Lue virallinen kuvaus

TUTKIMUSOHJELMAT LÄÄKETIETEESSÄ JA TERVEYSANTEISIIN

Mitkä ovat tavoitteesi tämän uuden aikakauden löytöjä?

Uskomme, että elintärkeiden terveyskysymysten ratkaisemiseksi on keskeistä koulutuksen ja tutkimuksen metodologian huippuosaaminen. Pyrimme innostamaan ja opastamaan lahjakkaita opiskelijoita heidän pyrkimyksissään tulla johtaviksi terveydenhuollon ammattilaisiksi, professoreiksi tai uraauurtaviksi tutkijoiksi - niille, jotka pyrkivät tekemään eroa tutkimuksestaan riippumatta niiden kentästä - kliininen lääketiede, huumeiden tutkimus, kansanterveys tai terveyspolitiikan kehittäminen .

MSC-OHJELMAT

Tämän filosofian ytimessä on kolme maisteriohjelmaa. Kaksi näistä on tarkoitettu kandidaatin tutkinnon haltijoille: Terveystieteiden tutkimusmestari (kaksivuotinen kokopäiväinen ohjelma, joka tarjoaa erikoistumista epidemiologiaan, kliiniseen epidemiologiaan, geneettiseen epidemiologiaan, kansanterveyteen ja terveystalouteen) ja tutkimuspäällikkö Kliininen tutkimus. Kolmas ohjelma on tarkoitettu jatko-opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Tämä on terveystieteiden maisteri, jota tarjotaan yhden vuoden täysipäiväisenä ohjelmana tai räätälöityjen kahden vuoden osa-aikatyöohjelmana. Tämä ohjelma tarjoaa myös useita erikoisaloja.

ERASMUKSEN KESÄOHJELMA

Jokainen näistä kolmesta ohjelmasta yhdistää teoreettisen ja käytännöllisen tutkijakoulutuksen lääketieteessä ja terveystieteissä. Ohjelmat alkavat elokuussa Erasmus Summer -ohjelman avulla. Tämä kolmen viikon huipputason biolääketieteen aihepiirikohtainen 30-portainen portfolio on suunniteltu täyttämään täysin kansainvälisten opiskelijoiden ja ammattilaisten tarpeet - kuten kliininen lääketiede, yleinen käytäntö, kansanterveys, epidemiologia, genetiikka tai biostatistiikka.

Koska kesäohjelma keskittyy kvantitatiivisen lääketieteellisen tutkimuksen keskeisiin periaatteisiin ja menetelmiin, se on avoin kaikille MSc-ohjelmien osallistujille, mutta kaikille opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Jos et ole suorittanut tutkinto-ohjelmaa, mutta haluavat saada olennaisia ​​päivityksiä useista sovelletuista lääketieteellisistä ja terveydenhuollon aloista, voit kerätä oman henkilökohtaisen harjoittelusuunnitelman - toinen tärkeä osa NIHES filosofiaa. Riippumattomana opiskelijana voit myös ilmoittautua mihinkään osaan tavanomaisesta syksyn opetussuunnitelmasta.

POSTGRADUATE-OHJELMAT

Haluatko lisätä kansainvälisen ulottuvuuden tutkijasi uraan? Tutkimuksen ja kliinisen työn yhdistäminen? Tai yritätkö maksimoida mahdollisuuksiasi saada jatko-ohjelmaan PhD-tutkimushankkeeseen? Tutkimuskoulutuksemme on suunniteltu auttamaan sinua tekemään kaikki.

Harkitse jatko-ohjelmaa yhden vuoden jatkokoulutuksen jälkeen oman maisterinne jälkeen, jos haluat hankkia lisää tutkimuskokemusta tai lisätä mahdollisuuksiasi saada PhD-tutkimushankkeeseen.

NIHES laajennamme jatkuvasti kumppanuusyliopistojen verkostoa ympäri maailmaa. Joten mitä kunnianhimoa - olitpa aikonut työskennellä tutkijana akateemisessa ympäristössä, julkisella sektorilla tai teollisuudessa - annamme sinulle tarvitsemasi tiedot ja asiantuntemuksen.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Hollantilainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Terveystieteiden tutkimuksen maisteriohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille perusteellinen tuntemus joko kliinisissä tai kansanterveystutkimuksissa. Erikoistumuksii ... [+]

Yleiskatsaus

Terveystieteiden tutkimuksen maisteriohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille perusteellinen tuntemus joko kliinisissä tai kansanterveystutkimuksissa. Erikoistumuksiin kuuluvat kliininen epidemiologia, epidemiologia, kansanterveyden epidemiologia, geneettinen ja molekyyliepidemiologia sekä terveyteen liittyvä taloudellinen analyysi. Valmistuttuaan hakijoilla on tietoa, ymmärrystä ja taitoja ehdottaa huippututkimuksia, kirjoittaa erinomaisia opintoprotokollia, tehdä tutkimusta, analysoida tietoja nykyaikaisilla tilastotekniikoilla, tehdä perusteltuja syy-päätelmiä, tulla perusteltuihin johtopäätöksiin , ja kirjoita erinomaisia tutkimustöitä. Erikoistumisen valinnasta riippuen hakija keskittyy esimerkiksi kliinisiin tutkimuksiin, väestötutkimuksiin, kansanterveyden interventioihin tai mallinnustutkimuksiin.... [-]

Alankomaat Rotterdam
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Erasmus MC
Osoite
NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA
Rotterdam, South Holland, Alankomaat
Verkkosivusto