tarjoaa opiskelijoillemme vuosittain.

opiskelijat

IHS-luokkahuone koostuu keskitason ammattilaisista, joilla on rikkaita ja monipuolisia kokemuksia yli 45 maasta. Tyypillisiä taustoja ovat arkkitehtuuri, tekniikka, suunnittelu, taloustiede, yhteiskuntatieteet, ympäristötiede ja asuminen.

IHS-tutkinnon suorittaneet ovat osallistuneet valtavasti panostamaan köyhyyden vähentämiseen ja elämänlaadun parantamiseen tehtävään missioissa ympäri maailmaa. He jatkavat erilaisissa tehtävissä yksityisellä, valtion ja akateemisella sektorilla. Tässä on muutama esimerkki tutkinnon suorittaneiden kannoista:

● Projektipäällikön kiertotalous Philipsissä

● Kaupunginhallinnon ja politiikan asiantuntija UN-Habitatissa

● Arkkitehtikonsultti Aasian kehityspankissa

● GIZ: n aluesuunnitteluneuvoja

● Vanhempi tarkastaja kunta- ja aluekehitysministeriössä

● Ympäristöystävällisen liikenteen ja ilmastonmuutoksen keskuksen johtaja

● Täysi professori Pontificia Universidad Javerianassa

120110_getadiplomafromatop100university.jpg

Kaupunki

IHS sijaitsee Erasmus-yliopiston kampuksella, Woudesteinissa , ikonisessa Rotterdamin kaupungissa. Darkea arkkitehtuurityyli, uraauurtava kaupunkisuunnittelu ja kuuluisa monikulttuurinen väestö ovat nostaneet Rotterdamin innovaatioiden ja viljelyn eturintamaan kaupunkimaailmassa. IHS on ylpeä Rotterdamin historiastaan, sillä se auttoi jälleenrakentamaan ja keksimään kaupunkia toisen maailmansodan aiheuttamien tuhojen jälkeen. Rotterdam on sijoitettu vaikuttavaan taivaanrantaan nähden ja on täynnä erinomaisia paikallisia ja kansainvälisiä liikenneyhteyksiä, mikä tekee siitä täydellisen tukikohdan tutustua kaikkeen, mitä Alankomaat ja muu Eurooppa tarjoaa. Siellä on hyvin kytketyt liikennejärjestelmät ja turvalliset polkupyörät, mikä tekee matkustamisesta kaupungin ympäri erittäin nautinnollisen. Se on monimuotoisesti täynnä oleva kaupunki, jolla on 175 eri kansallisuutta ja jotka edustavat Rotterdamin 600 000 asukasta. Englannin oppiminen on pakollista myös Hollannin koulutusjärjestelmässä, mikä tarkoittaa, että käytännössä koko maa pystyy puhumaan englantia! "Tee se tapahtumaan" on visio, joka tukee tämän fantastisen kaupungin kasvua, ja sitä kuvaa sataman, Rotterdamin kaupungin ja Rotterdamin Erasmus-yliopiston yhdistyminen.

120109_Resized_Girlsoncampusfromtheback.jpg

Opiskelijaksi

Kunkin vuoden 1. lokakuuta alkaen voit aloittaa hakemisen maisteriohjelmiin. Lisätietoja pääsyvaatimuksista käy verkkosivuillamme täällä .

Vuonna opetetut ohjelmat

Englanti

Sijainnit

Rotterdam

Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam

Osoite
Burgemeester Oudlaan 50 Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, Etelä-Hollanti, Alankomaat
Verkkosivusto
Puhelin
+ 31 10 408 9825