Lue virallinen kuvaus

Tilburgin yliopiston ja Eindhovenin teknillisen yliopiston TIAS tarjoaa laajan ja joustavan valikoiman kansainvälisesti tunnustettuja johtamisohjelmia. TIAS tunnuslause on "Älä koskaan lopeta kyselyä", ja tämä näkyy ohjelmissa, jotka perustuvat johtavaan johtamistutkimukseen ja jotka on suunniteltu vastaamaan yksilöiden ja organisaatioiden erityisopetustarpeita kehittyvässä liike-elämässä.

Tämä suuntaus kohti huippuosaamista johti siihen, että Financial Times sijoittui koko ajan MBA-ohjelmaan 25 Euroopassa, kun taas The Economist Intelligence -yksikön "Mikä MBA?" on asettanut saman ohjelman nro. 36 maailman 100 parhaan sijoituksensa. Mutta rankingit eivät kerro koko tarinaa. TIAS opiskelu tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, jonka ovat ilmoittaneet:

Kansainvälinen painopiste: Tuomme maailmaa sinulle

Kansainväliset ohjelman osallistujat, tiedekunnan jäsenet, kumppanikoulut ja opetuspaikat Tilburgista Taipeisiin tulevat todella kansainväliseksi johtamiskokemukseksi. Opiskelijamme saavat kulttuurien välisiä taitoja ja rakentavat maailmanlaajuisen verkoston, joka on jatkossakin hyötyä pitkään sen jälkeen, kun he ovat lähteneet TIAS .

Kansainvälisten tutkintotarjousten monipuolinen valinta

TIAS tunnustaa, että ihmisillä on erilaiset tarpeet ja sitoumukset. Joten opetussuunnitelmamme monimuotoisuus on loputon:

  • Ansaitse eurooppalainen, amerikkalainen tai brittiläinen MBA-tutkinto;
  • MBA ja MSc tarjotaan täys- tai osa-aikaisesti;
  • MBA tarjottiin yhden vuoden, kokopäiväisen tai kahden vuoden osa-aikaohjelmaan (Tilburg, Utrecht ja Bonn);
  • Ohjelmat joustavat aikataulusi ja sitoumuksesi mukaan.

Tiedekunnan laatu

TIAS harjoittaa jatkuvaa, intensiivistä tiedonvaihtoa Tilburgin yliopiston ja Eindhovenin teknillisen yliopiston tutkijoiden kanssa. Nämä merkittävät professorit ovat osa opettajakoulutamme, samoin kuin laajennettu kansainvälisten asiantuntijoiden verkosto. Olitpa sitten opiskelemassa tutkinto-ohjelmasta tai johtajakoulutusohjelmasta, opit tiedekunnan jäseniltä, joilla on intohimo johdon koulutukseen.

Vuonna 2003 Euroopan talouskatsaus sijoittui Tilburgin kauppakorkeakouluksi Euroopan parhaaksi tutkimuslaitokseksi. Tilburgin yliopiston kauppatieteiden tiedekunta on myös saanut AACSB: n akkreditoinnin.

Osallistujien laatu

Hyvä hallinto-ohjelma on erittäin vuorovaikutteinen: opit osittain työskentelemällä ikäisensä kanssa, kun valmistelet, esität ja arvioitte projekteja heidän kanssaan. Ohjelman laatu riippuu siis sen opiskelijoiden laadusta. Joka vuosi TIAS houkuttelee yli 2500 korkean tason osallistujaa 60 plus-maasta, joista jokainen on motivoitunut ja etsii uutta henkistä haastetta ja kansainvälistä ymmärrystä liiketoiminnan johtamisesta.

Vahva Alumni-verkosto

TIAS n alumniksi tuleminen on yksi ohjelmistojen suurista eduista. Teistä tulee osa verkostoa, joka sisältää alumnit, jotka ovat näkyvästi esillä tunnetuissa organisaatioissa kaikkialla maailmassa, mukaan lukien Fortune 500 -yritykset. Meidän alumnit haluavat pysyä osana tiimiä ja voivat tavata kokouksia ja tapahtumia; tai seminaareissa, lyhyissä kursseissa tai valinnaisissa, jotka pitävät hallintokykynsä huipputason.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Hollantilainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

TIAS School for Business and Society

Paras hollantilainen maisteriohjelma (Best Studies ranking, Elsevier-lehti, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014). TIAS MScBA - Full-Time International MSc in Business Administra ... [+]

TIAS Kokopäiväinen MScBA: Best Master in Business Administration Alankomaissa!

Tavoitteena on nopeuttaa urasi maailmantalouden tilanteesta riippumatta yrittäjänä. Kilpailemaan menestyksekkäästi työmarkkinoilla, sinun täytyy olla selkeä uramäärä ja intohimoinen tavoite sen toteuttamiseksi. Lisäksi tarvitset laajan valikoiman taitoja, tietämystä ja taitotietoa itsesi erottamiseksi muista.

TIAS n kokopäiväinen maisteri kauppatieteiden maisterin tutkinto-ohjelmassa antaa sinulle mahdollisuuden toimia ja osallistua organisaation eri osa-alueisiin. Teillä ei ole vain tarvittavia tietoja ja taitoja, vaan saat myös runsaasti mahdollisuuksia harjoitella ja soveltaa niitä teoreettisissa ja käytännön asetuksissa. Voit myös muokata sinua vastuullisena liiketoimintajohtajana myös ottamalla huomioon liiketoimintapäätösten erilaiset sosiaaliset vaikutukset ja seuraukset.... [-]

Alankomaat Tilburg Utrecht
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
TIAS School for Business and Society

TIAS MScBA: Paras MScBA Alankomaissa! Ammattilaisena ammattilaisena haluat erottua. Haluat, että ylimääräinen lävistysvoima ottaisi varmasti askeleen ylös. Itsesi määritt ... [+]

TIAS MScBA: Paras maisteri kauppatieteessä Alankomaissa!

Ammattilaisena ammattilaisena haluat erottua. Haluat, että ylimääräinen lävistysvoima ottaisi varmasti askeleen ylös. Itsesi määritteleminen vankaksi johtajaksi ei ole koskaan ollut niin tärkeä.

Osa-aikainen maisterintutkinto (MScBA) mahdollistaa ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittää henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti. Ohjelma saa sinut kansainvälisesti tunnustetusta pätevyydestä, joka avaa laajat uramahdollisuudet. Se lisää välittömästi oman organisaation perustaa, jolloin voit toimia tehokkaammin, päättäväisemmin ja määrätietoisemmin.

Miksi valita TIAS ?Nr. 1 master-ohjelmien tarjoaja Alankomaissa - Keuzegids MastersParas hollantilainen maisteriohjelma - Elsevier Best Studies, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014TIAS on paras maisteriohjelma Alankomaissa - The Economist 2017Edistää merkittävästi uramahdollisuuksia räätälöityjen henkilökohtaisten johtajuus- ja urakehitysohjelmien avullaNauti henkilökohtaisesta huomiosta pääsyyn valmistumiseen ja sen jälkeenYhdistä liiketoimintaperuste ja nopea keskittyminen markkinointiin, rahoitukseen, investointeihin, muutoksenhallintaan tai liiketoiminnan analyysiinHanki maisterin tutkinto parhaiten Alankomaissa sijaitsevien master-ohjelmien tarjoajana... [-]
Alankomaat Tilburg Utrecht
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
TIAS Business School
Tias building
Warandelaan 2

Tilburg, North Brabant, 5037 AB NL
Sijainnin osoite
Kroonstraat,50
Utrecht, Utrecht, 3511 RC NL