IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Erasmus

Erasmus Rotterdam on kansainvälinen osaamisen työpaja kriittistä ajattelua ja akateemista koulutusta vetämänä voimakas keskittyminen nykyisen sosiaalisiin kysymyksiin. Yliopisto keskittää asiantuntemusta kysymyksiä johdon, organisaation ja politiikan julkisen ja yksityisen sektorin toisaalta, sekä kentällä sairauden ja terveydenhuollon.

Yliopisto tavoitteena on tuottaa ja jakaa tietoa tutkimuksesta koulutuksen ja tiedon siirrossa yhteisölle. Sen voimat ovat akateemisia uteliaisuus, kriittistä pohdintaa ja sosiaalista osallistumista.

Tietoja Institute for Housing and Urban Development Studies


Instituutti Housing and Urban Development Studies (IHS) IIS kansainvälinen osaamiskeskus Erasmus University Rotterdam, Alankomaat perustettiin vuonna 1958. IHS on lähes 60 vuoden kokemus alalla kaupunkien hallintoa ja kehitystä kuudella eri alueilla kaupunkien asiantuntemuksen: ympäristö ja ilmastonmuutos, asuntojen, maa, suunnittelu, kilpailukykyä ja infrastruktuuri.

Olemme sitoutuneet kehittämään inhimillisiä kykyjä maailmanlaajuisesti korkealaatuisen koulutuksen ja pyritään vähentämään kaupunkien köyhyyttä ja parantaa elämänlaatua kaupungeissa. Akateeminen henkilökunta osallistuu kansainväliseen opetukseen ja koulutukseen tehtäviä aina, jatkuvasti työtä kohti innovatiivisten kaupunkien ratkaisuja. Olemme ylpeitä poikkitieteellistä lähestymistapaa koulutukseen, jonka kautta varmistetaan tosielämän kaupunkien ongelmia ja ratkaisuja käsitellään takaisin opetussuunnitelmaa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc-ohjelma kaupunkisuunnittelussa ja kehittämisessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Rotterdam + 1 lisää

Tämä tutkinto on suuri askeleeksi niille, jotka haluavat tulla kaupunkisuunnittelun alalla, jotka etsivät jatkokokemusta, joka yhdistää akateemisen oppimisen ja käytännön tietämyksen. [+]

Tämä tutkinto on suuri askeleeksi niille, jotka haluavat tulla kaupunkisuunnittelun alalla, jotka etsivät jatkokokemusta, joka yhdistää akateemisen oppimisen ja käytännön tietämyksen.

Mitä opin?

Tämä ohjelma on suunnattu sekä ammattilaisille että tutkijoille ja valmistaa heidät osaamiseen ja taitoihin, jotka ovat välttämättömiä innovatiivisten kaupunkien johtajien luomiseksi! Opiskelija oppii:

Miten hallita monimutkaista monitieteistä ympäristöäToiminta ja strateginen suunnittelu, politiikan analysointi, tutkimusmenetelmät sekä neuvottelut ja viestintäKaupunkikysymykset, politiikat ja suuntaukset ympäri maailmaaMitkä ovat tämän ohjelman jännittävimmät osat?Opiskelijoita yli 45 eri maastaKorkean profiilin luennoitsijat6 eri erikoisalatTeoria on täydennetty IHS: n lähes 60 vuoden kokemuksella alallaMiten opin?... [-]

Maisteri

Julkishallinnon maisterin tutkinto: kaupunkisuunnittelun erikoistuminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Rotterdam

Julkisen hallinnon laitoksen (Erasmus-yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden oppilaitos, ESSB) ja Asuntotutkinnon instituutin (IHS) välisen uuden yhteistyön tuloksena tämä ohjelma on erikoistunut valtionhallinnon MSc: n Erasmus-yliopisto Rotterdam. [+]

Master of Urban Governance

Julkisen hallinnon laitoksen (Erasmus-yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden oppilaitos, ESSB) ja Asuntotutkinnon instituutin (IHS) välisen uuden yhteistyön tuloksena tämä ohjelma on erikoistunut valtionhallinnon MSc: n Erasmus-yliopisto Rotterdam.

Mitä opin?

Kaupungit ovat monimutkaisia, haastavia ja nopeasti kasvavia. Ne ovat merkittäviä taloudellisia ja kehityskulkuja, jotka tuottavat valtavia määriä vaurautta ja asuvat yli puolet maailman väestöstä (arvioidaan olevan lähempänä 70 prosenttia vuoteen 2050 mennessä). Ne ovat kulttuurisen, sosiaalisen ja poliittisen innovaation ytimessä, ja niillä on keskeinen rooli löytääkseen vastauksia sosiaalisiin kysymyksiin, kuten maahanmuuttoon, sosiaaliseen erotteluun, köyhyyteen, ilmastonmuutokseen, terveyteen, työttömyyteen ja terrorismiin. Kestävää hallintotapaa pidetään olennaisina tekijöinä kaikkien ihmisten hyvinvoinnin takaamiseksi. Opiskelija oppii erilaisia ​​taitoja, kuten seuraavia:... [-]


Ota yhteyttä

Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam

Osoite, 1. rivi Burgemeester Oudlaan 50 Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, South Holland, Alankomaat
Verkkosivu http://www.ihs.nl/
Puhelin + 31 10 408 9825