Lue virallinen kuvaus

Tietoja ISS

ISS on kansainvälinen tutkijakoulu politiikan tarpeita kriittisen yhteiskuntatieteen. Se tuo yhteen opiskelijoita ja opettajia Global South ja North eurooppalaisessa ympäristössä. Perustettu vuonna 1952 International Institute of Social Studies Alankomaiden yliopistojen ja Alankomaiden opetusministeriön se tutkimuksen, opetuksen ja julkisten palvelujen alalla kehitys tutkimusten ja kansainvälistä yhteistyötä. Olemme sijaitsee Haagissa, joka tunnetaan nimellä "Maailman Legal Capital".

ISS / EUR

1 päivänä heinäkuuta 2009 ISS tuli University Institute of Erasmus Rotterdam (euroa). Tämä ainutlaatuinen rakenne, jossa ISS säilyttää tehtävänsä, sijainti ja suhteellinen autonomia samalla hyötyvät tarjoamia resursseja kansainvälisesti tunnettu yliopisto, syntyi huolellisen neuvotteluprosessin. Koska University Institute, ISS pystyy kehittämään innovatiivista tutkimusta yhteistyössä muiden euroa tiedekuntien ja on entistä helpommin Alankomaiden ja kansainvälisen tutkimusrahoituksen. Valmistuvat opiskelijat ISS vastaan ​​tutkintotodistuksia ja astetta, jotka kantavat nimiä sekä ISS ja euroa. ISS pysyy Haagissa vaikka koko henkilöstö ja opiskelijat pääsevät euroa tilat ja resurssit.

Tutkimus

Tutkimus ISS keskittyy kehitykseen tutkimuksiin. Tämä poikkitieteellinen opintolinjan pyrkii ymmärtämään ilmiöitä alikehittyneisyyden, kehityksen ja muutoksen, viitaten erityisesti alhaisen tulotason maissa. Köyhyys, globalisaatio, sukupuoli ja epätasapuolisuuden ovat avainsanoja useimmissa ohjelmissa.

opetus

Tarjoamme nelivuotinen PhD ohjelma ja akkreditoitu 15,5 kuukautta MA in Development Studies eri erikoisalojen osallistujille yli 50 maasta. Lisäksi tarjoamme jatkotutkinto-ohjelmia ja lyhytkursseja. Astetta, kuten PhD, tunnustetaan kansainvälisesti ja Alankomaiden lainsäädännössä. Meidän yli 11.000 alumni toimimaan kaikilla hallinnon tasoilla, yritysten ja kansalaisyhteiskunnan Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Akkreditointi

ISS MA Degree in Development Studies on laajalti tunnustettu, akkreditoitu Alankomaiden Flanderin accredication organisaatio NVAO ja antaa kelpoisuuden pääsyn Tohtorinkoulutusohjelmiin Alankomaissa ja muissa maissa ympäri maailmaa.

Julkinen palvelu

Henkilökuntamme tulee monissa maissa ja on tietolähde ja on laaja kokemus kansainvälisestä kehityksestä. Me virittää julkista keskustelua ajankohtaisista asioista, tärkeää tiedonvaihtoa sekä yleisen tietoisuuden lisääminen. ISS järjestää monenlaisia ​​tapahtumia, suurista konferensseja pieniin pyöreän pöydän tapaamisia valituille ryhmille. Henkilökunta on mukana myös institutionaalisten toimintaedellytysten, soveltavaa tutkimusta ja neuvontapalveluja kansainvälisten virastojen ja kansallisten hallitusten.

ISS pähkinänkuoressa

International Institute of Social Studies (ISS) Haagissa on osa Erasmus Rotterdam (euroa).

Se on valmistunut instituutti politiikan tarpeita kriittisen yhteiskuntatieteen, perustettiin vuonna 1952 ja voitava hyödyntää kuudenkymmenen vuoden kokemus.

ISS on erittäin monipuolinen kansainvälinen yhteisö tutkijoita ja opiskelijoita globaalin etelän ja pohjoisen, joka kokoaa yhteen ihmisiä, ideoita ja oivalluksia monialaista asetus, joka ravitsee, stimuloi ja edistää kriittistä ajattelua ja tekee innovatiivista tutkimusta perustavanlaatuisia sosiaalisia ongelmia.

Avain ISS filosofia ja käytäntö on halu tehdä se on edistänyt sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja oikeudenmukaisuuden maailmanlaajuisesti. Vahvoja kumppanuussuhteita järjestöjen ja henkilöiden kehitysmaiden muodostavat verkoston, jossa co-creation tiedon ja integroitu lähestymistapa tutkimukseen ja opetukseen voi kukoistaa ja pysyä yhteiskunnallisesti merkityksellisiä.

ISS osakkeita asiantuntemuksen laajemman yleisön tarjoamalla korkean tason poliittisia neuvoja, joka toimii alustana keskustelulle ja ajatusten vaihtoa ja harjoittaa konsultointi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Institute Of Social Studies - Erasmus University Rotterdam

Master of Arts in Development Studies tarjoaa vahvan akateemisen ja ammattimaisesti asiaan koulutusta teoriassa ja menetelmiä kehitysmaatutkimus. Se on suunniteltu niille ... [+]

Master of Arts in Development Studies tarjoaa vahvan akateemisen ja ammattimaisesti asiaan koulutusta teoriassa ja menetelmiä kehitysmaatutkimus. Se on suunniteltu niille, jotka haluavat aloittaa tai jatkaa työelämässä alalla kehitystä. Maisteriohjelmassa opit viimeisimmät teoriat ja keskustelut. Voit myös oppia soveltamaan tätä tietoa käytännön asioista kehityksen ja yhteiskunnallisen muutoksen.

Kriittinen ajattelu

MA opiskelijoita kannustetaan kehittämään kriittinen ymmärrys tärkeitä keskusteluja, teorioita ja strategisempiin ja taitoja analysoida asioita, sekä suunnitella ja arvioida interventioita pyritään ratkaisemaan näitä kysymyksiä. Olennainen osa tätä prosessia on kehittää taitoja tutkimusmenetelmiä, joita tullaan soveltamaan tutkimuksen paperi valmisteltu vaatimus Masters astetta.... [-]

Alankomaat The Hague
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
15 - 16 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi