Lue virallinen kuvaus

PIET ZWART-INSTITUUTTI: MASTER-OPINNOT TAIDE, SUUNNITTELU JA ART-KOULUTUS

Piet Zwart -instituutissa on Willem de Kooning -akatemian kansainvälisiä Master-ohjelmia Hogeschool Rotterdamissa. Vuodesta 1999 lähtien se on sitoutunut edistämään tutkimusta ja tutkimusta taiteen, muotoilun ja taidekasvatuksen aloilla.

60469_KDH.jpg

Upean hollantilaisen suunnittelijan, Piet Zwartin, joka työskenteli kokeellisesti mediassa ja yhteyksissä, instituutti tarjoaa rikas yhdistelmän syvällistä erikoistumista ja monitieteistä vaihtoa intiimiin oppimisympäristöön.

Piet Zwart -instituutin kurssit sijaitsevat Rotterdamin keskustan sydämessä osoitteessa Karel Doormanhof 45 ja Blaak 10. Vaikka opiskelijat ja tiedekunta tulevat eri puolilta maailmaa ja tuovat mukanaan erilaisia ​​kulttuurivaikutuksia, on myös vahvoja yhteyksiä kaupunkiin, sen historiaan ja muuttuvaan kaupunkiympäristöön.

Kaikki neljä maisteriohjelmaa - taide, sisustussuunnittelu: tutkimus + suunnittelu, mediasuunnittelu ja viestintä sekä taidekasvatus - ovat kiinnostuneita kurinalaisuuden monimutkaisista sosiaalisista, kulttuurisista ja poliittisista perusteluista.

Yksilöllisesti räätälöidyn opetussuunnitelman avulla, jossa yhdistyvät kollektiivinen oppiminen, yksittäiset opetusohjelmat, käytännönläheinen tutkimus ja teoreettinen tutkimus, kurssimme kouluttaa ammattilaisia, joilla on kriittisesti heijastava, innovatiivinen, kyseenalainen ja mielikuvituksellinen lähestymistapa työstään. Valmistuneitamme menevät paitsi asettua itselleen myös omalla alallaan, mutta myös haastavat ja luovasti määrittelevät oman ammattialueensa.

Koulutusohjelmana ja kulttuurikeskuksena "julkistamisen" käsite on ydin toimintamme kannalta. Näyttelyt, ohjelmointi, konferenssit ja julkaisut ovat keino laajentaa tutkimustyötä yliopistojen rajojen ulkopuolelle ja samalla arvostaa erittäin tarpeellista spekulatiivista tilaa pohdintaa ja osaamisen rakentamista varten, joka on mahdollista vain akateemisen kehityksen kautta, kuten Piet Zwart -instituutti.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Piet Zwart Institute

Master of Education in Arts -ohjelmassa yhdistää teoriat ja käytännöt keskittyen ajankohtaisiin kysymyksiin, jotka käsittävät erilaisia ​​käytäntöjä ja keskusteluja (koul ... [+]

Master of Education in Arts -ohjelmassa yhdistää teoriat ja käytännöt keskittyen ajankohtaisiin kysymyksiin, jotka käsittävät erilaisia ​​käytäntöjä ja keskusteluja (koulutus, pedagogiikka, politiikka, taide, muotoilu, kulttuuriteoria, digitaalinen didaktiikka, filosofia, museokasvatus ja "yhteisötaiteet" ). Opiskelijoita kannustetaan pohtimaan asemansa ja opetusmenetelmänsä yhteiskunnallisissa, kulttuurisissa ja poliittisissa yhteyksissä ja tukemassa tarkkaa tietoa taidekasvatuksen, nykytaiteen ja muotoilun uusimmista kehityksestä. Intensiivisen tutkimusprosessin avulla he vahvistavat ammatillista ja henkilökohtaista asemaa alalla. Vaikka yleispiirre on monitieteinen, ohjelma on erikoistunut taiteen ja suunnittelun opetukseen.... [-]

Alankomaat Rotterdam
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi