Lue virallinen kuvaus

Rajojen laajentaminen on mitä se koskee, sitä uskomme. Maailma on jalat ja voit tehdä mitään. Haastamme jatkuvasti opiskelijoita, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneitamme löytämään ja kehittämään kykyjään. Se on tie, joka johtaa innovaatioon tekemällä yhteistyötä ammattikentän ja välittömän ympäristön kanssa.

Kaikki NHL Stenden ammattikorkeakoulun opinto-ohjelmat akkreditoidaan Hollannin-Flanderin akkreditointijärjestö (NVAO). Näin varmistat, että saat laadukkaan koulutuksen, joka täyttää kansainväliset koulutusstandardit.

Olemme monikampuksen ammattikorkeakoulu, jossa on alankomaalaisia ​​juuria, mutta jolla on vahva kansainvälinen painopiste. Siksi meillä on kansainvälisiä haaraliikkeitä Balilla, Qatarissa, Etelä-Afrikassa ja Thaimaassa osana "Grand Tour". Pyrimme löytämään uusia tapoja sisällyttää koulutus, tutkimus ja viimeaikainen kehitys ammattimaailmassa. Opiskelijat, luennoitsijat ja tutkijat työskentelevät yhdessä pienten joukkueiden kanssa todellisissa tilanteissa. He kokeilevat innovatiivisia ideoitaan käytännössä. Kurssimme sisältävät trendejä ja kehitystä kaikilla toimialoilla sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Tulevaisuus edellyttää yritteliäisiä ja kekseliäitä ammattilaisia. Ammattilaiset, jotka osaavat kääntää tietonsa innovatiivisiksi ratkaisuiksi. Heillä on visio ja rohkeus, joita heidän on tarkasteltava oman ammattikentänsä ulkopuolella.Kaksoistutkinto maisteriohjelmistamme

Kun olet suorittanut päällikön päällikön, saat kaksinkertaisen tutkinnon: brittiläiset master of Arts tutkinto ja hollantilainen maisteriohjelma.
Pääohjelmia ovat sekä Alankomaiden hallitus että Lontoon Metropolitan University akkreditoitu.

Koulutuskäsite: Suunnittelupohjainen koulutus

Design-Based Education (DBE) muuttaa ideat käytännön ratkaisuiksi. Pienissä, tieteenalojen ryhmissä opiskelijat tekevät tehtäviä todellisista asiakkaista. Tämä on paras tapa valmistautua tulevaan kenttään. Tämä työskentelytapa keskittyy voimakkaasti opiskelijoiden henkilökohtaiseen kehitykseen; he ovat vastuussa omasta oppimispolustaan. Uusi koulutuskonseptimme on käytössä 32 kurssillamme syyskuusta 2018 lähtien. Se toteutetaan myös jäljellä olevissa opinto-ohjelmissa tulevina vuosina.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

NHL Stenden University of Applied Sciences

Kansainvälinen vapaa-aika, matkailu ... [+]

Kansainvälinen vapaa-aika, matkailu

Matkailun johtajat osaavat työskennellä skenaarioiden suunnittelussa. Tässä kurssissa opit, avaten oven dynaamiselle uralle. (Kansainvälisenä) päätöksentekijänä tai esimerkiksi hotelliketjun tai teemapuiston johtajana. Muut uramahdollisuudet ovat konsultointi, suunnittelu, tutkimus ja kehitys.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä reaalimaailman tutkimushankkeissa. Osana eurooppalaista matkailun tulevaisuutta käsittelevää instituuttia (ETFI) yhdistät akateemisen ja soveltavan tutkimuksen. Tämä tarkoittaa, että opit teoreettiset taidot, mutta tekevät yhteistyötä myös käytännön hankkeissa.... [-]

Alankomaat Leeuwarden
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
NHL Stenden University of Applied Sciences

Jos olet palveluhenkinen, kriittinen ja utelias ja aina asiakkaan kiinnostus mielessä, tämä maisterin tutkinto on täydellinen sinulle. Se on ponnahduslauta onnistuneelle ... [+]

Kurssi valmistaa sinut keskeiseen johtotehtävään jännittävässä ja monimutkaisessa teollisuudessa. Työpaikkojen odotettu kasvu 30 prosentilla vuoteen 2022 mennessä on yksi maailman nopeimmin kasvavista toimialoista. Tästä syystä tarvitaan paljon strategisia johtamisalan ammattilaisia.

Sinulla on laaja valikoima uramahdollisuuksia aina pääjohtajasta, tutkimuspäälliköstä

Hollantilainen maisterintutkinto ansaitsi nimityksen "Hollantilaisen vieraanvaraisuuden huipputason mestari" (Keuzegids Masters, 2016 ja 2017). Alankomaiden ja Flanderin akkreditointijärjestö sai myös kolminkertaisen ”hyvän” luokituksen, muun muassa palkintojen ja akkreditointien.

NHL Stenden tarjoaa sinulle mahdollisuuksia. Kaksoistutkinnon lisäksi meillä on 600 toimialayhteyttä 40 maassa ja 5 kansainvälisessä paikassa. Kurssin korkean ammattitaidon tutkijana olet suuri kysyntä eri yrityksissä eri puolilla maailmaa.... [-]

Alankomaat Leeuwarden
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
14 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
NHL Stenden University of Applied Sciences

Tämä on 1 vuoden maisteriohjelma opiskelijoille, jotka haluavat tulla asiantuntijasisältöä ja mediastrategia. Tässä kurssissa opit, miten mediasisältö voi vaikuttaa organ ... [+]

Tämä on 1 vuoden maisteriohjelma opiskelijoille, jotka haluavat tulla asiantuntijasisältöä ja mediastrategia. Tässä kurssissa opit, miten mediasisältö voi vaikuttaa organisaatioihin ja niiden sidosryhmiin, ja miten kehitetään tehokkaita sisältö- ja mediastrategioita, joiden avulla organisaatiot voivat saavuttaa viestinnän tavoitteensa.

Perinteinen viestintä ei enää riitä, koska digitaalinen viestintä on jatkuvasti muuttumassa ja kuluttajien käyttäytyminen muuttuu. Siksi NHL Stenden loi tämän yhden-of-a-kind-master-ohjelman. Valmistumisen jälkeen tulet olemaan medianhallinta- ja viestintäalan ammattilainen päällikön tasolla. Kehität ja välität sisältö- ja mediastrategioita korkeimmalla tasolla. Olet analyyttinen ammattilainen, joka osallistuu organisaatiotavoitteisiin strategisesti käyttämällä mediasisältöä.... [-]

Alankomaat Leeuwarden
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

NHL Stenden University of Applied Sciences (English) Guided Tour 2018

About Leeuwarden

Design Based Education

Sijainnin osoite
Stenden Leeuwarden
Rengerslaan 8

Leeuwarden, friesland, 8917 DD NL
Sijainnin osoite
Stenden Groningen (Dutch programs)
Phebensstraat 1

Groningen, Groningen, 9711 BL NL
Sijainnin osoite
Stenden Emmen
Van Schaikweg 94

Emmen, Drenthe, 7811 KL NL
Sijainnin osoite
Stenden Meppel (PABO-course, in English)
Van der Duyn van Maasdamstraat 1

Meppel, Drenthe, 7942 AT NL
Sijainnin osoite
Stenden Assen (Dutch programs)
Zeemanstraat 1

Assen, Drenthe, 9406 BZ NL