SLEM Footwear & Education Center

Esittely

Lue virallinen kuvaus

SLEM (kengät Nahka Education Museum) on kansainvälinen innovaatio ja koulutuskeskus jalkineita, joka sisältää konsultointi osasto, ennustaminen osasto, jalkineet museo ja koulutuksen instituutti, joka tarjoaa koko ajan ohjelmia sekä osa-aikaisena työpajoja ammattilaisille.

SLEM tavoitteena on parantaa maailmaa kengät. Vaikka on olemassa kasvava väestöryhmä eksponentiaalinen tarve jalkineiden tämä rajoittaa nykyinen aineellisia resursseja, tuotanto ja jakelu prosesseja. Tämä aiheuttaa pikaisesti merkittävää muutosta.

Kengät on tehty ja myydään melko samalla tavalla viime vuosisadalla. Vaikka arvostamme perinteitä, tavoitteenamme on kehittää innovatiivisia kestäviä tekniikoita, osallistuu vähemmän, kierrätettäviä ja myrkyttömiä varoihin paikallisesti. Tämän saavuttamiseksi SLEM ohjelmia rohkaista uusia tapoja ajatella jalkineet, jotka avaavat ja parantaa teollisuuden, johon uusia ratkaisuja ja luovia mahdollisuuksia, jotka eivät olleet saatavilla tai ajatellut ennen.

Klo SLEM teemme kaiken tämän tutkimuksen, opetuksen ja soveltamalla uusia menetelmiä, jotka soveltuvat tulevaisuuden. Ammattitaitoinen ohjelma Jalkineet Innovation poistaa tyypillinen osasto erimielisyyksiä teknologian, muotoilun ja liiketoiminnan, joka tarjoaa monialaiseksi sekä opiskelijoille ja ammattilaisille eri taustoja. Ohjelmassa käsitellään miten kehityksen ennustamista jalkineita, miten kääntää tämä tulevaisuuden visio osaksi kannattavaa ja kestävää suunnittelu sekä liiketoimintakonseptien, jotka pystyvät yhdistämään luovan, eettisiä, kaupallisen ja teknisen mitat ihmisten ja heidän jalkineet.

Kuka on tämä on?

SLEM Jalkineet Innovation on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tehdä kannattavaa ja mielekäs panos tulevaisuuden kenkäteollisuuden. Etsimme ihmisiä, jotka ovat intohimo jalkineiden ja ovat erittäin motivoituneita paremmin itseään ja ympäristöään.

Luova yrittäjähenkeä, suuri uteliaisuus tulevaisuutta ja halu oppia, työskennellä ja matkustaa monikulttuurisissa ja moniammatillisesti ovat myös tärkeitä henkilökohtaista omaisuutta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Of Jalkineet Innovation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta November 2017 Alankomaat Waalwijk Italia Firenze Kiina Guangdong + 4 lisää

SLEM tarjoaa ainutlaatuisen maisteriohjelman, jossa yhdistyvät ennustaminen, suunnittelun, teknologian ja liiketoiminnan, valistaa jalkineet yrittäjiä, ennustajat ja konsultit. [+]

Master of Jalkineet Innovation SLEM n päällikön Jalkineet Innovation keskitytään rakentamaan kansainvälistä tulevaisuuden visio, design-ajattelua, jalkineet asiantuntemusta, yrittäjätaidot ja ammattimainen asenne, jotka ovat kaikki välittömästi levitetään kenkäteollisuuden aikana luokat ja projekteja. Luokat tapahtuu Hollannissa ja Kiinassa, antaa opiskelijoille laaja maailmankuva kaikilla jalkineliiketoiminnassa ja sen jälkeen. Koska SLEM opiskelija te jatkuvasti yhteyden monenlaisia ​​ammattilaisia, rakentaa verkon alusta alkaen ohjelman. Tämä lähestymistapa varmistaa sen, että kun viimeistely maisteriohjelman, voit aloittaa oman yrityksen, työn freelance ja / tai maa työtä kaikkialla maailmassa. hakeminen teoria Meidän menetelmää voidaan tiivistää: ollaan tietoisia, tiedotetaan ja aktiivisuuteen. SLEM ohjelmat edellyttävät aktiivista osallistumista oman koulutuksen sijaan passiivisesti odottaa tiedekunnan "täyttää aivoihin". Siksi olemme aina kannustaa ennakointivalmiuksien ja joustava ajattelu: opetussuunnitelma sisältää henkilökohtaisen kehityksen suunnitelmia, jotka jokainen opiskelija toimii sekä ryhmätöitä. Ne määritellään ja edistetään koko ohjelman. Tämä muoto luo innostusta, paine ja luovuutta tarpeen muuttaa informaatiota tiedoksi. SLEM päällikön Jalkineet Innovation on hyvin intensiivinen ohjelma, joten emme suosittele jolla vaativaa työtä aikana Master. Rakennus verkko Koko ohjelma jatkuvasti on mahdollisuus rakentaa ja lisätä ammatillisen verkoston. Useat luokat ja seminaareissa päällikön ovat avoinna myös ammattilaisille. Tämä tarkoittaa, että luokkatoverit eivät ole vain teidän kollegoitaan, mutta myös toimitusjohtajan, suunnittelijat, markkinointi johtajat, vähittäismyyjille jne Alankomaat on yksi suurimmista toimijoista Euroopan markkinoilla, kun se tulee tuoda ja viedä jalkineiden ja Waalwijk alueen talot yli 250 jalkineet ja nahka yritykset. Lisäksi luokat ovat opettaneet laajan valikoiman kansainvälisiä vierailevia luennoitsijoita - kaikki alan asiantuntijat - jokainen tuo valtava verkosto omia. Koska kokopäiväinen Master opiskelija sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä pienissä ryhmissä tosielämän projekteja kansainväliset... [-]

Videot

Testimonials Master of Footwear Innovation

Ota yhteyttä

SLEM Footwear & Education Center

Osoite, 1. rivi Raadhuisplein 1-2
5141KG Waalwijk, Nederland
Verkkosivu http://www.slem.nl/
Puhelin +31 416 757 630

Puhelin