Piet Zwart Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

PIET ZWART-INSTITUUTTI: MASTER-OPINNOT TAIDE, SUUNNITTELU JA ART-KOULUTUS

Piet Zwart -instituutissa on Willem de Kooning -akatemian kansainvälisiä Master-ohjelmia Hogeschool Rotterdamissa. Vuodesta 1999 lähtien se on sitoutunut edistämään tutkimusta ja tutkimusta taiteen, muotoilun ja taidekasvatuksen aloilla.

60469_KDH.jpg

Upean hollantilaisen suunnittelijan, Piet Zwartin, joka työskenteli kokeellisesti mediassa ja yhteyksissä, instituutti tarjoaa rikas yhdistelmän syvällistä erikoistumista ja monitieteistä vaihtoa intiimiin oppimisympäristöön.

Piet Zwart -instituutin kurssit sijaitsevat Rotterdamin keskustan sydämessä osoitteessa Karel Doormanhof 45 ja Blaak 10. Vaikka opiskelijat ja tiedekunta tulevat eri puolilta maailmaa ja tuovat mukanaan erilaisia ​​kulttuurivaikutuksia, on myös vahvoja yhteyksiä kaupunkiin, sen historiaan ja muuttuvaan kaupunkiympäristöön.

Kaikki neljä maisteriohjelmaa - taide, sisustussuunnittelu: tutkimus + suunnittelu, mediasuunnittelu ja viestintä sekä taidekasvatus - ovat kiinnostuneita kurinalaisuuden monimutkaisista sosiaalisista, kulttuurisista ja poliittisista perusteluista.

Yksilöllisesti räätälöidyn opetussuunnitelman avulla, jossa yhdistyvät kollektiivinen oppiminen, yksittäiset opetusohjelmat, käytännönläheinen tutkimus ja teoreettinen tutkimus, kurssimme kouluttaa ammattilaisia, joilla on kriittisesti heijastava, innovatiivinen, kyseenalainen ja mielikuvituksellinen lähestymistapa työstään. Valmistuneitamme menevät paitsi asettua itselleen myös omalla alallaan, mutta myös haastavat ja luovasti määrittelevät oman ammattialueensa.

Koulutusohjelmana ja kulttuurikeskuksena "julkistamisen" käsite on ydin toimintamme kannalta. Näyttelyt, ohjelmointi, konferenssit ja julkaisut ovat keino laajentaa tutkimustyötä yliopistojen rajojen ulkopuolelle ja samalla arvostaa erittäin tarpeellista spekulatiivista tilaa pohdintaa ja osaamisen rakentamista varten, joka on mahdollista vain akateemisen kehityksen kautta, kuten Piet Zwart -instituutti.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master of Education in Arts

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Rotterdam

Master of Education in Arts -ohjelmassa yhdistää teoriat ja käytännöt keskittyen ajankohtaisiin kysymyksiin, jotka käsittävät erilaisia ​​käytäntöjä ja keskusteluja (koulutus, pedagogiikka, politiikka, taide, muotoilu, kulttuuriteoria, digitaalinen didaktiikka, filosofia, museokasvatus ja "yhteisötaiteet" ). [+]

Master of Education in Arts -ohjelmassa yhdistää teoriat ja käytännöt keskittyen ajankohtaisiin kysymyksiin, jotka käsittävät erilaisia ​​käytäntöjä ja keskusteluja (koulutus, pedagogiikka, politiikka, taide, muotoilu, kulttuuriteoria, digitaalinen didaktiikka, filosofia, museokasvatus ja "yhteisötaiteet" ). Opiskelijoita kannustetaan pohtimaan asemansa ja opetusmenetelmänsä yhteiskunnallisissa, kulttuurisissa ja poliittisissa yhteyksissä ja tukemassa tarkkaa tietoa taidekasvatuksen, nykytaiteen ja muotoilun uusimmista kehityksestä. Intensiivisen tutkimusprosessin avulla he vahvistavat ammatillista ja henkilökohtaista asemaa alalla. Vaikka yleispiirre on monitieteinen, ohjelma on erikoistunut taiteen ja suunnittelun opetukseen.... [-]


Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Blaak 10 3011 TA
Rotterdam, South Holland, Alankomaat

Osoite, 1. rivi Karel Doormanhof 45 3012 GC
Rotterdam, South Holland, Alankomaat