The Hague University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tarkastellaan ympäröivää maailmaa avoimilla silmillä: The Hague University of Applied Sciences se on yksinkertaisesti normi. Loppujen lopuksi, pitämällä silmänsä auki, ammattikorkeakoulu voi saavuttaa paikkansa yhteiskunnan keskellä. Että se voi kehittää erottuvat opetussuunnitelmat auttaakseen opiskelijoita toimimaan luottavaisesti globaalissa yhteiskunnassa, joka muuttuu päivittäin nopeammin.

Jokainen maapallon nurkka

Kansainvälistyminen on The Hague University of Applied Sciences näkyvä piirre. Opiskelijat tulevat maapallon kaikista kolkista ilmoittautuakseen kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmiin yhdessä neljästä kampukseltamme. Monet heistä ovat inspiroineet Haagin kansainvälistä mainetta "Rauhan ja oikeuden kaupungina".

Lämmin vastaanotto

The Hague University of Applied Sciences on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että sen monipuolinen ja kansainvälinen opiskelijakunta, tiedekunta ja henkilökunta tuntevat olevansa tervetulleita, turvallisia ja arvostettuja. Laitos on omistautunut tarjoamaan kansainväliselle opiskelijakunnalleen mahdollisuuden suorittaa onnistuneesti opinto-ohjelma ammattikorkeakoulutason tasolla (vaikka tämä edellyttäisi räätälöityä opetussuunnitelmaa) ja tarjoamaan tiedekunnalleen runsaasti mahdollisuuksia jatkaa ammatillistamista.

Linkkien luominen

The Hague University of Applied Sciences päätavoite on tarjota korkealaatuista koulutusta. Tutkimus myötävaikuttaa tähän, ja laitoksen tutkimusryhmillä on tärkeä rooli luomalla yhteyksiä opetuksen, käytännön ja sovelletun tutkimuksen välille. Opiskelijamme hyötyvät tästä lähestymistavasta, koska he valmistautuvat tietotyöntekijöiksi. Paitsi, että he suorittavat tutkinnon maailman kansalaisina, joita he kannustavat innokkaasti oppia ja itsensä oppia. Tietolaitoksemme valmistuneet opiskelijat ovat oppineet näkemään maailman avoimilla silmillä.

Sijainnit

Haag

The Hague University of Applied Sciences

Osoite
The Hague University of Applied Sciences
Academy of Masters & Professional Courses
Johanna Westerdijkplein 109 (Poseidon building)

2521 EN Haag, Etelä-Hollanti, Alankomaat
Puhelin
+31 70 - 445 8888