Lue virallinen kuvaus

TUTKIMUSOHJELMAT LÄÄKETIETEESSÄ JA TERVEYSANTEISIIN

Mitkä ovat tavoitteesi tämän uuden aikakauden löytöjä?

Terveydellä on väliä. Potilaille ja potilaille. Tämä tietämys ohjaa meitä, kun valmistelemme opiskelijoita kansainvälisille uraneuvojille tutkijoiksi, johtajiksi tai neuvonantajiksi. Huolintutkimus, kansanterveys tai terveydenhuollon kehittäminen riippumatta siitä, ovatko ne kenttäklinikkamme, tutkinnon suorittaneet tarjoavat yhden yleisen edun: ihmisten terveydelle.

MSC-OHJELMAT

Tämän filosofian ytimessä on kolme maisteriohjelmaa. Kaksi niistä on tarkoitettu kandidaatin tutkinnon haltijoille: MSc in Health Sciences (kaksivuotinen kokopäiväinen ohjelma, joka tarjoaa erikoisuuksia epidemiologian, kliinisen epidemiologian, geneettisen epidemiologian ja kansanterveyden alalla) ja kliinisen tutkimuksen MSc. Kolmas ohjelma on tarkoitettu jatkotutkinnon suorittaneille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Tämä on MSc in Health Sciences, joka tarjotaan yhden vuoden kokopäiväistä ohjelmaa tai kahden vuoden osa-aikainen ohjelma.

ERASMUKSEN KESÄOHJELMA

Jokainen näistä kolmesta ohjelmasta yhdistää teoreettisen ja käytännöllisen tutkijakoulutuksen lääketieteessä ja terveystieteissä. Ohjelmat alkavat elokuussa Erasmus Summer -ohjelman avulla. Tämä kolmen viikon huipputason biolääketieteen aihepiirikohtainen 30-portainen portfolio on suunniteltu täyttämään täysin kansainvälisten opiskelijoiden ja ammattilaisten tarpeet - kuten kliininen lääketiede, yleinen käytäntö, kansanterveys, epidemiologia, genetiikka tai biostatistiikka.

Koska kesäohjelma keskittyy kvantitatiivisen lääketieteellisen tutkimuksen keskeisiin periaatteisiin ja menetelmiin, se on avoin kaikille MSc-ohjelmien osallistujille, mutta kaikille opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Jos et ole suorittanut tutkinto-ohjelmaa, mutta haluavat saada olennaisia ​​päivityksiä useista sovelletuista lääketieteellisistä ja terveydenhuollon aloista, voit kerätä oman henkilökohtaisen harjoittelusuunnitelman - toinen tärkeä osa NIHES filosofiaa. Riippumattomana opiskelijana voit myös ilmoittautua mihinkään osaan tavanomaisesta syksyn opetussuunnitelmasta.

ERASMUS-TALVIOHJELMA

Kaikki nämä toimet ja mahdollisuudet laajennetaan Erasmus Winter -ohjelmaan, jossa keskitytään kaikkiin kliinisen lääketieteen tutkimuksiin. Kliinisen tutkimuksen periaatteisiin ja menetelmiin pohjautuen se on tarkoitettu erityisesti kliinisissä tutkimuksissa, huumeiden turvallisuustutkimuksessa ja kliinisessä lääketutkimuksessa. Se sisältää myös erilaisia ​​kursseja genetiikan ja biostatistiikan.

DSC-OHJELMAT

Haluatko lisätä kansainvälisen ulottuvuuden uraasi tutkijana? Yhdistää tutkimusta ja kliinistä työtä? Tai aiotko maksimoida mahdollisuutesi saada PhD-tutkimusprojektin kautta Doctor of Science (DSc) -ohjelman kautta? Tutkimuskoulutuksemme on suunniteltu auttamaan sinua tekemään ne kaikki.

NIHES laajennamme jatkuvasti kumppaniyliopistojen verkostoa ympäri maailmaa. Toimimme yhteistyössä johtavien yliopistojen kanssa EU-rahoitteisten maisteriohjelmien, yhteisten tohtoriohjelmien ja liikkuvuusohjelmien kanssa. Joten mitä tahansa kunnianhimoa - haluatko toimia akateemisessa tutkijana, julkisella sektorilla tai teollisuudella - tarjoamme sinulle tarvittavaa tietoa ja asiantuntemusta.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Hollantilainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Valmistunut vain kandidaatin tutkintoon kliinisissä, kansanterveydellisissä tai biolääketieteellisissä tiedeissä ja haluaa aloittaa merkittävän panoksen tieteellisen tutk ... [+]

Terveystieteiden tutkimuksen maisteriohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille perusteellinen tuntemus joko kliinisissä tai kansanterveystutkimuksissa. Erikoistumisalaan kuuluvat kliininen epidemiologia, epidemiologia, kansanterveyden epidemiologia, geneettinen ja molekulaarinen epidemiologia sekä terveystaloudellinen analyysi. Valmistuttuaan hakijoilla on tietoa, ymmärrystä ja taitoja ehdottaa huippututkimuksia, kirjoittaa erinomaisia opintoprotokollia, tehdä tutkimuksia, analysoida tietoja nykyaikaisilla tilastotekniikoilla, tehdä perusteltuja syy-päätelmiä, tulla perusteltuihin päätelmiin, ja kirjoita erinomaisia tutkimustöitä. Erikoistumisen valinnasta riippuen hakija keskittyy esimerkiksi kliinisiin tutkimuksiin, väestötutkimuksiin, kansanterveyden interventioihin tai mallintamistutkimuksiin.... [-]

Alankomaat Rotterdam
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Erasmus MC
Osoite
NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA
Rotterdam, South Holland, Alankomaat
Verkkosivusto