Lue virallinen kuvaus

59092_SchoolProfile_logos.PNG

Vuonna 1952 perustettu Maastricht School of Management ( MSM ) on yksi Alankomaiden vanhimmista ja kansainvälisimmistä kauppakorkeakouluista. MSM tarjoaa tutkimukseen perustuvia ja kansainvälisesti akkreditoituja MBA-, MSc- ja MM-tutkintoja sekä monia lyhyempiä ammatillisia ja johtavia kursseja. Executive-kursseja tarjotaan avoimina ilmoittautumisohjelmina sekä räätälöityihin ohjelmiin, jotka sopivat julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden tarpeisiin.

MSM sijaitsee kauniissa Maastrichtin historiallisessa kaupungissa Alankomaissa - aivan Euroopan sydämessä. MSM : n MBA-ohjelma sijoittuu Hollantiin nro 2 Eduniversalin 2015-2016 parhaan Master-rankingin mukaan. Vuosina 2014 ja 2016 MSM oli finaali arvokkaalle AMBA-innovaatiopalkinnolle. Vuosittain noin 1000 opiskelijaa valmistuu MSM : n ohjelmista, ja MSM alumnit toimivat parhaissa tehtävissä liike-, hallinto- ja tiedemaailmassa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


Maastricht School of Management

MSM Master in Management (MM) -ohjelma on yhden vuoden kokopäiväinen päällikön ohjelma viimeaikaisia ​​tutkinnon suorittaneita ja nuoria ammattilaisia, joilla pyritään ha ... [+]

Akkreditointi Master in Management -ohjelman hyväksyy AMBA, ACBSP ja IACBE. Maastricht School of Management on institutionaalisesti akkreditoitu ATHEA.

Oletko kunnianhimoinen jatko tai nuori ammattihenkilö, joka pyrkii menestyksekkään uran ylimmän johdon?

Meidän MM tarjoaa sinulle ensimmäisen välttämättömän askeleen nopeuttaa eteenpäin urasi korkeammalle tasolle tarjoamalla sinulle vankka perustan käytännössä ja hallinnan teoria nopeasti muuttuvassa globaalissa maailmassa. Tämän kurssin aikana sinulla on tilaisuus ymmärtää miten hallita organisaatiotasi korkeaan suorituskykyyn monimuotoisessa ja monikulttuurisessa kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Opit kokeneesta tiedekunnasta, kansainvälisistä yrityksistä ja muista osallistujista eri kulttuuri-, liike- ja opintoihin.... [-]

Alankomaat Maastricht Saksa Aachen
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Maastricht School of Management (MsM)
Osoite
Maastricht School of Management Endepolsdomein 150
6229 EP Maastricht, Limburg, Alankomaat
Verkkosivusto
Puhelin
+31 43 387 0808