NHL Stenden University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Rajojen laajentaminen on mitä se koskee, sitä uskomme. Maailma on jalat ja voit tehdä mitään. Haastamme jatkuvasti opiskelijoita, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneitamme löytämään ja kehittämään kykyjään. Se on tie, joka johtaa innovaatioon tekemällä yhteistyötä ammattikentän ja välittömän ympäristön kanssa.

Kaikki NHL Stenden ammattikorkeakoulun opinto-ohjelmat akkreditoidaan Hollannin-Flanderin akkreditointijärjestö (NVAO). Näin varmistat, että saat laadukkaan koulutuksen, joka täyttää kansainväliset koulutusstandardit.

Olemme monikampuksen ammattikorkeakoulu, jossa on alankomaalaisia ​​juuria, mutta jolla on vahva kansainvälinen painopiste. Siksi meillä on kansainvälisiä haaraliikkeitä Balilla, Qatarissa, Etelä-Afrikassa ja Thaimaassa osana "Grand Tour". Pyrimme löytämään uusia tapoja sisällyttää koulutus, tutkimus ja viimeaikainen kehitys ammattimaailmassa. Opiskelijat, luennoitsijat ja tutkijat työskentelevät yhdessä pienten joukkueiden kanssa todellisissa tilanteissa. He kokeilevat innovatiivisia ideoitaan käytännössä. Kurssimme sisältävät trendejä ja kehitystä kaikilla toimialoilla sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Tulevaisuus edellyttää yritteliäisiä ja kekseliäitä ammattilaisia. Ammattilaiset, jotka osaavat kääntää tietonsa innovatiivisiksi ratkaisuiksi. Heillä on visio ja rohkeus, joita heidän on tarkasteltava oman ammattikentänsä ulkopuolella.Kaksoistutkinto maisteriohjelmistamme

Kun olet suorittanut päällikön päällikön, saat kaksinkertaisen tutkinnon: brittiläiset master of Arts tutkinto ja hollantilainen maisteriohjelma.
Pääohjelmia ovat sekä Alankomaiden hallitus että Lontoon Metropolitan University akkreditoitu.

Koulutuskäsite: Suunnittelupohjainen koulutus

Design-Based Education (DBE) muuttaa ideat käytännön ratkaisuiksi. Pienissä, tieteenalojen ryhmissä opiskelijat tekevät tehtäviä todellisista asiakkaista. Tämä on paras tapa valmistautua tulevaan kenttään. Tämä työskentelytapa keskittyy voimakkaasti opiskelijoiden henkilökohtaiseen kehitykseen; he ovat vastuussa omasta oppimispolustaan. Uusi koulutuskonseptimme on käytössä 32 kurssillamme syyskuusta 2018 lähtien. Se toteutetaan myös jäljellä olevissa opinto-ohjelmissa tulevina vuosina.

Sijainnit

Leeuwarden

Stenden Hogeschool Leeuwarden

Osoite
NHL Stenden Leeuwarden
Rengerslaan 8

8917 DD Leeuwarden, friesland, Alankomaat
Puhelin
Tel: +31 58 244 1155

Groningen

Osoite
NHL Stenden Groningen (Dutch programs)
Phebensstraat 1

9711 BL Groningen, Groningen, Alankomaat
Puhelin
Tel: +31 58 244 1155

emmen

Stenden hogeschool Emmen

Osoite
NHL Stenden Emmen
Van Schaikweg 94

7811 KL emmen, Drenthe, Alankomaat
Puhelin
Tel: +31 58 244 1155

Meppel

Stenden Hogeschool Meppel

Osoite
NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English)
Van der Duyn van Maasdamstraat 1

7942 AT Meppel, Drenthe, Alankomaat
Puhelin
Tel: +31 58 244 1155

Assen

Stenden hogeschool Assen

Osoite
NHL Stenden Assen (Dutch programs)
Zeemanstraat 1

9406 BZ Assen, Drenthe, Alankomaat
Puhelin
Tel: +31 58 244 1155

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin