Radboud University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Radboud University Alankomaissa voit hankkia korkealaatuisen ja kansainvälisesti akkreditoidun maisterin tutkinnon. Johtavat tutkijat ja erinomaiset professorit tarjoavat sinulle tarvitsemasi tuettavassa ja innovatiivisessa ympäristössä.

Laaja valikoima englannin opetettuja maisteriohjelmia
Tarjoamme 14 englannin opetettua kandidaattiohjelmaa ja 35 englannin opetettua maisteriohjelmaa, joilla on monia erikoistumisaloja, jotka antavat sinulle tarvittavat taidot ja oivallukset oman aihealueen tutkimukseen ja käytäntöön. Kandidaatin ohjelmat kestävät kolme vuotta, kun taas maisteriohjelmien suorittaminen kestää yhden tai kaksi vuotta. Kaikki ohjelmamme ovat kokopäiväisiä ja avoimia sekä kansainvälisille että hollantilaisille opiskelijoille.

Arvostettu yliopisto
Kun päätät tulla Radboud University opiskelet Alankomaiden parhaassa perinteisessä yliopistossa, ja monet ohjelmistamme on tunnustettu huippuohjelmiksi tai oman alansa parhaiksi. Meillä on koti monille kansainvälisesti arvostetuille tutkimuslaitoksille, ja vuonna 2010 fysiikan Nobel-palkinto myönnettiin Radboud University professorille ja tohtorikoulutettavalle. Ilmoittautuessasi todella erinomaiseen oppilaitokseen, sinulle taataan tarjota korkealaatuinen koulutus.

Tietoja Radboud University
Vuonna 1923 perustettu Nijmegen, Alankomaiden vanhin kaupunki, Radboud University on seitsemän tiedekuntaa ja sillä on yli 20 000 opiskelijaa. Henkilökohtainen lähestymistapa opetukseen - tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia työskennellä läheisessä yhteistyössä professoreiden ja muiden opiskelijoiden kanssa pienissä seminaareissa - varmistaa, että yliopistosta ei tule pelkkä tutkintotehdas, ja sijoittaa meidät 25 parhaan joukkoon Euroopan opetuksen rankingissa (2019, Times Korkeampi koulutus).

Nijmegen, opiskelijaystävällinen kaupunki
Nijmegen on todellinen yliopistokaupunki. Siellä asuu 2 ammattikorkeakoulua ja yksi tutkimusyliopisto ( Radboud ), ja siellä on noin 165 000 asukasta, joista 30 000 on opiskelijoita. Vaikka se on Alankomaiden vanhin kaupunki, joka juontaa juurensa Rooman aikoihin, Nijmegenissä on nuori ja vilkas ilmapiiri, jossa on erilaisia ravintoloita, baareja ja kahviloita. Kulttuurikeskus LUX - Alankomaiden suurin art house -elokuvateatteri - tarjoaa myös teatteria, musiikkia ja multimediaa.

Opiskelijat arvostavat kaupungin tarjoamia monia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja viihteeseen. Nijmegen tarjoaa monia kulttuuritoimintoja, lukuisista museoista, gallerioista, teattereista, konserttisalista ja elokuvateattereista tapahtumiin, kuten International Four Days Marches with International Summer Festival, Limburg Medieval Festival, Samba and Salsa Festival, Rockin 'Park Festival ja paljon enemmän. Ennen kaikkea se on turvallinen ja ystävällinen paikka asua ja opiskella.

Tuki majoitus- ja viisumihakemuksilla
Kansainväliset opiskelijat voivat odottaa saavansa lämpimän vastaanoton. Radboud University tukee asumis- ja viisumihakemuksia kansainvälisille opiskelijoille, jotka hakeutuvat ennen hakemusten jättöpäivää.

Lukukausimaksut ja elinkustannukset
Nijmegenin elinkustannukset ovat suhteellisen alhaiset verrattuna Amsterdamiin tai muihin Länsi-Euroopan kaupunkeihin. Odotat käyttävän vähintään 800 euroa kuukaudessa elinkustannuksiin. Kalustettu opiskelijamajoitus maksaa 360–450 euroa sisältäen kaasun, sähkön ja internetin. Laske 400 euroa ruokaan, vaatteisiin, henkilökohtaiseen hygieniaan ja matkoihin ja 30 euroa puhelinlaskuun. Kirjat ja valokopiot maksavat noin 200-300 euroa lukukaudelta.

Lukukausimaksut riippuvat kansalaisuudestasi ja valitsemastasi ohjelmasta: 2168 euroa vuodessa EU / ETA-opiskelijoille, 12 500 ja 16 500 euroa vuodessa ETA: n ulkopuolisille maisteriopiskelijoille. Apurahat ovat käytettävissä ETA-maiden ulkopuolisille opiskelijoille.

Sijainnit

Nijmegen

Osoite
Houtlaan 4
6525 XZ Nijmegen, Gelderland, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin