IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Erasmus

Erasmus Rotterdam on kansainvälinen osaamisen työpaja kriittistä ajattelua ja akateemista koulutusta vetämänä voimakas keskittyminen nykyisen sosiaalisiin kysymyksiin. Yliopisto keskittää asiantuntemusta kysymyksiä johdon, organisaation ja politiikan julkisen ja yksityisen sektorin toisaalta, sekä kentällä sairauden ja terveydenhuollon.

Yliopisto tavoitteena on tuottaa ja jakaa tietoa tutkimuksesta koulutuksen ja tiedon siirrossa yhteisölle. Sen voimat ovat akateemisia uteliaisuus, kriittistä pohdintaa ja sosiaalista osallistumista.

Tietoja Institute for Housing and Urban Development Studies


Instituutti Housing and Urban Development Studies (IHS) IIS kansainvälinen osaamiskeskus Erasmus University Rotterdam, Alankomaat perustettiin vuonna 1958. IHS on lähes 60 vuoden kokemus alalla kaupunkien hallintoa ja kehitystä kuudella eri alueilla kaupunkien asiantuntemuksen: ympäristö ja ilmastonmuutos, asuntojen, maa, suunnittelu, kilpailukykyä ja infrastruktuuri.

Olemme sitoutuneet kehittämään inhimillisiä kykyjä maailmanlaajuisesti korkealaatuisen koulutuksen ja pyritään vähentämään kaupunkien köyhyyttä ja parantaa elämänlaatua kaupungeissa. Akateeminen henkilökunta osallistuu kansainväliseen opetukseen ja koulutukseen tehtäviä aina, jatkuvasti työtä kohti innovatiivisten kaupunkien ratkaisuja. Olemme ylpeitä poikkitieteellistä lähestymistapaa koulutukseen, jonka kautta varmistetaan tosielämän kaupunkien ongelmia ja ratkaisuja käsitellään takaisin opetussuunnitelmaa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Ohjelma Kaupunkien Hallintaan Ja Kehittämiseen (umd14)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Alankomaat Rotterdam + 1 lisää

Oletko aina keksiä ratkaisuja ja innovaatioita varten maailman kaupungeissa? Luuletko globaalisti ja toimi paikallisesti? Onko sinulla se mitä on kaupungin vaihtaja? Meidän opettajien, opiskelijoiden ja alumnien ovat erinomaisia ​​ammattilaisia, kehittäminen ja hallinta kaupunkien hankkeita ja aloitteita ympäri maailmaa. Jos haluat oppia jk läpikotaisin kaupungin johtoa kansainvälisen asiantuntijaluennoitsijat ja vierailevia luennoitsijoita, tämä saattaa olla paikalla! [+]

IHS tarjoaa 12 kuukautta Master of Science in Urban Management ja kehittäminen, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sekä ammattilaisille ja kandidaatin tutkinnon investoida parantaa niiden pätevyyttä ja akateemista kehitystä. Ohjelma valmistelee osallistujille tietoa ja taitoa-set tarpeen tulla innovatiivisia kaupunkien johtajia ja johtajat, jotka analysoida ja kehittää kaupunkien perustuu syvällistä ymmärrystä kaupunkien teoriaa ja käytäntöä. Päätyttyä ohjelman osallistujat saavat maailmanlaajuinen tunnustettu maisteri IHS, Erasmus University Rotterdam.

Ohjelman ominaisuudet

Erittäin kansainvälinen opiskeluympäristö, joissa on osallistujia yli 45 eri maasta Luennoitsijat kanssa pitkäaikainen kansainvälinen opetus ja työkokemus alalla Korkean profiilin vieras luennoitsijoita perustettu laitosten kuten YK-HABITAT, Lincoln Institute of Land Policy ja Lundin yliopisto Ainutlaatuinen koulutus menetelmät roolipeleistä, tosielämän tapaustutkimus analyysi, luokka keskusteluja ja paikan päällä käynnit 6 erilainen erikoistuminen tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden räätälöidä tutkimuksen ja laajentaa oman uran Keskity yhdistää teorian reaalimaailman kaupunkien haasteita ja ratkaisuja kehitetty ja täydelliseksi IHS "lähes 60 vuoden kokemus alalta Balanced oppimisympäristö ohjattua koulutusta ja itseopiskelua ... [-]

Ota yhteyttä

Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam

Osoite, 1. rivi Burgemeester Oudlaan 50 Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, South Holland, Alankomaat
Verkkosivu http://www.ihs.nl/
Puhelin + 31 10 408 9825