MEL Erasmus Center for Maritime Economics & Logistics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Rotterdam on maailman 8. suurin satama ja ylivoimaisesti kiistaton Euroopan mestari, koska maailmanlaajuinen merenkulun keskitin, mutta myös suuren mittakaavan teollisen kompleksin. Yleinen tunnustaminen, Alankomaat, portti Eurooppaan, on kärjessä innovaatioiden kuljetus ja logistiikka.

Maan merenkulkupolitiikka tarjoaa yrityksille yksi houkutteleva liiketoimintaympäristössä Euroopassa, onnistuneesti haastava kaikki perinteiset merenkulun keskuksissa. Erasmus Rotterdam oma yliopisto, on aivan keskellä kaikkea tätä, tislaamalla maan tietoinfrastruktuuria sen maisterikurssin Maritime Economics ja Logistiikka (MEL); jatko-/ post-kokemus kansainvälisen ohjelman, jonka tavoitteena on muuttaa lupaavia nuoria ammattilaisia ​​huomisen johtajia yritysten ja valtion. Ja jo 466 meidän alumnien tämä on osoittautunut totta.

Ohjelma valmistelee asiantuntijoiden modernit taloudelliset ja hallinnolliset työkalut tehokkaaseen päätöksentekoon, tarjota heille samalla menetelmiä; käsitteitä; ja teorioita, jotta he voivat ymmärtää ja analysoida, kokonaisvaltaisesti ja monitieteisesti, monimutkaisia ​​merenkulun maailmanlaajuisen toimitusketjuissa. Näin MEL valmistuneet odotetaan pystyvän toimimaan ja päättämään, jossa johtamistyyliin ja päättäväisyyttä, alle monimutkaisia ​​ja epävarmoja olosuhteissa, maailmantalouden ja sosiaalinen ympäristö.

Painopiste kursseja on perustavaa laatua teollisuudelle, taloudelle, ja hallinnan käsitteitä ja menetelmiä, kestävien vaikutus, jota voidaan käyttää selittämään liiketoiminnan käytäntöjä toisaalta, ja päätöksentekoprosesseihin toisella. Tätä varten yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä tarvitaan. Enemmän käsitteellinen asiat käsitellään yliopiston henkilökunnan kun käytännön näkökohtia käsitellään kumppanimme, kuten Maersk Line; Rotterdamin sataman; Eurooppa Container Terminals (ECT); BIMCO; DVB Bank; TBA, Rabobank, Stolt Säiliöalukset, APMT jne

Opiskelijoiden kanssa tulevat eri puolilta maailmaa; yli 50 akateemisen ja ammatillisen henkilöstön Erasmus tiedekunnassa kauppakorkeakoulu; alan kumppaneita; vierailevat professorit; ja laaja yrityksen verkosto, MEL ohjelma Erasmus University Rotterdam on keihäänkärki Alankomaissa "meriklusterin ja suurlähettiläs kansakunnan johtava rooli meri- ja satamiin liittyvien logistiikan asioihin.

MEL on ainoa keino laatuaan, jossa yhdistyvät, kokonaisvaltaisesti, merenkulku, satamat, terminaalin hallinta, ja merenkulun logistiikan akateemisen ympäristön kahden Euroopan suurin Koulut: Erasmus kauppakorkeakoulu ja Rotterdam School of Management. Yhdessä akateemista huippuosaamista, MEL pyrkii saavuttamaan hyvä tasapaino teorian ja käytännön. Tämä on taattu valinta kumppaneidemme ja osallistumista meidän yrityksen verkkoon. Kautta vierailuluentoja, seminaareja ja yritysvierailuja, MEL opiskelijat jatkuvasti kohtaamaan ennakkoluulot "perinteisen viisauden" ja oppia miten sijoittaa ne oikeaan ja laajemmasta taloudellisesta näkökulmasta tarkasteltuna.

Lisäksi laaja Corporate verkko mahdollistaa MEL opiskelijoita hakemaan työllistymismahdollisuuksia arvostetuin "blue chip järjestöjen ja joissakin tapauksissa hyödyntää niiden infrastruktuuri ja tietojärjestelmien samalla kirjallisesti opinnäytetyön.

Yliopiston pitkät perinteet liikenteen tutkimuksissa alkoi työn merenkulun ja laivanrakennuksen edesmenneen kollegamme, professori Jan Tinbergen, Nobel-palkittu taloustieteen. Tämä perinne jatkuu nykyään kautta Tohtorinkoulutusohjelmiin liikenteen ja logistiikan Tinbergen instituutin Erasmus Research Institute of Management (Erim), ja liikenne-, infrastruktuuri- ja logistiikkatoimiston (TRAIL) tutkijakoulujen. Siten, huippututkimusta, usein ulkopuolisella rahoituksella, löytää tiensä luokkahuoneessa ylhäältä alas tavalla. Painopiste soveltavaa tutkimusta perustuu Uskomme vakaasti, että huolimatta merkitys tutkimus- vuoksi tutkimus ", kurinalaisuutta sovellettuna liikenteen ja logistiikan arvo tutkimuksen osoittaa yhteiskunnan halukkuutta vakuuttaa sitä.

Rotterdam on nuori dynaaminen kansainvälinen kaupunki, joka tunnetaan sen kulttuuriin ja kansainvälisesti arvostettu arkkitehtuurin. Vuonna 2014 New York Times sijoitettu Rotterdamin top 10 52 paikkoja maailmassa vierailla. Koska taloudellinen sydän Alankomaiden, Euroopan suurin satama, ja elinvoimainen kaupunki, Rotterdam on ihanteellinen paikka opiskella Maritime Economics ja Logistiikka.

Uskon, että tämä sivusto vastaa kysymyksiisi MEL, ja odotan innolla Rotterdam ja meidän yliopistossa.

Prof.dr. Bert de Groot MEL toimitusjohtaja

Top 10 syytä opiskella MEL

Maine Erasmus University Rotterdam (euroa)

Tasaisen rankattu yhdeksi huippuyliopistojen maailman Wall Street Journal, Financial Times, Times Educational Supplement, jne. Euroa on ylpeä kolme voittajaa Nobelin taloustieteen: Jan Tinbergen (1969), Tjalling Koopmans (1975) ja Sir Clive Granger (2003).

Täysin akkreditoitu

Päätöksellä euroa johtokunnan, MEL ohjelma on tarjolla yhdessä Erasmus kauppakorkeakoulun ja Rotterdam School of Management. Molemmat koulut ovat yhdessä tutkintoja myöntävää laitosta. MEL nauttii kaksinkertainen akkreditointi NVAO (Alankomaat Flanderin akkreditointi järjestön) ja AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business). Tämä tarkoittaa, että MEL tutkinto voidaan virallisesti varmennettava opetusministeriön Alankomaiden ja se on näin ollen täysin tunnustettu tutkinto maailmanlaajuisesti.

Yritysverkko

MEL Yritysverkko käsittää yli 50 "blue chip" monikansalliset yritykset ja organisaatiot. Merkittävin joukossa ovat Rotterdamin satamassa; Maersk Line; APM Terminals; BIMCO; Stolt Säiliöalukset; Vopak; DVB Bank; ja Hutchison Port Holdings (ECT). Yritykset, jotka liittyä yrityksen verkkoon niin tunnustamalla MEL rooli kouluttaa alkuun merenkulun ammattilaisia, tutkimustyössä ja on tiedon ja huippuosaamisen keskus alalla. Yrityksen verkon jäsenet tarjoavat vertaistukea neuvoja tulevaisuutta MEL suuntaan vuorovaikutuksessa MEL opiskelijoiden kautta luentoja, sosiaalisia tapahtumia, ja rekrytoida keskuudessa MEL opiskelijoille.

Alumni Yhteisön

Meidän alumni verkosto on yksi arvokkaimpia; me seuraamme ammatilliset saavutukset valmistuneista ylpeänä. Koska valmistunut MEL voit liittyä alumnien yhteisöön ja päästä MEL alumniverkostossa alueella. Useat MEL alumni myös palata luokkahuoneessa ja antaa Alumni luentosarja (ALS). MEL alumnit jotka ovat nyt aktiivisia ammattilaisia ​​jakaa kokemuksiaan koska valmistumisen kanssa nykyisen MEL luokan, ja antaa MEL luokan mahdollisuus oppia, miten MEL edistäneet uransa.

Top Kouluttajat

MEL luennoitsijat ovat sekoitus Erasmus tiedekunnan jäseniä ja menestyneitä liikemiehiä ja naisia. Näin varmistamme, että MEL opiskelijat opetetaan sekä yrittäjien ja tutkijoiden. Useat MEL luennoitsijoiden on nimetty ja palkittiin.

Kattava Opetussuunnitelma

MEL asettaa huomattavia korostetaan myös näkemykset, kokemukset ja vaatimukset teollisuuden suunnittelu, sisältö ja kehittäminen MEL opetussuunnitelman. Teollisuutta kuuleminen on osoittautunut onnistuneeksi paitsi houkutella alkuun opiskelijoita vaan myös saada tunnustusta MEL johtavana MSc alalla. MEL on ohjelma, joka keksi termin merenkulun logistiikan eli kokonaisvaltainen, yhtenäinen lähestymistapa tutkimuksen kansainvälisen liikenteen, satamissa, terminaaleissa ja maailmanlaajuinen logistiikka. Seuraavat runsaasti alan kuulemisen, MEL on laatinut opetussuunnitelman 15 moduulista joiden tavoitteena - kautta heidän filosofiansa ja yksilöllisen oppimisen tavoitteet - klo säveltäminen kokonaisvaltainen ja tiiviisti neulosta, kokonaisvaltaisen näkemyksen näkemys ja analyysi merenkulun maailmanlaajuisen toimitusketjuissa tuotantoon kuljetus- jakelu, jossa valtameri kuljetus ja satamien ja terminaalien hallinta keskeinen rooli.

Erim tutkimuslaitos

Kannalta tutkimuksen ja koulutuksen, useimmat MEL Resident tiedekunnan osallistuu liiketoimintaprosessit, logistiikka ja tietojärjestelmät (LIS) ohjelma Erasmus Research Institute of Management (Erim). Erim hiljattain arvioitiin yhdeksi kolmesta johtamistaidon oppilaitoksissa Euroopassa ja se on akkreditoitu Alankomaiden kuninkaallisen akatemian Arts and Sciences (KNAW).

MEL Tutkimus

Vuosia, MEL tutkimus on "määritelty" merenkulun taloustieteen ja logistiikka. Suurin osa tutkimusta on rahoittanut ulkopuolisten organisaatioiden, kuten Euroopan komissio ja Maailmanpankki. Konsultointi työ on vienyt MEL neljään kulmalta, Koreasta Brasiliaan ja Norjasta Kreikkaan. Akateemisen henkilöstön julkaisee johtavien lehdissä. Huippututkimusta esitellään akateemisen konferenssin.

Useat kandidaatin, suuret yhtiöt ja lähes kaikki maisteriohjelmiin meidän yliopistossa on esitetty Englanti. Viime vuosina euron kampuksella on tullut niin kansainvälinen, että kävellään näinä päivinä, löydät sen vaikea kuulla mitään muuta kieltä, mutta Englanti. MEL luokkahuone on tyypillisesti kansalaisten välillä 15-20 eri maasta.

Rotterdam

Rotterdam on nuori dynaaminen kansainvälinen kaupunki, joka tunnetaan sen kulttuuriin ja kansainvälisesti arvostettu arkkitehtuurin. Vuonna 2014 New York Times sijoitettu Rotterdamin top 10 52 paikkoja maailmassa vierailla. Koska taloudellinen sydän Alankomaiden, Euroopan suurin satama, ja elinvoimainen kaupunki, Rotterdam on ihanteellinen paikka opiskella Maritime Economics ja Logistiikka.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Hollantilainen

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc merenkulun taloustiede ja logistiikka (MEL)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta October 2019 Alankomaat Rotterdam + 1 lisää

MSc Maritime Economics ja Logistiikka (MEL) pyritään nopeuttamalla lupaavia nuoria ammattilaisia ​​huomisen johtajia yritysten ja valtion. Ohjelma valmistelee asiantuntijoiden modernit taloudelliset ja hallinnolliset työkalut tehokkaaseen päätöksentekoon, tarjota heille samalla kanssa menetelmiä, käsitteitä ja teorioita, jotta he voivat ymmärtää ja analysoida, kokonaisvaltaisesti ja monitieteisesti, monimutkaisia ​​merenkulun maailmanlaajuisen tarjonnan ketjut. [+]

Ohjelma kuvastaa MEL kokonaisvaltainen ja yhtenäinen lähestymistapa käsiteltäessä monimutkaisia ​​kytkeytyy merenkulun maailmanlaajuisen toimitusketjuissa. Lisäksi MEL kursseja, ohjelma asettaa huomattavia korostetaan menetelmien ja analyyttisten taitojen kehittäminen. Myös MEL opinnäytetyön pelaa suuri osa opetussuunnitelmaa.

Erottava ohjelman - Sillan Teoriasta käytäntöön - ovat MEL Tapahtumat (sosiaalinen / kulttuurinen integraatio); Yritysvierailuja (in situ kokemus); Professional Development Kurssit (käytännön sovelluksia teoria); ja Distinguished luentosarja.

Oppimistavoitteet

MSc Maritime Economics ja Logistiikka (MEL) pyritään nopeuttamalla lupaavia nuoria ammattilaisia ​​huomisen johtajia yritysten ja valtion. Ohjelma valmistelee asiantuntijoiden modernit taloudelliset ja hallinnolliset työkalut tehokkaaseen päätöksentekoon, tarjota heille samalla kanssa menetelmiä, käsitteitä ja teorioita, jotta he voivat ymmärtää ja analysoida, kokonaisvaltaisesti ja monitieteisesti, monimutkaisia ​​merenkulun maailmanlaajuisen tarjonnan ketjut. Näin MEL valmistuneet odotetaan pystyvän toimimaan ja tekemään päätöksiä, joilla johtamistyyliin ja päättäväisyyttä, alle monimutkaisia ​​ja epävarmoja olosuhteissa, maailmantalouden ja sosiaalinen ympäristö.... [-]


Ota yhteyttä

Center for Maritime Economics and Logistics - Erasmus University Rotterdam

Osoite, 1. rivi Erasmus University Rotterdam Center for Maritime Economics and Logistics Room H16-02 Burgemeester Oudlaan 50 3062 PA
Rotterdam, South Holland, Alankomaat