Maastricht University, Campus Venlo

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus

Maastrichtin yliopisto (UM) on Hollannin kansainvälisin yliopisto ja 16 300 opiskelijaa ja 4 300 työntekijää kasvaa edelleen. Yliopisto erottuu innovatiivisesta koulutusmallistaan, kansainvälisestä luonteestaan ​​ja monitieteellisestä lähestymistavastaan ​​tutkimukseen ja koulutukseen.

Laadukas tutkimus- ja opinto-ohjelmiensa ansiosta sekä vahva keskittyminen yhteiskunnalliseen sitoutumiseen UM on nopeasti rakentanut hyvän maineen. Nykyään sitä pidetään yhtenä maailman parhaista nuorista yliopistoista.

Nopeat faktat

  • Hollannin nuorin ja kansainvälisin yliopisto
  • 16 300 opiskelijaa, 4 300 henkilöä, 65 000 alumniä
  • yksi maailman parhaista nuorista yliopistoista (THE, QS)
  • Ainoa hollantilainen yliopisto Maailmanlaajuisessa yliopistoverkossa (WUN) ja Nuorten eurooppalaisten tutkimusyliopistojen verkko (YERUN)

Campus Venlo

Ruoka, ravitsemus ja logistiikka ovat Campus Venlo'n kolme pääpainopistettä. Tutkimus- ja opetusaiheet vaihtelevat elintarvikkeiden innovaatiosta ja syömisen psykologiasta logistiikan optimointiin. Tutkimus Campus Venlossa tehdään monitieteisesti kolmen tutkimuslinjan sisällä. Tämän kampuksen vieressä Venlo tarjoaa kolme opiskeluohjelmaa: yksi kandidaattiohjelma ja kaksi master-ohjelmaa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Health Kandidaatti »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Global Supply Chain Management ja muutos (kokoaikainen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Venlo

Globaali toimitusketjun hallinta- ja muutosohjelma on kehitetty vastaamaan tarjontaketjun asiantuntijoiden kasvavaa kysyntää, jotka ymmärtävät innovaatioiden merkityksen yrityksen menestyksessä. [+]

MSc Global Supply Chain Management ja muutos (kokoaikainen)

Globaali toimitusketjun hallinta- ja muutosohjelma on kehitetty vastaamaan tarjontaketjun asiantuntijoiden kasvavaa kysyntää, jotka ymmärtävät innovaatioiden merkityksen yrityksen menestyksessä. Ohjelma on opetettu Venlossa, yrittäjäkaupungissa, joka sijaitsee noin 80 km: n päässä Maastrichtista, antaen sinulle mahdollisuuden panna tietosi käytäntöön alueen teollisuuden sydämessä.

Mitä opit?

Globaali toimitusketjun hallinta ja muutos vie elementtejä eri tieteenaloilta, jotta saat kattavan ymmärryksen maailmanlaajuisista toimitusketjuista ja niiden laajemmasta asemasta globaalissa liiketoiminnassa ja taloudessa. Saat valmiudet ylläpitää "suurikokoista" yleiskuvaa toimitusketjun jokaisesta linkistä samalla, kun sinulla on johtamistuntemus muuttaa muutosprosesseja, jotka hyödyttävät yrityksen liiketoimintaa.... [-]


MSc luontaistuotealan innovaatiojohtamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Venlo

Master in Health Food Innovation Management valmentaa opiskelijoita ymmärtämään innovaatioprosessia elintarvike-ja juomateollisuudessa, jossa keskitytään erityisesti parantamaan kuluttajien terveyden ja terveellisen ruokavalion käyttäytymistä. [+]

MSc Terveyskaupat Innovation Management

&nbsp

Master in Health Food Innovation Management valmentaa opiskelijoita ymmärtämään innovaatioprosessia elintarvike-ja juomateollisuudessa, jossa keskitytään erityisesti parantamaan kuluttajien terveyden ja terveellisen ruokavalion käyttäytymistä. Kautta monitieteinen oppimisen lähestymistapa, opiskelija on valmis auttamaan siirtoon terveystieteiden näkökulmat ääni uusien tuotteiden ja markkinoinnin käsitteitä.

Ohjelmaa tarjotaan Maastrichtin yliopisto satelliittipaikannus Venlo mukaisesti vastuulla tiedekunnan terveys, lääketiede ja biotieteet.

Master in Health Food Innovation managemen t on kaksivuotinen, kokopäiväinen ohjelma opetetaan Englanti.... [-]