Maastricht University, Faculty of Humanities and Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Humanistisen tiedekunnan ja Sciences (FHS) on tiedekunnan joka sisältää erilaisia ​​organisaatioyksiköiden, kaikki erilaisia ​​tehtäviä, ominaisuudet ja kehitysvaiheet. Kullakin yksiköllä on oma johto ja oma budjetti. Kuitenkin yleinen kehys on säännöllinen Tiedekuntarakenne sisällä seurannaisvaikutukset BBRUM johdossa Dean.

On pieni yleinen toimisto catering sihteerin ja menettelyihin apua johtoryhmän ja tiedekuntaneuvosto, taloudellinen ohjaus, HR ja koordinointi ICT. Sisällä FHS on useita (osa-aikainen) toiminnot keskeisellä paikalla: dekaanin, ohjaaja, sihteeri MT, ohjain, ennaltaehkäisy upseeri, sihteeripalveluita, HR ja Information Management (IM).

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master in Biobased Materials

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Maastricht

[+]

Uuden sukupolven tutkijoita tarvitaan löytää uusia materiaaleja ja kestäviä tuotantomenetelmiä käyttämällä biologisia resursseja.

Tutkinto / otsikko: MSc Biopohjaiset Materiaalit Kesto: 2 vuotta kokopäiväistä Opetuskieli Englanti Aloituspäivä: syyskuu 2016 Sijainti: Brightlands Chemelot Campus, Sittard-Geleen Avoin opetussuunnitelma, jossa opiskelijat voivat valita oman raidan alalla biopohjaisia ​​materiaaleja A novel tapa opetusmateriaalin tieteen master tasolla ongelmakeskeisen opiskelu ja oppiminen Selvä yhteys paikallisen teollisuuden osallistuvat tutkimukseen ja kehitykseen materiaalit ja polymeerit, myös biopohjaisia ​​variantteja näiden ja uusien biopohjaisten polymeerien ... [-]

Master In Systemsbiologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Maastricht

Haluatko ymmärtää paremmin elämän taustatekijöitä? Haluatko tietää lisää siitä, miten voit käyttää biologiaa ja matematiikkaa saadaksesi syvällisempää tietoa eläinten ja kasvien kehityksestä, sairauksien kehittymisestä ja mahdollisesti uusien hoitomuotojen kehittämisestä? Sitten Systems Biology on oikea ohjelma sinulle! Tämä ohjelma antaa sinulle tarvittavat tiedot ja käytännön taidot näiden järjestelmien monimutkaisuuden selvittämiseksi ja sen hyödyntämiseksi akateemiselle, teolliselle ja yhteiskunnalliselle kehitykselle. Kun olet valmistunut, kyky yhdistää biotieteet ja matematiikka tekee sinusta hieno ehdokas uran lääketieteelliseen tutkimukseen, lääkekehitykseen ja bioteknologiaan. [+]

Haluatko ymmärtää paremmin elämän taustatekijöitä? Haluatko tietää lisää siitä, miten voit käyttää biologiaa ja matematiikkaa saadaksesi syvällisempää tietoa eläinten ja kasvien kehityksestä, sairauksien kehittymisestä ja mahdollisesti uusien hoitomuotojen kehittämisestä? Sitten Systems Biology on oikea ohjelma sinulle!

Järjestelmäbiologiasta tulee tämän vuosisadan biologisten tieteiden valtavirta. Sitä voidaan käyttää tiedon systemaattiseen keräämiseen kaikilla tasoilla, molekyyleistä koko ekosysteemeihin ja sen integroimiseksi kvantitatiivisiin (tietokoneisiin) malleihin. Nämä mallit mahdollistavat biologisten prosessien tarkan simuloinnin.

Tämä ohjelma antaa sinulle tarvittavat tiedot ja käytännön taidot näiden järjestelmien monimutkaisuuden selvittämiseksi ja sen hyödyntämiseksi akateemiselle, teolliselle ja yhteiskunnalliselle kehitykselle. Kun olet valmistunut, kyky yhdistää biotieteet ja matematiikka tekee sinusta hieno ehdokas uran lääketieteelliseen tutkimukseen, lääkekehitykseen ja bioteknologiaan.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK

Maastricht, NL