Maastricht University, Campus Venlo

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus

Maastrichtin yliopisto (UM) on Hollannin kansainvälisin yliopisto ja 16 300 opiskelijaa ja 4 300 työntekijää kasvaa edelleen. Yliopisto erottuu innovatiivisesta koulutusmallistaan, kansainvälisestä luonteestaan ​​ja monitieteellisestä lähestymistavastaan ​​tutkimukseen ja koulutukseen.

Laadukas tutkimus- ja opinto-ohjelmiensa ansiosta sekä vahva keskittyminen yhteiskunnalliseen sitoutumiseen UM on nopeasti rakentanut hyvän maineen. Nykyään sitä pidetään yhtenä maailman parhaista nuorista yliopistoista.

Nopeat faktat

  • Hollannin nuorin ja kansainvälisin yliopisto
  • 16 300 opiskelijaa, 4 300 henkilöä, 65 000 alumniä
  • yksi maailman parhaista nuorista yliopistoista (THE, QS)
  • Ainoa hollantilainen yliopisto Maailmanlaajuisessa yliopistoverkossa (WUN) ja Nuorten eurooppalaisten tutkimusyliopistojen verkko (YERUN)

Campus Venlo

Ruoka, ravitsemus ja logistiikka ovat Campus Venlo'n kolme pääpainopistettä. Tutkimus- ja opetusaiheet vaihtelevat elintarvikkeiden innovaatiosta ja syömisen psykologiasta logistiikan optimointiin. Tutkimus Campus Venlossa tehdään monitieteisesti kolmen tutkimuslinjan sisällä. Tämän kampuksen vieressä Venlo tarjoaa kolme opiskeluohjelmaa: yksi kandidaattiohjelma ja kaksi master-ohjelmaa.

Sijainnit

Venlo

Osoite
P.O. Box 616 6200 MD Maastricht
Venlo, Limburg, Alankomaat