Piet Zwart Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

PIET ZWART-INSTITUUTTI: MASTER-OPINNOT TAIDE, SUUNNITTELU JA ART-KOULUTUS

Piet Zwart -instituutissa on Willem de Kooning -akatemian kansainvälisiä Master-ohjelmia Hogeschool Rotterdamissa. Vuodesta 1999 lähtien se on sitoutunut edistämään tutkimusta ja tutkimusta taiteen, muotoilun ja taidekasvatuksen aloilla.

60469_KDH.jpg

Upean hollantilaisen suunnittelijan, Piet Zwartin, joka työskenteli kokeellisesti mediassa ja yhteyksissä, instituutti tarjoaa rikas yhdistelmän syvällistä erikoistumista ja monitieteistä vaihtoa intiimiin oppimisympäristöön.

Piet Zwart -instituutin kurssit sijaitsevat Rotterdamin keskustan sydämessä osoitteessa Karel Doormanhof 45 ja Blaak 10. Vaikka opiskelijat ja tiedekunta tulevat eri puolilta maailmaa ja tuovat mukanaan erilaisia ​​kulttuurivaikutuksia, on myös vahvoja yhteyksiä kaupunkiin, sen historiaan ja muuttuvaan kaupunkiympäristöön.

Kaikki neljä maisteriohjelmaa - taide, sisustussuunnittelu: tutkimus + suunnittelu, mediasuunnittelu ja viestintä sekä taidekasvatus - ovat kiinnostuneita kurinalaisuuden monimutkaisista sosiaalisista, kulttuurisista ja poliittisista perusteluista.

Yksilöllisesti räätälöidyn opetussuunnitelman avulla, jossa yhdistyvät kollektiivinen oppiminen, yksittäiset opetusohjelmat, käytännönläheinen tutkimus ja teoreettinen tutkimus, kurssimme kouluttaa ammattilaisia, joilla on kriittisesti heijastava, innovatiivinen, kyseenalainen ja mielikuvituksellinen lähestymistapa työstään. Valmistuneitamme menevät paitsi asettua itselleen myös omalla alallaan, mutta myös haastavat ja luovasti määrittelevät oman ammattialueensa.

Koulutusohjelmana ja kulttuurikeskuksena "julkistamisen" käsite on ydin toimintamme kannalta. Näyttelyt, ohjelmointi, konferenssit ja julkaisut ovat keino laajentaa tutkimustyötä yliopistojen rajojen ulkopuolelle ja samalla arvostaa erittäin tarpeellista spekulatiivista tilaa pohdintaa ja osaamisen rakentamista varten, joka on mahdollista vain akateemisen kehityksen kautta, kuten Piet Zwart -instituutti.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master of Education in Arts

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Rotterdam

The Master of Education in Arts program explicitly connects theory and practice, focusing on contemporary issues, which span different practices and discourses (education, pedagogy, politics, art, design, cultural theory, digital didactics, philosophy, museum education and ‘community arts’). [+]

The Master of Education in Arts program explicitly connects theory and practice, focusing on contemporary issues, which span different practices and discourses (education, pedagogy, politics, art, design, cultural theory, digital didactics, philosophy, museum education and ‘community arts’). Students are encouraged to reflect upon their position and teaching methodologies within social, cultural and political contexts, and subsidized a close insight into the newest developments in art education, contemporary art, and design. Through an intensive study process, they strengthen their professional and personal position in the field. Although the general focus is interdisciplinary, the program specializes in art and design education.... [-]


Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Blaak 10 3011 TA
Rotterdam, Alankomaat

Osoite, 1. rivi Karel Doormanhof 45 3012 GC
Rotterdam, Alankomaat