MEL Erasmus Center for Maritime Economics & Logistics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maan laivapolitiikka tarjoaa yrityksille yhden houkuttelevimmista liiketoimintaympäristöistä Euroopassa, haastaen menestyksekkäästi kaikki perinteiset varustamokeskukset. Rotterdamin oma yliopisto, Erasmus, on kaiken tämän ytimessä, tislaamalla maan tietoinfrastruktuuria meritalouden ja logistiikan maisteriohjelmassa (MEL); jatko / kansainvälinen jatkokoulutusohjelma, jonka tarkoituksena on muuttaa lupaavat nuoret ammattilaiset huomisen yritys- ja hallitusjohtajaksi. Ja jo 466 alumnistamme tämä on osoittautunut totta.

tilastot

Lisäksi laaja yritysverkosto antaa MEL-opiskelijoille mahdollisuuden hakea työllistymismahdollisuuksia arvostetuimmissa 'blue chip' -järjestöissä ja joissain tapauksissa hyödyntää infrastruktuuriaan ja tietojärjestelmiään kirjoittaessaan opinnäytetyötä.

Prof.dr. Bert de Groot

Testimonial3 täysin akkreditoitu

MEL-yritysverkosto käsittää yli 50 monikansallista yritystä ja organisaatiota. Niistä merkittävimpiä ovat Rotterdamin satama; Maersk Line; APM-päätteet; BIMCO; Stolt säiliöautot; Vopak; DVB-pankki; ja Hutchison Port Holdings (ECT). Yritysverkostoon liittyvät yritykset tekevät niin tunnustamalla MEL: n roolin merenkulun huippuammattilaisten kouluttamisessa, tutkimuksen suorittamisessa ja olemalla alan tieto- ja osaamiskeskus. Yritysverkoston jäsenet antavat vertaisneuvoja tulevaisuuden MEL-suunnasta, ovat vuorovaikutuksessa MEL-opiskelijoiden kanssa luentojen, sosiaalisten tapahtumien kautta ja rekrytoivat MEL-opiskelijoiden keskuudessa.

Alumni-yhteisö

Tutkimuksen ja koulutuksen kannalta suurin osa MEL: n pysyvästä tiedekunnasta osallistuu Erasmus Management Institute of Management (ERIM) -prosessien, logistiikan ja tietojärjestelmien (LIS) -ohjelmaan. ERIM arvioitiin äskettäin yhdeksi kolmesta suurimmasta johtamiskoulusta Euroopassa, ja sen on akkreditoinut Alankomaiden kuninkaallinen taiteen ja tieteen akatemia (KNAW).

MEL-tutkimus on vuosien ajan määritellyt meritalous- ja logistiikka-alan. Suurin osa tutkimuksestamme on rahoitettu ulkopuolisilla organisaatioilla, kuten Euroopan komissiolla ja Maailmanpankilla. Neuvontatyö on vienyt MEL: n maan neljään nurkkaan, Koreasta Brasiliaan ja Norjasta Kreikkaan. Akateeminen henkilökunta julkaisee johtavissa lehdissä. Huippututkimusta esitellään akateemisissa konferensseissa.

Sijainnit

Rotterdam

Center for Maritime Economics and Logistics - Erasmus University Rotterdam

Osoite
Burgemeester Oudlaan,50
3062 PA Rotterdam, Etelä-Hollanti, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited