Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Esittely

Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Tutkijakoulutusta lääketieteen ja terveystieteiden

Mitkä ovat tavoitteet tämän uuden aikakauden löytöjä?

Terveysasioista. Potilaille ja väestölle. Se on tämä tieto, joka ohjaa meitä, kun valmistelemme opiskelijoita kansainväliselle uralle tutkijoina, johtajat tai neuvonantajia. Riippumatta kenttä - Kliininen lääketutkimus, kansanterveys tai terveyteen politiikan kehittämiseen - valmistuneista kaikki palvella yhtä yleisenä etua: ihmisten terveyteen.

MSC OHJELMAT

Ytimessä tämän filosofian ovat meidän kolme Master of Science (MSc) ohjelmat. Kaksi näistä on tarkoitettu haltijoille kandidaatin tutkinto: MSc Health Sciences (kahden vuoden kokopäiväinen ohjelma, joka tarjoaa erikoisaloista epidemiologia, kliininen epidemiologia, geneettinen epidemiologia, ja kansanterveys) ja MSc Clinical Research. Kolmas ohjelma on tarkoitettu maisteria ja terveydenhuollon ammattilaisten jatko-opintoja. Tämä on MSc in Health Sciences, joka tarjotaan yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma tai kaksi vuotta osa-aika-ohjelma.

Erasmus KESÄ OHJELMA

Jokainen näistä kolmesta ohjelmien yhteen teoreettisen ja käytännön tutkijakoulutusta lääketieteen ja terveystieteiden. Ohjelmat alkavat joka elokuu kanssa Erasmus Summer ohjelman. Tämä kolmen viikon, 30-kurssi salkun state-of-the-art biolääketieteen aiheista on suunniteltu tyydyttämään tarpeita kansainvälisten opiskelijoiden ja ammattilaisten joiden erityistä etua - kuten kliinisen lääketieteen, yleinen käytäntö, kansanterveys, epidemiologia, genetiikka tai biostatistiikan.

Koska Kesä ohjelmassa keskitytään keskeisiin periaatteisiin ja kvantitatiivisia lääketieteellistä tutkimusta, se on avoinna paitsi osallistujille MSc ohjelmia, mutta kaikille opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Jos et ole ilmoittautunut koulutusohjelman mutta haluavat saada olennaista päivitykset valikoima soveltavan lääketieteen ja terveydenhuollon alojen, voit näin koota oma henkilökohtainen koulutussuunnitelma - toinen tärkeä puoli NIHES filosofiaa. Itsenäisenä opiskelija, olet myös tervetullut ilmoittautua tahansa osa säännöllistä syksyn opetussuunnitelmaa.

Erasmus TALVI OHJELMA

Kaikki nämä toimet ja vaihtoehtoja laajennetaan Erasmus Winter ohjelman, joka keskittyy perusasiat yhteisiä kaikille tutkimuksen kliinisen lääketieteen. Omistettu periaatteet ja menetelmät kliinisen tutkimuksen, se on tarkoitettu erityisesti niille, joita kiinnostaa kliinisissä tutkimuksissa, lääkkeen turvallisuutta tutkimuksen ja päätöksenteon kliinisen lääketieteen. Se sisältää myös erilaisia ​​kursseja genetiikan ja biostatistiikan.

DSC OHJELMAT

Haluatko lisätä kansainvälinen ulottuvuus urasi tutkijana? Yhdistää tutkimuksen ja kliinisen työn? Vai oletko pyrkivät maksimoimaan mahdollisuudet oikeutettujen PhD tutkimushanke kautta tohtori (KTT) ohjelma? Tutkimuksemme koulutus on suunniteltu auttamaan sinua tekemään ne kaikki.

Tällä NIHES, olemme Laajennamme jatkuvasti verkoston kumppanin yliopistojen ympäri maailmaa. Teemme yhteistyötä johtavien yliopistojen EU: n rahoittamassa maisterikoulutusohjelma, yhteisiä tohtorin ohjelmia, ja liikkuvuuteen. Joten mikä tahansa kunnianhimoa - aiotteko työskennellä tiedemies korkeakoulujen, julkisen sektorin tai toimialan - annamme sinulle tietoa ja asiantuntemusta tarvitaan.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Hollantilainen

Katso maisteriohjelmia » Katso MSc » Katso Maisteri »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Tutkimus Mestari Terveystieteiden Erikoistunut Terveydenhuollon Taloudessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Rotterdam

Erikoistuminen tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän epidemiologian ja terveysalan talouden kursseja, joiden tarkoituksena on opettaa sinulle tärkeitä analyyttisiä ja ammattitaidon suunnitteluun, toteuttamiseen ja raportointiin akateemisen tutkimuksen alalla terveyden taloustieteen. [+]

Terveystaloustiede on tulossa maailmanlaajuinen ilmiö. Terveydenhuollon kustannukset nousevat nopeasti aiheuttavat vakavaa huolta terveydenhuollon päättäjät ympäri maailmaa. Kestävyys terveydenhuoltojärjestelmän, joka on helppo ja edullinen kaikille, on vaikea saavuttaa ja ylläpitää. Vaikeudet liittyvät varmistetaan oikeudenmukainen ja kattava terveydenhuoltojärjestelmä ovat tärkeä kannustin suorittaa terveyttä taloudellista tutkimusta.

Siksi terveys taloustiede on dynaaminen ja kasvava tutkimusalue lukuisia työmahdollisuuksia. Erikoistuminen tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän epidemiologian ja terveysalan talouden kursseja, joiden tarkoituksena on opettaa sinulle tärkeitä analyyttisiä ja ammattitaidon suunnitteluun, toteuttamiseen ja raportointiin akateemisen tutkimuksen alalla terveyden taloustieteen. Tyypillisesti, kuten Health Economics opiskelija voit käsitellä kysymyksiä, kuten: Miten tasapaino kohtuuhintaisuus terveydenhuollon ja terveydenhuollon laatu? Ovat uusia terveydenhuollon interventioita arvoinen menot? Miten terveydenhuoltojärjestelmien suorittaa toistensa suhteen kannalta solidaarisuuden ja kohtuuhintaisuuden? Onko terveyden ja terveydenhuollon jaetaan oikeudenmukaisesti populaatioissa? Miten voimme parantaa nykyisen terveyttä taloudellisen tutkimuksen menetelmiä? Miten voimme suunnitella terveyden taloudelliset tutkimukset?... [-]


Videot

DISCOVER NIHES

Ota yhteyttä

Erasmus MC

Osoite, 1. rivi NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA
Rotterdam, Alankomaat
Verkkosivu http://www.nihes.com/