Lue virallinen kuvaus

Tietoja IHS: stä

Vuonna 1958 perustettu IHS on Rotterdamin Erasmus-yliopiston perustama kansainvälinen asunto- ja kaupunkikehitysinstituutti. Yli 60 vuoden ajan meidän tehtävämme on ollut kehittää inhimillisiä ja institutionaalisia valmiuksia, vähentää köyhyyttä ja parantaa kaupunkien elämänlaatua. Tarjoamme maisteriohjelmia, tohtorintutkintoja ja lyhyitä kursseja erilaisista kaupunkiasioista, mukaan lukien yhteiskunnallis-dynaaminen suunnittelu, ilmastonkestävyys, paikallinen taloudellinen innovaatio, asuminen ihmisoikeuksien ja sukupuolen näkökulmasta, kestävyys ja vihreät kaupungit (infrastruktuuri, energia ja vesi), maa laki ja rahoitus sekä luonnonvarojen uusiutuva hallinta.

120113_commonstudentheaderErasmus.jpg

Opetus- ja oppimismenetelmät

Opetus- ja oppimismenetelmämme ovat ankkuroituneet ainutlaatuiseen IHS-lähestymistapaan, joka koskee koulutuksen, neuvonnan ja tutkimuksen ristikkäistä lisäämistä. IHS-lähestymistapa on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille moniulotteisia ratkaisuja köyhyyden vähentämiseksi ja kaupunkien elämänlaadun parantamiseksi. Akateeminen henkilökuntamme on mukana kansainvälisissä opetus- ja koulutusmatkoissa jatkuvasti kehittäen innovatiivisia kaupunkijärjestelmiä. Olemme ylpeitä tieteidenvälisestä lähestymistavasta koulutukseen, jonka avulla varmistamme, että tosielämän kaupunkikysymykset ja ratkaisut otetaan huomioon opetussuunnitelmassa.

120112_Renownedprofessors.jpg

ohjaajat

IHS tekee yhteistyötä maailmanlaajuisten johtajien kanssa kaupunkikehityksen alalla, mukaan lukien UN-Habitat, Cities Alliance ja ICLEI. IHS tekee yhteistyötä myös Alankomaiden ja ympäri maailman johtavien hollantilaisten yliopistojen kanssa kattavan käsityksen kaupunkikehityksestä. Amsterdam, Groningen ja TU-Delft ovat joitain yliopistoista, jotka pitävät vierailuluentoja kaupungin brändäyksestä, kaupunkitaloudesta, logistiikasta, liikenteestä ja kulttuuriperinnön säilyttämisestä, ovat vain pieni valikoima ylimääräisiä akateemisia resursseja, joita IHS tarjoaa opiskelijoillemme vuosittain.

opiskelijat

IHS-luokkahuone koostuu keskitason ammattilaisista, joilla on rikkaita ja monipuolisia kokemuksia yli 45 maasta. Tyypillisiä taustoja ovat arkkitehtuuri, tekniikka, suunnittelu, taloustiede, yhteiskuntatieteet, ympäristötiede ja asuminen.

IHS-tutkinnon suorittaneet ovat osallistuneet valtavasti panostamaan köyhyyden vähentämiseen ja elämänlaadun parantamiseen tehtävään missioissa ympäri maailmaa. He jatkavat erilaisissa tehtävissä yksityisellä, valtion ja akateemisella sektorilla. Tässä on muutama esimerkki tutkinnon suorittaneiden kannoista:

● Projektipäällikön kiertotalous Philipsissä

● Kaupunginhallinnon ja politiikan asiantuntija UN-Habitatissa

● Arkkitehtikonsultti Aasian kehityspankissa

● GIZ: n aluesuunnitteluneuvoja

● Vanhempi tarkastaja kunta- ja aluekehitysministeriössä

● Ympäristöystävällisen liikenteen ja ilmastonmuutoksen keskuksen johtaja

● Täysi professori Pontificia Universidad Javerianassa

120110_getadiplomafromatop100university.jpg

Kaupunki

IHS sijaitsee Erasmus-yliopiston kampuksella, Woudesteinissa , ikonisessa Rotterdamin kaupungissa. Darkea arkkitehtuurityyli, uraauurtava kaupunkisuunnittelu ja kuuluisa monikulttuurinen väestö ovat nostaneet Rotterdamin innovaatioiden ja viljelyn eturintamaan kaupunkimaailmassa. IHS on ylpeä Rotterdamin historiastaan, sillä se auttoi jälleenrakentamaan ja keksimään kaupunkia toisen maailmansodan aiheuttamien tuhojen jälkeen. Rotterdam on sijoitettu vaikuttavaan taivaanrantaan nähden ja on täynnä erinomaisia paikallisia ja kansainvälisiä liikenneyhteyksiä, mikä tekee siitä täydellisen tukikohdan tutustua kaikkeen, mitä Alankomaat ja muu Eurooppa tarjoaa. Siellä on hyvin kytketyt liikennejärjestelmät ja turvalliset polkupyörät, mikä tekee matkustamisesta kaupungin ympäri erittäin nautinnollisen. Se on monimuotoisesti täynnä oleva kaupunki, jolla on 175 eri kansallisuutta ja jotka edustavat Rotterdamin 600 000 asukasta. Englannin oppiminen on pakollista myös Hollannin koulutusjärjestelmässä, mikä tarkoittaa, että käytännössä koko maa pystyy puhumaan englantia! "Tee se tapahtumaan" on visio, joka tukee tämän fantastisen kaupungin kasvua, ja sitä kuvaa sataman, Rotterdamin kaupungin ja Rotterdamin Erasmus-yliopiston yhdistyminen.

120109_Resized_Girlsoncampusfromtheback.jpg

Opiskelijaksi

Kunkin vuoden 1. lokakuuta alkaen voit aloittaa hakemisen maisteriohjelmiin. Lisätietoja pääsyvaatimuksista käy verkkosivuillamme täällä .

Vuonna opetetut ohjelmat

Englanti

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Julkisen hallinnon laitoksen (Erasmus-yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden oppilaitos, ESSB) ja Asuntotutkinnon instituutin (IHS) välisen uuden yhteistyön tuloksena tämä ... [+]

Master of Urban Governance

Julkisen hallinnon laitoksen (Erasmus-yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden oppilaitos, ESSB) ja Asuntotutkinnon instituutin (IHS) välisen uuden yhteistyön tuloksena tämä ohjelma on erikoistunut valtionhallinnon MSc: n Erasmus-yliopisto Rotterdam.

Mitä opin?

Kaupungit ovat monimutkaisia, haastavia ja nopeasti kasvavia. Ne ovat merkittäviä taloudellisia ja kehityskulkuja, jotka tuottavat valtavia määriä vaurautta ja asuvat yli puolet maailman väestöstä (arvioidaan olevan lähempänä 70 prosenttia vuoteen 2050 mennessä). Ne ovat kulttuurisen, sosiaalisen ja poliittisen innovaation ytimessä, ja niillä on keskeinen rooli löytääkseen vastauksia sosiaalisiin kysymyksiin, kuten maahanmuuttoon, sosiaaliseen erotteluun, köyhyyteen, ilmastonmuutokseen, terveyteen, työttömyyteen ja terrorismiin. Kestävää hallintotapaa pidetään olennaisina tekijöinä kaikkien ihmisten hyvinvoinnin takaamiseksi. Opiskelija oppii erilaisia ​​taitoja, kuten seuraavia:... [-]

Alankomaat Rotterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Tämä tutkinto on suuri askeleeksi niille, jotka haluavat tulla kaupunkisuunnittelun alalla, jotka etsivät jatkokokemusta, joka yhdistää akateemisen oppimisen ja käytännön ... [+]

Kaupungit kohtaavat haasteita joka päivä. Pysyäkseen kestävänä ja kilpailukykyisenä tarvitsevat asteittaisia kaupunkisuunnittelijoita, joilla on taitoja strategisessa kaupunkisuunnittelussa, vihreys- ja kestävyyspolitiikassa, hallintotavassa ja politiikan kehittämisessä sekä talous- ja rahoitusanalyysissä. 12 kuukauden maisterin tutkinto on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille osaamista ja osaamista osaavana kaupunkisuunnittelijana julkisissa, yksityisissä ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa. Kaupankäynnin hallinnan ja kehityksen maisterin tutkinto on suuri askeleeksi niille, jotka haluavat tulla kaupunkisuunnittelun alalla, jotka etsivät jatkokokemusta, joka yhdistää akateemisen oppimisen ja käytännön tietämyksen.... [-]

Alankomaat Rotterdam
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam
Osoite
Burgemeester Oudlaan 50 Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, South Holland, Alankomaat
Verkkosivusto
Puhelin
+ 31 10 408 9825