Protestant Theological University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Protestanttinen Theological University (PThU) on yliopiston teologian perustuu uskonnolliseen näkemys elämästä, joka sijaitsee Amsterdamissa ja Groningen. PThU pyritään syvällinen ja asiaa teologista koulutuksen ja tutkimuksen osalta kehitystä uskossa, kirkon ja kristinuskon maailmanlaajuisesti. Työ yliopisto on saanut sen tiiviissä kirkon ja ihmetellään, mitä usko tekee ihmisten kanssa - nimenomaan myös henkilökohtainen usko sen henkilökunta ja opiskelijat.

Sidottu tyyppi teologisen käytäntö

PThU sanoista sitoutunut akateemista teologista käytännössä erityisesti vastuussa protestanttisen perinteen. Johtava kehys on toimisto- ja yhteiskunnallinen merkitys tänään, syvällinen tuntemus ja laatimalla lähteistä ja perinteiden kunnioittaminen.

Koulutusta ministeriön protestanttisen kirkon Alankomaissa

Protestanttinen teologinen yliopisto on pitkäaikainen kokemus koulutusta ministeriön. PThU tarjoaa virallista koulutusta ministeriön tunnustama Hollannin protestanttikirkko, sekä seurakuntien ja sielunhoito ministereitä. Se tarjoaa myös jälkeisen akateemisen koulutuksen ministereille ja toimihenkilöä. Lisätietoja protestanttisen kirkon Hollanti katso http://www.pkn.nl.

Suhde Hollannin protestanttikirkko

On olemassa keskinäinen ymmärrys PThU ja Hollannin protestanttikirkko (PCN). PThU pohjautuu kristinuskon työtään koulutuksen ja tutkimuksen. Hoitavilla lähteet ja historiaa kristinuskon, tutkimus uskomuksia ja tunnustusten kirkon ja huolehtimalla oppinut uskon ja kirkon käytäntö ovat kaikki tehtiin solidaarisuudesta perinteitä, jotka ovat yhdistyneet PCN. PCN kuuluu itselleen PThU määrittelemällä vaatimukset ja tavoitteet koulutusohjelmien ja muodostumiseen, jotka haluavat tulla hyväksytyiksi pastoreita PCN. Hallinnollisesti tämä osallistuminen on osoituksena pankkivaltuusto, jonka tehtävänä on valvonnassa PThU hallituksen valvonnan alaisuuteen ja vastuullisuutta kirkolliskokous PCN.

Sitoutuminen yhteiskunta

PThU haluaa olla yliopisto sitoutunut yhteiskunnalle. Tämä on Esimerkkinä voidaan konferensseja, tutkimus-päivää ja julkaisuja laajalle yleisölle. Siten PThU osaltaan kristillisestä perinteestä yhteiskunnallisiin diskurssi uskon, kirkon ja yhteiskunnan. Jotkin näistä toimista ovat alulle PThU itse, jotkut muut.

Perustettiin vuonna 2007

PThU on muotoutunut jälkeen fuusion virallista koulutukset ministeriön reformoidun ja luterilaisen perinteitä. Kun PThU perustettiin, mono-tiedekunnan yliopiston johdon rakennetta valinneet. Jäsenet hallintoneuvoston nimittää kirkolliskokous protestanttisen kirkon Alankomaissa. Tämä takaa liitäntä PThU kirkon.

Organisaatio

Johtokunnan Protestanttinen Theological University (PThU) hoitaa johtokunta, joka vastaa valvonnasta valmistelusta ja toteuttamisesta yliopiston koulutus- ja tutkimuspolitiikka. Lisäksi hallitus huolehtii päivittäin tehtäviä toimintaan osallistuvia yliopiston. Johtokunnan nimittää pankkivaltuusto. Tässä neuvoston varmistaa, että hallitus noudattaa velvollisuuksista yliopistolle perusteella oikeudellisten ja kirkon sääntö sen käyttäessä tehtävät ja valtuudet. Hallintoneuvoston neuvosto nimittää kirkolliskokous protestanttisen kirkon Alankomaissa. Johtoryhmä avustaa sen tehtävänsä toimitusjohtajana, koulutusjohtaja ja neuvottelukunta.

PThU International

Protestanttinen teologia on lähtökohtaisesti kansainvälisiä. Siksi kansainvälistyminen, ymmärretään "tarkoitetaan prosessia, jossa kansainvälinen, kulttuurien ja / tai globaali ulottuvuus tavoitteet, tehtävät ja Korkeakoulutuksen" on yksi tärkeimmistä tavoitteista yliopistossa.

Kansainvälinen, Englanti-opetti teologian maisteri ohjelman Groningen, opiskelijoiden kanssa Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Oseaniassa on selvä esimerkki tästä pyrkii sisällyttämään kansainvälinen ja kulttuurienvälinen ulottuvuus koulutukseen avulla todellinen kansainvälinen luokkahuoneessa.

Mutta PThU pyritään myös helpottamaan todellisen kansainvälisen kokemuksia hollantilaisopiskelijoille Groningen ja Amsterdam kautta opiskelijoiden liikkuvuutta ohjelmia ja kutsun ulkomaisten vierailevia luennoitsijoita. Kehittämällä sandwich tohtoreita ja yhteisiä tohtorin ohjelmia yliopisto pyrkii myös edistämään kansainvälistymistä tohtorikoulutukseen.

Alalla tutkimuksen kansainvälistymisen varten PThU tarkoittaa aktiivista osallistumista kansainvälisten verkostojen ja konferenssien ja julkaistu asianomaisten kansainvälisten vertaisarvioiduissa lehdissä. Tarkemmin yliopisto on rakentanut viime vuosina vahva verkosto kansainvälisesti tunnustettu kumppanuusoppilaitoksia Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Enemmän intensiivisen tutkimuksen yhteistyö on paikallaan strategisten kumppanien kanssa Etelä-Afrikassa, Yhdysvalloissa, Israelissa ja useissa Euroopan maissa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Teologian Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Master of Theology (perusteellisesti) on Englanti-opettanut intensiivinen maisteriohjelman. Se alkaa syyskuussa lukuvuosittain ja kestää vuoden (60 op). Kansainvälinen Master on kansainvälinen ekumeeninen ohjelma, jossa asiayhteyteen lähestymistapaa kaikissa teologiset alalajeja. Se tarjoaa useita mahdollisuuksia kulttuurien kohtaaminen ja vuorovaikutus opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Opiskelija oppia erilainen kulttuuritausta ja teologisia yhteyksissä. Ohjelmaan osallistuminen on siis aidosti kansainvälinen ja kulttuurienvälinen kokemus kaikille opiskelijoille. [+]

Todella Kulttuurienvälinen Experience Master of Theology (perusteellisesti) on Englanti-opettanut intensiivinen maisteriohjelman. Se alkaa syyskuussa lukuvuosittain ja kestää vuoden (60 op). Kansainvälinen Master on kansainvälinen ekumeeninen ohjelma, jossa asiayhteyteen lähestymistapaa kaikissa teologiset alalajeja. Se tarjoaa useita mahdollisuuksia kulttuurien kohtaaminen ja vuorovaikutus opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Opiskelija oppia erilainen kulttuuritausta ja teologisia yhteyksissä. Ohjelmaan osallistuminen on siis aidosti kansainvälinen ja kulttuurienvälinen kokemus kaikille opiskelijoille. ohjelma Tutkimus Ohjelma kattaa johdanto kursseja maisterin tasolla, kuten kulttuurienvälisen teologian Hermeneutics ja tutkimus Raamatun tekstien ja kristillisten yhteisöjen. Kulttuurienvälistä painopiste ohjelma palaa eri kurssien jotta läsnäolo opiskelijoiden monista näköaloja tulee itse resurssi oppimisprosessiin. Opiskelija voi erikoistua kaikki suuret teologiset tieteenalojen kuten Eksegetiikka, Kirkkohistoria, Dogmatics, Ethics, Kulttuurienvälinen teologian uskonnonfilosofia ja eri erikoisalojen sisällä verkkotunnuksen Käytännöllisen teologian. Tarjoamme erikoistunut menetelmiin ja temaattinen kursseja ja opastettuja tutkimus tarkoituksenmukaista näiden alojen. Ohjelma on siis ainutlaatuinen soveltuu toisena maisteriksi valmistautuu opetus- ministeriön ja / tai jatko-opinnot. Kolmen tavalla keskustelu Kansainvälinen Master tarjoaa suuren puilta Länsi teologia ja kulttuurin opiskelijoille Aasiasta, Afrikasta ja Latinalaisessa Amerikassa. Meillä on hyvin varustettu auttaa rakentaa siltaa oman yhteydessä ja Euroopan Academy. Samasta syystä useat opiskelijat West ovat valinneet tämän nimenomaisen yhden vuoden ohjelma, koska se tarjoaa altistuminen muille ilmauksia Maailman kristinuskon ja kulttuurien teologiaa. Rakastamme auttaa syventämään kolmitie välistä keskustelua oman yhteydessä ja sen haasteet, Länsi teologia ja kristillinen kirjoitukset ja perinteet. Maailman Kristinusko luokkahuoneessa Protestanttinen Theological University on paikka, jossa opiskelijat ja tutkijoita ekumeeninen ja evankelinen suostuttelun tavata ja tutkimus kirjoitukset ja kristillisen perinteen yhdessä. Me molemmat vakuuttuneita, että vain jos tapaamme kristittyinä eri kulttuurisiin ja... [-]

Videot

PThU en VTE 'flashmob' Dam in Amsterdam, 22-09-2014

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
P.O. Box 7161
1007 MC Amsterdam
The Netherlands

Amsterdam, 1007 NL
Asiointiosoite
Oude Ebbingestraat 25
9712 HA Groningen
Postbus 11069
9700 CB Groningen

Groningen, 9700 NL